intru la consola la settings si alegi tipul de tv in functie de ce este hd reay, full hd etc.
Ma poate ajuta cineva cu niste titluri de jocuri bune auto ? as vrea sa imi iau vreo 3 maxim 4 si sa nu arunc banii aiurea.
m-am oprit la: Nfs Carbon, FM3, si as mai dori 2 titluri.
momentan am midnight club si test drive.
nfs shift l-am jucat pe playstation, insa carbon nu l-am incercat, de asta as tinde spre el.
Am o problema cu DVD-drive-ul xbox-ului.Bag jocul si imi scrie Open Tray.Am incercat asta de vreo 10 ori si tot asa face.Ce e de facut?
Daca dai search pe google o sa vezi ca e o eroare destul de cunoscuta. Ti se duce lentila la dvd-rom. Garantie.
Nu cred ca se duce deoarece am schimbat unitatea optica in vara si am luat-o noua.Vazusem ceva pe internet cu o bucatica de plastic lipita unde este motorasul care misca laserul, a incercat cineva?
da, FM3 era deja pe lista de achizitii + nfs carbon. iar acum o sa testez dirt 2 Demo.
Salut ! As vrea si eu sa stiu daca are cineva acest tv : TV LCD 32LG5700 . As vrea si eu niste poze cu semnalul tv normal si cum se vede pe xboxdin cate am inteles pe un site ar fi o problema cu conexiunile hdmi . As vrea sa fiu lamurit de cineva daca are acest tv . Multumesc!
vreau sa-mi i-au o consola,de preferat Arcade-imi puteti spune de unde e convenabil sa o cumpar?
ms.dar daca o modez voi pierde garantia,ca,din cate am inteles au inceput sa verifice cei de la gameshop daca sunt modate consolele?
Bookmarks