stie careva de unde pot cumpara un skin pentru xbox 360 de lipit pe el sau cwa de genu .pls
De unde as putea cumpara asa ceva din Romania: Game Console Adapters - Xbox 360 Solderless lite-on DVD key extractor addon - DIY Gadget - Coolest gadget depot! Am nevoie un astfel de tool pentru serial key-ul de la un liteON (Xbox360).
Thanks.
Stie cineva cand vor fi valabile si la noi carcasele xb01 de lian li ???? tare as vrea sa imi cumpar una!!!!
Un articol foarte interesant
A Look to the Future � What does 2009 hold in store for us?
Da, interesant articol. Personal astept Assassin's Creed 2 (daca iese in 2009), Bioshock 2 (la fel...) si Afro Samurai. Astept si Alpha Protocol, dar nu-mi aduc aminte acum cand au spus ca iese.
Da asta a si fost dovedit,de curand am citit pe un site din afara ca au lasat consola sa mearga 24H si no problem.Ramane sa vedem in timp!
Si ce daca au lasat-o sa mearga 24H si no problem? Daca o lasi pe asta cu carcasa normala sa mearga 24H crezi ca da RROD? o_O
Si eu eram tentat de lian li... dar mi'a scazut interesul... Read this for more info, mi se pare cel mai ok review...
aoleu... nu incepeti cu boala RROD... parca sunteti parlamentari.. dezbateti aceeasi problema de 2 ani... ma joc enorm de mult pot spune... am terminat campania la forza in 2 zile, cap coada, battlefield bad company intr-o zi pe hard etc... si nu am luat nici un RROD... NU conteaza cat joci... poate sa dea si daca te joci o data pe saptamana... va rog, incetati cu aceeasi discutie interminabila
am si eu o problema...demult incerc sa ma conectez la xbox live dar nu pot...am net de la upc, conectez cablul la xbox dau test connection si im da network adapter:wired , ip adress: confirmed si la DNS imi da failed...am incercat sa pun dns-ul si pe automatic si pe manual dar nimic
As vrea sa iau pachetul de pe gameshop,consola 60gb ca Gears 2.Stie cineva cum se comporta?Daca e f zgomotoasa spre ex ca ultima facea ca un avion.Cat de fiabila este etc.Multumesc!
din cate stiu eu toate Xboxurile sunt la fel de zgomotoasee , dar oricum nu conteaza pentru ca poti instala jocuri pe hard disc si scapi de zgomot.
Bookmarks