Pare chiar cool. Este unul din jocurile care cred ca va face o figura frumoasa anul asta.
Pare chiar cool. Este unul din jocurile care cred ca va face o figura frumoasa anul asta.
Descrierea video-uluiTo be shown in a demo at GDC 2009. This is a small clip from actual gameplay of Alan Wake. More to come later this week. The is running on a Xbox 360 test kit. (This is 1st person view) I will be posting 3rd person stuff soon..
Pentru baietii cara baga FIFA si nu numai :
European National Football Teams Avatar items available
Some call it soccer, while others call it football. Whatever your call the game the theme for this release of avatar clothing is ‘European National Football Teams’. Here is a list of sport shirts that are now available in the avatar editor:
Austria
Belgium
Denmark
England
Finland
France
Germany
Ireland
Italy
Netherlands
Northern Ireland
Norway
Portugal
Scotland
Spain
Sweden
Switzerland
Wales
As usual: All clothing choices are free, and will remain available. It is easy to tell what is new when you are in the avatar editor, just look for the gold star. Any item of clothing with a gold star is new since the last time you signed in.
ce am observat acum 5 minute, consola stie cand e in pozitie verticala sau orizontala... deoarece isi mentine tot deauna aprins ledul din stanga sus pt controllerul 1, cum o intorci, vezi k se aprinde ledul urmator (dak era in pozitie verticala)
Fake, damn itE dintr'un joc de PS3 actualmente anulat...
Sursa
Am si eu o pereche de casti "Sennheiser HD 555", pe care doresc sa le conectez la Xbox 360. Se poate face asa ceva, si daca da, cum?
Multumesc anticipat!
da, se poate.eu asa am conectate casti.iti trebuie un convertor de la audio xboxului(mufele alb/rosu) si iese iesire jack 3.5 .mie mi l-a dat un baiat de pe un forum dar sigur gasesti la un magain de pe stefan cel mare in care sunt numai mufe mici,cabluri(i-am uitat pe moment numele) si este in jur de ~7lei
Desi la casti Sennheiser un adaptor de 7 lei cred ca doar ti-ar degrada semnalul aiurea, incearca sa gasesti unul mai de firma si facut din oaresce metale nobile.
Unele modele sunt considerate HiFi de multe persoane "audiofili", eu pana acum am avut o pereche de HD 650, dar care mi-au "disparut" in Regie (long story) si care mi-au umplut inima si urechile de fericire. Folosite cu o sursa de calitate sunt excelente. Mai nou mi-am cumparat un model HD 555 cu care sunt in teste, dar pana acum sunt foarte multumit de ele. In viitor urmeaza si un HD 800, dar sa mai scada preturile.
Salut . Am o consola Xbox360 Core system care am cumparato deja modata cu VOODO etc . As dori sa joc jocuri online ,de ce as avea nevoie ? am inteles k trebuie platit un cont dar intrebarea mea este :" Daca este modata dar am jocuri originale pot juca?" Cat m-ar costa toata treaba sau cum se procedeaza eu am un ps3 la el merge fara probleme nu trebuie platit nimicin plus
PumaS, ai mai intrebat odata treaba asta. Ti-am recomandat functia de search si ti-am raspuns totusi la intrebare. De ce revii cu aceeasi problema ?
Te poti juca jocuri originale, iar cand deschizi consola ai acolo "Connect to Xbox Live". Incearca macar, o sa vezi ca iti apar si costurile.
Foloseste cu incredere si "search"-ul pe forum.
This is The New Xbox Experience That Could Have Been
Gridplane
Bookmarks