Ti-sa mai sters odata postul si sigur ti-se va mai sterge inca odata pt. ca nu postezi unde trebuie.SI acest post va fi sters!MS!
Ti-sa mai sters odata postul si sigur ti-se va mai sterge inca odata pt. ca nu postezi unde trebuie.SI acest post va fi sters!MS!
Asta le-am zis si eu la cei care mi-au adus telefonul si mi-au zis ca cel care il pune e obligat sa specifice ce trimite si daca nu este ceea ce a specificat poti face reclamatie si iti primesti banii inapoi.
si e pe bune faza cu foaia..dak el a scrie p foaia aia ce a pus..o caramida in unitatea de calculator...eu am dreptu sa vad foaia aia..vreau sa imi raspunda cineva care chiar a trimis sau a primit colete prin schimb..nu cu bani prin fan curier
Stie cineva daca a luat vreun jasper RROD? din ce am cautat pe YouTube nu am vazut nimic care sa arate acest lucru.
Auzi, de ce nu intrebi tu la Fan Curier maine de dimineata? Ca mie mi se pare ca sunt cei mai in masura sa te lamureasca, atat cu privire la propriile proceduri cat si cu privire la eventualele cai de rezolvare a problemelor aparute (daca va fi cazul).
Sal.
Imi puteti explica de ce Lego Star wars the complete saga pe Xbox360 costa de 2 ori mai mult ca jocul pt PS3?
Play.com (UK): DVDs, Music CDs, MP3s, Video Games, Books, Electronics & Gadgets - Free Delivery - Search Results: lego star wars complete saga
E vorba de mai multe discuri? Nu cred, varianta de Wii costa cat varianta de PS3. Ma depaseste situatia.
Mersi. Ma gandeam ca exista alt motiv mai serios care mie imi scapa, poate erau mai multe piese lego in varianta de 360 si taxau la piese (just kidding).
Vedeti ca faza aia cu RROD la consola rosie e fake, nu va mai luati dupa toate prostiile ce se pun pe net. Cat priveste sunetul optic. Nu inteleg ce e asa greu. Ai acel adaptor, sau cum sa-i zic, care are pe el 2 RCA(sunet stereo)+iesirea optica. Se foloseste ala, iar pt video puneti HDMI. Case closed. Nu mai zic ca aste vin direct in cutie cu xbox (daca aveti ELITE).
S-a mai discutat. Cititi si comentariile facute pe baza filmuletului care zic si ei ca e fake.
Vreau sa cumpar Gold subscription direct de pe xbox.com din account-ul meu. Am cont pe UK. Daca cumpar cel de 3 luni ( platesc 20 $) va functiona? Daca cineva a procedat la fel, mai trebuie sa mai fac ceva dupa ce il cumpar de acolo?
Intreb deoarece e foarte greu sa imi comand carduri sau coduri pe care sa le primesc pe mail.
Am si eu 2 intrebari
1 De ce cablu av are 6 mufe, cand intr-un tv hd intra doar 5?
2 Pot sa imi transform gametag-ul normal in unul live si sa imi ramana jocurile care le-am jucat si punctele alea ( de la achivements sau ceva genu) ?
Eu am un incarcator de la camera foto pt bateriile de la aceeasi camera.Intrebare:Bateriile de la 360 sunt reincarcabile(deci as putea sa le pun la incarcatorul meu de la camera si sa le reincarc?)
...mie mi-a mers o singura dată, chiar �n primele zile după ce mi-a expirat luna free. A 2-a oara n-a mai mers...
Fă un efort și treci pe gamepointsnow.com
1. Poate spun o prostie, dar cred că al 6-lea cablu (cel galben - video) e pentru TV-urile Full HD 1080p.
2. Da, se poate (click aici și urmează pașii cu atenție).
Nu, sunt baterii normale (poți șă le re-�ncarci o dată dar...fix pix). Cumpără acumulatori (exemplu) și te-ai scos. Recomand 2700mAh.
Bookmarks