tare ma gandesc sa imi cumpar hard de 120 si sa hackuiesc xboxu-l.Nu imi ajunge sa stau cu doar 2 jocuri instalate si tare mi-e frica sa nu ma lase intr-o zi blocul optic.
tare ma gandesc sa imi cumpar hard de 120 si sa hackuiesc xboxu-l.Nu imi ajunge sa stau cu doar 2 jocuri instalate si tare mi-e frica sa nu ma lase intr-o zi blocul optic.
Eu nu m-as ingrijora, sa fiu in locul tau. Personal, am un hdd de 20Gb, stau cu un singur joc instalat, am cateva dlc-uri inca pe hdd si ma descurc. Bine, nici nu joc mai multe jocuri in paralel, de obicei iau un joc si il termin...
Oricum, daca te lasa blocul optic ai garantie, nu?
oricum nu aveam,consola fiind cumparata din italia si la 3-4 luni de la cumparare am luat-o eu.Chiar daca aveam garantie cred ca tot la fel faceam
Chestia e ca mor cand aud cum face blocu optic la citire,ca eu tin consola si vertical. http://www.consolegames.ro/forum/39319-post130.html
Pai, atunci, solutia ta ar fi la Donely, aici pe forum. Cauta-l pe el si sigur stie ce e de facut.
Nu mai pot vedea clipuri de pe marketplace,am probleme intrand in party-uri,uneori ii aud sacadat pe altii,in joc vad playerii cu lag,cand downloadez ceva(un trailer de exemplu)merge foarte prost pe cand ceilalti il downloadeaza imediat fara probleme,etc.Aveti vreo idee cum sa rezolv macar una din aceste probleme?
Iar ei o sa-mi zica,ca nu stiu.Le-am zis cand l-au montat ca e posibil sa am problemele acestea iar ei mi-au zis:"Nu stiu!Important e ca ti-a intrat pe live."
In primul rand, e primul meu post, then welcome me.
Mi-am cumparat de curand un xbox, de la gameshop si am cateva intrebari in special legate de live.
Am facut gamertag pe UK:
Acum urmeaza jocurile, as dori sa le cumpar din market place, dar exista MS Points.
Am citit threaduri si vad ca exista siteuri. Pe my points now sau cum s-o numi, este o comanda minima de 2100 puncte.
Eu as dori sa comand mai putine la inceput.
ah lol am uitat sa le formulez:
Ar fi unde as gasi microsoft points mai putine decat 2100 ?
voi de unde cumparati jocurile ? cu microsoft points sau le comandati de pe situri care e calea mai ieftina imi spune careva pls ?
Pai si conteaza ce adresa e pusa la contact information(dupa ce dai add new credit card, iti spune sa introduci numar card, data expirarii, cod securitate si sub astea ai adresa deja setata la contact info)?Eu am setat o adresa aiurea din UK(de la un site al unui post radio de acolo ca erau singurii care am gasit cel mai repede cu cod postal la adresa) si nu stiu daca trebuie setata acolo adresa de la card sau sa ramana asa cum e.
Bookmarks