ca sa conectezi sistemul audio direct la xbox iti trebuie un cablu original HDMI , acest cablu are o intrare optica audio facuta in el (este o imagine in manualul de la xbox la pagina 5 )
ca sa conectezi sistemul audio direct la xbox iti trebuie un cablu original HDMI , acest cablu are o intrare optica audio facuta in el (este o imagine in manualul de la xbox la pagina 5 )
Pei da la intrarea optica de pe cablu ma refeream pe care il am, dar in sistemul audio am intrari si iesiri numai pe analog, ca daca aveam o intrare optica era mai simplu, dupa cum am mai spus problema e cum sa scoti din semnal optic, analog si cineva a sugerat o placa de sunet externa, dar care nu se stie daca o sa mearga din motivele de mai sus.
Salut, stie careva daca se gaseste Xbox 360 Arcade (ala fara hdd) in Cluj, si ce pret are.Multumesc![]()
Au crescut preturile la console (probabil datorita valutelor) pana si pe gameshop Arcade-ul a ajuns la 900 RON. Tin minte ca prin noiembrie si-a luat un prieten XBOX Pro 60 GB la acest pret.
eu personal sunt mai mult decat interesat de skate 2 , si va astept si online , am vazut ieri ca vor fi si probe coop !
iati un mai bine arcade de la diverta ca inca se gasesc la 750 lei si cred ca livreaza gratuit prin curier http://www.dol.ro/webapp/wcs/stores/...---11846-47499
cei care aveti samsung 2232bw si un 360,verificati cum merge la rezolutia maxima a consolei 1920-1080...
deci la mine numai asa se mai vede bine,stiu ca nu e un monitor full hd,stiu cum se categorizeaza HD image,1080i,720p,1080p...numai ca nu stiu sigur daca monitorul are certificare hdready...dar sincer arata foarte HD imaginea la rezolutia maxima
Stie cineva daca exista vreo modalitate de a mari volumul in casca in timpul convorbirilor pe live?
In afara de potentiometrul aferent castii si setarile din consola nu stiu alt "enhancement".
Bookmarks