Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 110 of 788 FirstFirst ... 10 60 100 108 109 110 111 112 120 160 210 610 ... LastLast
Results 2,181 to 2,200 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #2181 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Merdiso:

1. Nu primesti RROD/ E74 de la NXE in nici un caz;

2. Xbox 360 poate sa ruleze toate jocurile, din orice pdv, inclusiv hardware, in full hd; singura conditie e ca jocul pe care incerci tu sa-l rulezi sa aiba posibilitatea sa ruleze in 1080p. E vorba de joc, nu de consola, ea poate sa-l ruleze.

2. #2182 SP
    Member mariusonweb's Avatar
    am vazut in carrfoure orhideea 4 bucati jasper arcade pe la 9 milioane iti da in pachet si sonic unleashed si inca ceva parca....

3. #2183 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    deci cred ca sunt cea mai ghinionista persoana de pe aici.ma chinui de cateva zile
    sa imi prelungesc subscriptia xbox live gold cu un card maestro si nu pot sa imi fac cont pe google checkout si nici pe paypal,spune ca nu este valid codul,dar asta nu se poate pentru ca am incercat sa il pun in toate formatele posibile.pe google checkout este ciudat ca atunci cand vreau sa termin inregistrarea spune"enter card code" si nu "card code invalid"cum ar fi fost normal,adica ca si cum nu l-as fi pus deloc.please help!!

4. #2184 SP
    Junior Member chezy_2005's Avatar
    se poate folosit un hard drive extern pe post de hdd la xbox shi sa instalez jocuri pe el?

5. #2185 SP
    Quote Originally Posted by vvalentin85 View Post
    deci cred ca sunt cea mai ghinionista persoana de pe aici.ma chinui de cateva zile
    sa imi prelungesc subscriptia xbox live gold cu un card maestro si nu pot sa imi fac cont pe google checkout si nici pe paypal,spune ca nu este valid codul,dar asta nu se poate pentru ca am incercat sa il pun in toate formatele posibile.pe google checkout este ciudat ca atunci cand vreau sa termin inregistrarea spune"enter card code" si nu "card code invalid"cum ar fi fost normal,adica ca si cum nu l-as fi pus deloc.please help!!
    Vezi ca la unele banci trebuie sa faci o cerere separata daca vrei sa folosesti cardul pt. plati pe net. Verifica si cu banca ta, eu am avut problema asta o data.

6. #2186 SP
    cardul meu este de la BRD.trebuie sa fac cerere?

7. #2187 SP
    Nu stiu, da-le un telefon si intreaba-i sau uita-te pe site-ul lor.

8. #2188 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by vvalentin85 View Post
    cardul meu este de la BRD.trebuie sa fac cerere?
    Cardul Maestro de la BRD l-am avut si eu si nu m-a ajutat la nimic. Iti recomand sa iti faci un card nou Visa Electron care, la orice banca ar fii, merge pe majoritatea site-urilor de e-commerce.

9. #2189 SP
    Senior Member muggs's Avatar

10. #2190 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Visa Electron....cel mai bun pt platile pe net, comision mult mai mic decat alte careduri, sau chiar zero.....de la ING..

11. #2191 SP
    Member thegame's Avatar
    eu cand mi-am facut contu de pe consola am pus la email [email protected] si la gamertag am pus gamingstyle7 are ceva ? azi mi-am luat consola ( si daca pot schimba numele la gamertag ... sa numai fac altu ) ... cheers

12. #2192 SP
    Member zNowkid's Avatar
    nu are nimic.daca iti place tie e bine.mai bine iti faci alt cont,daca vrei sa-l schimbi.mai e optiunea de a schimba gamertagu,dar te costa 800M$ Points si nu se merita.

13. #2193 SP
    Member thegame's Avatar
    mersi mult !!

14. #2194 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

15. #2195 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Western Avatar Clothing Now Available

Guys

• Black Cowboy Hat
    • Black Trench Coat
    • Cowboy Boots
    • Rodeo Jeans
    • Western Duster
    Gals
    • Cowgirl Boots
    • Cowgirl Shirt
    • Denim Skirt
    • Dungarees
    • Rhinestone Cowgirl Hat

16. #2196 SP
    So,am facut rost de la cineva de un card visa electron si am incercat din nou sa imi fac cont pe google checkout si la sfarsit imi da eroarea asta
    [Your current payment method is not valid
    Please enter a new payment method to complete this purchase.]
    Cardul a fost reactivat abia astazi,ma gandesc ca trebuie sa il las sa se reactualizeze,nu?

17. #2197 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    eu nu am reusit sa imi fac pe google checkout cont cu visa electron , la paypal a mers ca uns

18. #2198 SP
    Valentin, verifica ceva: informatiile pe care le treci tu pe site (nume, adresa, nr. card, etc.) trebuie sa fie exact acelea pe care le are banca emitenta a cardului.

Daca au reactivat azi incearca si tu dupa ora 00:00, sau maine de dimineata.

Eu am cont pe google checkout si cu Visa Electron si cu Visa normal, n-am incercat Master Card niciodata.

19. #2199 SP
    Pe paypal imi da eroarea asta
    [You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again]
    O sa incerc din nou dupa 00:00,sper sa mearga pana la urma.

20. #2200 SP
    Incearca mai bine pe dimineata si daca tot nu merge anunta banca, poate "e de la ei" .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.