Toate consolele Xbox 360 vin din fabrica cu un cablu rca, care arata cam asa.
[IMG]thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mGT-SJt9iVAGyrOldCZGjTA.jpg[/IMG]
Toate consolele Xbox 360 vin din fabrica cu un cablu rca, care arata cam asa.
[IMG]thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mGT-SJt9iVAGyrOldCZGjTA.jpg[/IMG]
Magic 2013 nu e nou, lumea joaca deja magic 2014, nu stiu cati se mai joaca magic 2013 dar e un joc ft bun, ma refer la partea de mp
Da.dar eu vreau sa vad hd dasta mi am luat cablul dvi-hdmi....
---------- Post added 03-09-2013 at 18:21 ----------
Am rezolvat![]()
Magic e un joc de nișă, nu cred ca sunt mulți cumpărători. Și pana la urma asta e tactica lor, nu se mai cumpără ceva, hai să fim "generoși" și sa va "rasplatim" pentru ani buni de plata Live Gold.
După care vezi pe PS+ un AC3 / Uncharted 3 / Batman Arkham City și iar te apuca nervii.....
Eu unul tocmai din cauza diferentei asteia de comportament m-am hotărât sa fac pasul de la X360 la PS4.
Next game e R6 Vegas... 2006...... F MS
Ronan si mie imi mergea foarte prost aseara. Credeam ca este de la internetul meu, dar si altora le-a mers la fel.
Acum si-a revenit. Probabil erau suprasolicitate serverele, lol.
---------- Post added 04-09-2013 at 15:58 ----------
Contrary to Microsoft’s last console launch, the company will continue to support its last-generation hardware long after the release of the Xbox One. Xbox chief marketing and strategy officer Yusuf Mehdi spoke at the Citi Global Technology Conference yesterday (via CVG), putting the concerns of those unwilling to take the financial dive this fall at ease.
Am si eu o intrebare.Cum leg un Xbox 360 fat modelu alb fara placa de wirelles la internet?
Am bagat firu obisnuit de internet de la calculator si imi apare ca il citeste dar nu se conecteaza la live.Va rog raspuns cat mai repede
---------- Post added 04-09-2013 at 16:48 ----------
A da si am intrat si la configuratie manuala cu ip si toate celelalte dar tot nu merge si cred ca o sa mor fara live
---------- Post added 04-09-2013 at 16:52 ----------
Am si eu o intrebare.Cum leg un Xbox 360 fat modelu alb fara placa de wirelles la internet?
Am bagat firu obisnuit de internet de la calculator si imi apare ca il citeste dar nu se conecteaza la live.Va rog raspuns cat mai repede
---------- Post added 04-09-2013 at 16:48 ----------
A da si am intrat si la configuratie manuala cu ip si toate celelalte dar tot nu merge si cred ca o sa mor fara live
Chiar nu trebuie sa postezi de mai multe ori aceeasi chestie. Iti va raspunde cineva cu xBox, care stie, cand va intra pe forum.
Eu nu detin xBox. Banuiesc ca e in functie de provider. Fiecare are alt tip de acces la net. Daca aveai un ruter era mai simplu cred.
Xbox Live Connection Help | First Time Xbox Live Connection | Xbox Live Help - Xbox.com
Bine ai venit Victoras, in cazul in care ai sub 10 ani si unul din parinti ti-a facut contul atunci iti dau un sfat: ignora tot ce o sa vezi ciudat pe forumul asta pentru ca o sa fie multe lucruri pe care nu o sa le intelegi inca, internetul e un loc periculos![]()
Daca am un XBOX360 nemodat, pot sa pun filme pe stick si sa le urmaresc pe TV conectand sticku la xbox?
Uite o stire chiar interesanta:
Heavy Rain: Microsoft knocked back Quantic Dream’s bestseller over scandal worries | VG247
Angry birds free pe xbl RusiaCare este interesat bine , care nu treaba lui
Angry Birds Trilogy - Xbox.com
Sincer nu stiu Scofield , nu am xbox.Am vazut un post pe playfire.com si m-am gandit sa anunt aici![]()
Bookmarks