a terminat cineva ninja gaiden 2?Ma scoate din sarite jocul asta
Am și eu o �ntrebare?! Se poate cumva să obțin GOLD pe live, din acela TRIAL pentru 48h ceva gen... așa am auzit!
Cum se poate, ce? Codul pentru 48h e la fel ca unul de 1,3,6,12 luni. De unde faci rost nu stiu, unele jocuri mai vin cu redeem codes.
Deocamdata nu dar a fost mai de mult o aplicatie pe Facebook care genera cate un cod pe cont.
Am primit recent un Xbox 360 dar nu stiu ce model este (Slim, Arcade, etc.). Cum aflu?
Nu ai nevoie de acte.
Phat:
Xbox 360 Elite - are culoarea neagra, HDD 120 GB, 1 controller.
Xbox 360 Arcade - are culoarea alba, 1 controller, nu vine cu HDD. (memory card)
Xbox 360 Pro / Xbox 360 Premium - E un Arcade cu HDD de 20 GB (initial.. dupa aug. 2008 a fost inlocuit cu un HDD de 60 GB)
Xbox 360 Super Elite - HDD de 250 GB / 2 controllere.
+ cateva editii speciale. (ex: Halo, Gears..)
Vezi si pozele..
14,2A ..anul fabricatiei 2008, hdd 20gb. Deci e un Arcade, nu!?
La a doua intrebare nu-mi poate raspunde nimeni?
Ok, inteleg.
O alta problema. Cum scot sunetul neavand difuzor la monitor? Am niste boxe cu o mufa RCA pentru care nu gasesc vreo intrare pe Xbox.
De unde? Da-mi un PM daca e interzisa publicitatea.
Si inca ceva: cat costa un abonament lunar\anual pt. multiplayer? Pentru a accesa serviciile online gen Youtube imi trebuie deasemeni abonament sau sunt gratuite?
ma puteti ajuta si pe mine va rog cum sa trec de regiune xbox am vreo 2 coduri de la editii limitate jocurile sunt black ops si mw2 va rog frumos
1 din 3 coduri a mers doar cel pentru avatar restu mapa rezurection si cod 1 nu vor sa mearga si am citit ca se poate trece cu un cablu cross over imi puteti spune unde gasesc am calculator nu laptop
@MOSOTI
Nu se discuta despre warez pe forum dar pentru problema ta poti sa il contactezi pe Donely printr-un PM
@mateutz despre acel cablu nu am auzit , dar stiam ceva despre folosirea unui proxy.Uita-te aici pentru a afla mai multe.
Bookmarks