Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 788 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 524 ... LastLast
Results 461 to 480 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #461 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    360-ul evident.

2. #462 SP
    Junior Member beddei's Avatar
    salut, i iz like a noob, n-am nici cea mai vaga idee cu ce cum si de unde.. mi-am dat comanda de o consola pro.. trebuie sa ajung.. pana acuma am fost un gamer innrait.... de pc... dar de curand mi s-a pus pata si mi-am bagat picioarele.. (defectarea calculatorului m-a ajutat in a lua o decizie), vreau sa stiu si eu.. cu cine pot vorbii pentru jocuri.. daca pot conecta consola la monitor (un lcd besit, am nevoie de vreo mufa speciala sau cva de genu?), ahh.. si care ar fi cel mai bun site de pe care pot sa dau comanda de diverse accesorii... kre-i treba cu live-ul cum il pot folosii... must know! mc anticipat.
    p.s.: sunt convins k sunteti stresati de intrebarile de genu.. (pacat k nu este un thread special 4 beginners) dar daca se poate.. ash vrea sa primesc niste raspunsuri clare.. nu de genu da-i search pe forum.. mc din nou

3. #463 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    1. poti comanda jocuri de la noi (www.gameshop.ro), de afara (www.sendit.com, www.shopto.net, www.dvdcrave.com, www.play-asia.com) sau poti lua prin sau prin

2. poti conecta consola la monitor prin cablu VGA HD pe care il au toate site-urile enumerate mai sus si ti le pot aduce si cele doua persoane mentionate tot mai sus... daca iti iei LCD, recomand unul cu HDMI

3. accesorii, la fel... vezi mai sus

4. pentru live trebuie sa iti creezi un cont... ori aici ori direct de pe consola (poti folosi orice adresa de mail inregistrata msn passport)... avantajul daca creezi contul de pe consola este ca primesti o luna gold membership, gratuit... serviciul live este oferit in doua moduri: silver si gold... diferentele intre silver si gold: pe gold poti juca multiplayer, co-op si ai acces la anumit content cu o saptamana inainte de a avea acces prin silver

End of transmission

4. #464 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Ce e asa evident? Daca nu ai o anumita sursa de informatii, nu poti decat ghici.
    Nu orice joc multiplatform se face mai intai pe Xbox360, desi intr-adevar cei mai multi developeri aleg Xbox360 ca platforma principala.

5. #465 SP
    ohh.. that was hastey, mc pt raspunsuri si cum ii faza cu live-ul sunt servere.. gasesc acolo.. si cum sustin contul.. cui trebuie sa-i dau manetoane?

6. #466 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    tu fa-ti contul cand primesti consola si o sa iti dai seama sigur cum sta cu treaba cu el

7. #467 SP
    poate pentru ca la toate prezentarile platforma pe care se juca era 360-ul?

8. #468 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Stiu ca e un pic cam tarziu, dar mai are cineva un key pentru 'Tomy Clancy's EndWar'?

9. #469 SP
    Member SiCK's Avatar
    Bethesda e mai ingrijorata de versiunea PC decat de semi-leak-ul de pe 360.

10. #470 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Quote Originally Posted by SiCK� View Post
    Bethesda e mai ingrijorata de versiunea PC decat de semi-leak-ul de pe 360.
    Haha, asa e, am citit si eu.

Mika: dap, sa stii ca e foarte plauzibil.

11. #471 SP
    uuookk.. mc fain (noroc k unii au rabdare )

12. #472 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Mi se pare ca EndWar-ul e doar VIP Beta pentru cei cu precomenzi. Nu stiam sa fie si free, adica sa imparta key-uri.

13. #473 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Salut.Vreau sa iau Forza motorsport 2 de aici Amazon.co.uk: Used and New: Forza Motorsport 2 (Xbox 360) de la The Gamecollection la 5.90.Sectiunea new.

Am trimis totusi un mail la seller ca sa intreb ce regiune e,si daca chiar e nou la pretul asta.
    Am primit acest raspuns :
    we've have PAL sealed stock which is marked as "bundle copy"
    on the front hence the cheap price.

many thanks Simon

Acum ce inseamna "bundle copy" ?care e diferenta dintre unu normal si acest produs?

Poate ma ajuta cineva mai cu experienta in cumpararea jocurilor din afara,chiar nu vreau sa iau ceva la care nu ma astept.

14. #474 SP
    Bundle copy inseamna ca este varianta venita cu consola. Discul va fi alb/negru si nu frumos colorat etc. Nu conteaza in-game nimic.

15. #475 SP
    Ms mult .Chiar ma intereseaza sa fie color,incep si eu o mica colectie ,ca proaspat posesor de xbox ,cat ma tine bugetul,si parca nu as lua alb/negru.Cred ca o sa iau unu sh tot de acolo.

Inca o data multumesc.

16. #476 SP
    Uite cum arata disc-ul.
    Attached Images Attached Images img_0018.jpg

17. #477 SP
    Aaa,pai arata bine ,eu credeam ca coperta si carcasa sunt alb/negru.

Man,many THX ca te-ai deranjat pentru mine.

18. #478 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Pai uita-te pe Gametrailers de exemplu, cersesc aia un key pentru CoD:WaW beta in schimbul unuia EndWar. Dar vad ca nu raspunde niciunu la PM, si Mika tot asa a facut, a obtinut un key de EndWar de pe GT si le-a dat unu de CoD.

19. #479 SP
    Unit 1 Attack Hostile 3 .

20. #480 SP
    Eu ce am spus? Nu am spus ca lumea nu le da. Am spus ca key-urile le primesc cei cu preoder. Ca ei le schimba cu altceva e treaba lor. Eu am spus ce este oficial si anuntat de vreo luna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 788 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 524 ... LastLast