e tot ntsc man. regiunea conteaza la orice dvd![]()
well ,azi a murit papusa mea in timp ce balotam la Fallot 3 the Broken Steel.
Cred ca se datoreaza mai ales faptului ca nu am mai putut instala jocuri pe hard.
R.I.P my darling.
Se merita sa fac un x-clamp ceva ?
care e cea mai buna sursa [site] de cumparat puncte xbox?
mersi bodo pentru xboxliveuk74 ....mai e si alta mai ok?...aici au preturile destul de mari parca [de ex 17,99 lire pentru 2100puncte iar pe shopto 15,99...dar am inteles ca esti limitat la nr de pct pe care le poti cumpara]
aas dori ca locul de unde sa le cumpar sa imi permita trimiterea "codului" pe mail..in cont etc...nu sa astept 2 saptamani pentru o hartiuta acasa
multzam
Stie careva care ii treaba cu serverele securenetics din uk? "Temporary Not-In-Service" come on, de cand tine asta?
La cat de costumizat este eu zic ca se merita sa faci un gutswap cu un jasper si sa iti pastrezi "papusa" poti sa te gandesti ca de fapt ii pui silicoane, arata bine oricum, felicitari.
vreau sa imi iau un arcade jasper,si asa am doua hdd uri unu de 20 gb si unu de 120,deci nu am nevoie de vre-un elite.
Partea care ma nelinisteste e daca consola noua o sa imi vada continutul hdd-ului de pe consola banata.
Incearca USA IP, American IP, VPN, VPS, iTunes , au subscriptie pe mai putin timp.
Mersi paul, eu aveam nevoie de servele UK, si am gasit pe MYUSVPN.COM - Private VPN Service,anonymous surfing,Unblock facebook,youtube in China or your workplace oferta foarte buna, cu periaoda de test inainte de plata, viteza excelenta (in teste am ajuns pana la 2mb) si un suport servicii clienti excelent. Recomand tuturor care vor un VPN de nota 10! Cu cei de la securenetics am sa rezolv de o returnare a banilor.
Ce ti l-am dat eu are si servere de UK. Are si trial de 5-7 minute parca, dupa care te deconecteaza, dar poti din nou, iar te deconecteaza etc. Pui la user si parola "demo". E de ajuns pentru ce vrei sa iei. Dai drumul la download de pe siteul Xbox pe PC, mergi pe consola sa il ia, la 98-99% da eroare, atunci pui VPN la consola. Acele 5 minute sunt de-ajuns cat sa iei ce a ramas. Deci in final nu platesti nimic.
Game News HQ - X10: Killer Instinct 3 is still a possibility
When creative director of Microsoft Game Studios Ken Lobb and I aren't talking about Perfect Dark Zero (or how awful The Klobb is), I'm interrogating him for any details I can squeeze out of him on Killer Instinct 3, or any up and coming HD remakes to the first two original Killer Instinct titles.
Get ready to pick your jaw from the floor kids. Not only is Ken "The Klobb" Lobb responsible for one of the worst guns in the planet, he is also the man behind the Ultra Combo. How can the two thoughts co-exist in the mind of one human individual... that is still breathing?
salut tuturor utilizatorilor care au xbox 360.Acum vin si eu cu o intrebare,am un ps3 si o sa-l schimb cu un xbox360 si ma gandeam sa vin aici cu niste intrebari deoarce nu am mai avut niciodata un xbox360.
1.Merge p cablu Hdmi care-l foloseam la ps3?
2.Unde ma uit si cum aflu dak xbox-ul este jasper 1 sau 2 sau dak este jasper,si data de fabricatie a consolei
3.La ce alte amanunte ar trebui sa ma uit cand iau consola
4.Se merita un Ps3 slim p un xbox 360 2 manete modat + 1 mil?
5.Jocurile trase pirat din calc or sa mi se vada Full Hd l tv-ul meu?
Multumesc pt. raspunsuri si va rog sa-mi raspundeti si mie cat mai urgent deoarce sunt in ceata rau
1. Da merge .....
2. Pe spatele consolei trebuie sa scrie data fabricarii .....
3. Depinde (aici nu te pot ajuta)
4. Fiecare cu parerea lui .....
5. Daca ai Tv full hd bineinteles (numai ai grija cu jocurile alea piratate)
- Da
- http://exophase.com/wp-content/uploa...2/xbox360c.jpg (click)
- La preț
- Nu (vezi poate are și ban că ăla ești apoi...)
- http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
da imi cer scuze pentru faza cu jocurile pirat,dc spui ca nu se merita schimbul,totusi eu n-am nici un accesoriu la consola mea si el imi da consola jasper si modata si luata acu d curand cu 2 manete hard d 60 gb si 2-3 jocuri ,chiar asa d slab sa fie schimbul?o chestie care ma mira, eu stiam ca jasperu are trapa d la dvd-rom argintie,vad ca asta o are tot alba,sa nu fie jasper
![]()
Bookmarks