360-ul evident.
salut, i iz like a noob, n-am nici cea mai vaga idee cu ce cum si de unde.. mi-am dat comanda de o consola pro.. trebuie sa ajung.. pana acuma am fost un gamer innrait.... de pc... dar de curand mi s-a pus pata si mi-am bagat picioarele.. (defectarea calculatorului m-a ajutat in a lua o decizie), vreau sa stiu si eu.. cu cine pot vorbii pentru jocuri.. daca pot conecta consola la monitor (un lcd besit, am nevoie de vreo mufa speciala sau cva de genu?), ahh.. si care ar fi cel mai bun site de pe care pot sa dau comanda de diverse accesorii... kre-i treba cu live-ul cum il pot folosii... must know! mc anticipat.
p.s.: sunt convins k sunteti stresati de intrebarile de genu.. (pacat k nu este un thread special 4 beginners) dar daca se poate.. ash vrea sa primesc niste raspunsuri clare.. nu de genu da-i search pe forum.. mc din nou
1. poti comanda jocuri de la noi (www.gameshop.ro), de afara (www.sendit.com, www.shopto.net, www.dvdcrave.com, www.play-asia.com) sau poti lua prin sau prin
2. poti conecta consola la monitor prin cablu VGA HD pe care il au toate site-urile enumerate mai sus si ti le pot aduce si cele doua persoane mentionate tot mai sus... daca iti iei LCD, recomand unul cu HDMI
3. accesorii, la fel... vezi mai sus
4. pentru live trebuie sa iti creezi un cont... ori aici ori direct de pe consola (poti folosi orice adresa de mail inregistrata msn passport)... avantajul daca creezi contul de pe consola este ca primesti o luna gold membership, gratuit... serviciul live este oferit in doua moduri: silver si gold... diferentele intre silver si gold: pe gold poti juca multiplayer, co-op si ai acces la anumit content cu o saptamana inainte de a avea acces prin silver
End of transmission
Ce e asa evident? Daca nu ai o anumita sursa de informatii, nu poti decat ghici.
Nu orice joc multiplatform se face mai intai pe Xbox360, desi intr-adevar cei mai multi developeri aleg Xbox360 ca platforma principala.
ohh.. that was hastey, mc pt raspunsuri si cum ii faza cu live-ul sunt servere.. gasesc acolo.. si cum sustin contul.. cui trebuie sa-i dau manetoane?
tu fa-ti contul cand primesti consola si o sa iti dai seama sigur cum sta cu treaba cu el
Mi se pare ca EndWar-ul e doar VIP Beta pentru cei cu precomenzi. Nu stiam sa fie si free, adica sa imparta key-uri.
Salut.Vreau sa iau Forza motorsport 2 de aici Amazon.co.uk: Used and New: Forza Motorsport 2 (Xbox 360) de la The Gamecollection la 5.90.Sectiunea new.
Am trimis totusi un mail la seller ca sa intreb ce regiune e,si daca chiar e nou la pretul asta.
Am primit acest raspuns :
we've have PAL sealed stock which is marked as "bundle copy"
on the front hence the cheap price.
many thanks Simon
Acum ce inseamna "bundle copy" ?care e diferenta dintre unu normal si acest produs?
Poate ma ajuta cineva mai cu experienta in cumpararea jocurilor din afara,chiar nu vreau sa iau ceva la care nu ma astept.
Bundle copy inseamna ca este varianta venita cu consola. Discul va fi alb/negru si nu frumos colorat etc. Nu conteaza in-game nimic.
Ms mult .Chiar ma intereseaza sa fie color,incep si eu o mica colectie ,ca proaspat posesor de xbox ,cat ma tine bugetul,si parca nu as lua alb/negru.Cred ca o sa iau unu sh tot de acolo.
Inca o data multumesc.
Aaa,pai arata bine ,eu credeam ca coperta si carcasa sunt alb/negru.
Man,many THX ca te-ai deranjat pentru mine.
Pai uita-te pe Gametrailers de exemplu, cersesc aia un key pentru CoD:WaW beta in schimbul unuia EndWar. Dar vad ca nu raspunde niciunu la PM, si Mika tot asa a facut, a obtinut un key de EndWar de pe GT si le-a dat unu de CoD.
Eu ce am spus? Nu am spus ca lumea nu le da. Am spus ca key-urile le primesc cei cu preoder. Ca ei le schimba cu altceva e treaba lor. Eu am spus ce este oficial si anuntat de vreo luna.
Bookmarks