Mai concret, ce eroare primesti ?
(scuzati caps-ul dar chiar am nevoie de ajutor) MI-AM CUMPARAT ASTAZI UN HDD HITACHI SATA DE LAPTOP DE 100GB PTR A-L FOLOSI LA CONSOLA MEA XBOX 360 SLIM DAR.....NU STIU DE CE NU MIL CITESTE...PC-ul MIL IA PERFECT DAR XBOXUL NU.....so....INTREBARE: DE CE SI CUM POT REZOLVA??!?!?! HELP
...păcat:
...tipic.To make matters worse, while most of us who insisted on playing by the rules (Terms of Use) of the XCDP, others were showing their lack of respect and selfishness by setting up 'screen scraping' mechanisms to gather additional data from the Xbox website that are otherwise unavailable to us. If you've ever been to Xbox.com and noticed how slow it is - they are the reason why. These sites - some of them for-profit corporations - benefit from having the type of information that the rest of us had been asking for, which quickly started eating away at our traffic. Repeated discussions with Microsoft regarding this issue have gone largely unacknowledged (and certainly un-actioned) by anyone beyond my initial contact.
De ce n-ai cumparat si tu un HDD Wester Digital BEVT de 250 GB??? Eu stiu ca iti trebuie un HDD care sa aiba o dimensiune ca cele oficiale de la Microsoft, adica 20gb, 60gb, 120gb sau 250 gb.
nu este adevarat.......stiu prieteni care au de 500 de gb....numa ca am inteles ca trebuie sa il formatezi in fat32, dar nu stiu cum
Ba intelectualule vezi ca nu m-am luat de inteligenta ta evident debordanta eu pur si simplu am cerut ajutor inaptule!
iti recomand sa ceri ajutorul pe Yahoo! Answers - Home cu o asemenea atitudine.
Nici muggs nu a fost mai sfant![]()
Am si eu o problema .. dupa ce termin sa ma joc ( jocurile sunt instalate pe hdd ) ...si ies pe dashboard , consola face cunostiinta cu un freeze-problem. Dar daca ii dau open tray de la senzor ... isi revine si pot controla dashboard'ul fara probleme.
Tin sa precizez ca am x360-slim.
Cam ce-as putea face sa nu se mai intample ? ... cache clearing ar ajuta ? ....si freezurile astea ce rau pot face hardware'ului ?
Adevarat, muggs a sarit un pic calul, dar cand un user vine si intreaba ceva...i se raspunde frumos si apoi tot userul ala vine si zice : nu-i asa, am eu prieteni care bla, bla.. Pai frate, atunci du-te la prietenii aia si intreba-i pe ei. Apoi raspunde la provocoare si-l face muggs inapt. Deja e comic - el cere ajutorul, iar cel care ii da prima data un raspuns este inapt ?
Legat de problema cu HDD-urile hackerite pt xbox 360 slim, conform linkului [Xbox 360] How to hack a 250gb sata drive to work in the Xbox 360 and Xbox 360 Slim arata ca merge, la fel si cativa useri de pe youtube(conform clipuri-lor puse de ei), dar acum intreb si eu(cum poate a mai intrebat cineva) merge?nu a incercat nimeni, mie mi sa-r parea mai rentabil asa, dar daca ar fi sa nu mearga atunci ar trebui sa ma orientez spre unul de la Microsoft.
PS:stiti un site de la noi, unde ar putea sa aiba hdd-uri de xbox 360 slim? mersi
Bookmarks