Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 75 of 788 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 175 575 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #1481 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Pare chiar cool. Este unul din jocurile care cred ca va face o figura frumoasa anul asta.

2. #1482 SP
    Member alalalt's Avatar
    Pare.. interesant. Nu stiu de ce, dar ma asteptam sa fie third person

3. #1483 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    To be shown in a demo at GDC 2009. This is a small clip from actual gameplay of Alan Wake. More to come later this week. The is running on a Xbox 360 test kit. (This is 1st person view) I will be posting 3rd person stuff soon.
    Descrierea video-ului .

4. #1484 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Pentru baietii cara baga FIFA si nu numai :

European National Football Teams Avatar items available

Some call it soccer, while others call it football. Whatever your call the game the theme for this release of avatar clothing is ‘European National Football Teams’. Here is a list of sport shirts that are now available in the avatar editor:
    Austria
    Belgium
    Denmark
    England
    Finland
    France
    Germany
    Ireland
    Italy
    Netherlands
    Northern Ireland
    Norway
    Portugal
    Scotland
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Wales

As usual: All clothing choices are free, and will remain available. It is easy to tell what is new when you are in the avatar editor, just look for the gold star. Any item of clothing with a gold star is new since the last time you signed in.

5. #1485 SP
    Member mariusonweb's Avatar
    ce am observat acum 5 minute, consola stie cand e in pozitie verticala sau orizontala... deoarece isi mentine tot deauna aprins ledul din stanga sus pt controllerul 1, cum o intorci, vezi k se aprinde ledul urmator (dak era in pozitie verticala)

6. #1486 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Alan Wake Leaked Footage? You decide!

YouTube - Leaked Alan Wake footage

Fake, damn it E dintr'un joc de PS3 actualmente anulat...

Sursa

7. #1487 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by mariusonweb View Post
    ce am observat acum 5 minute, consola stie cand e in pozitie verticala sau orizontala... deoarece isi mentine tot deauna aprins ledul din stanga sus pt controllerul 1, cum o intorci, vezi k se aprinde ledul urmator (dak era in pozitie verticala)
    Pure genius! Marius, esti de mult "on web"?...

8. #1488 SP
    Member alalalt's Avatar
    Quote Originally Posted by mariusonweb View Post
    Da, asta e de fapt un minigame. Daca reusesti s-o faci sa afiseze rosu in loc de verde, ai dat de jackpot..

9. #1489 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Da, asta e de fapt un minigame. Daca reusesti s-o faci sa afiseze rosu in loc de verde, ai dat de jackpot..
    Tare replica!

10. #1490 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post

Alalalt ieri ai spus cele mai tari replici))

11. #1491 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Am si eu o pereche de casti "Sennheiser HD 555", pe care doresc sa le conectez la Xbox 360. Se poate face asa ceva, si daca da, cum?
    Multumesc anticipat!

12. #1492 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    da, se poate.eu asa am conectate casti.iti trebuie un convertor de la audio xboxului(mufele alb/rosu) si iese iesire jack 3.5 .mie mi l-a dat un baiat de pe un forum dar sigur gasesti la un magain de pe stefan cel mare in care sunt numai mufe mici,cabluri(i-am uitat pe moment numele) si este in jur de ~7lei

13. #1493 SP
    Junior Member Eleetist's Avatar
    Desi la casti Sennheiser un adaptor de 7 lei cred ca doar ti-ar degrada semnalul aiurea, incearca sa gasesti unul mai de firma si facut din oaresce metale nobile.

14. #1494 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Eleetist View Post
    Desi la casti Sennheiser un adaptor de 7 lei cred ca doar ti-ar degrada semnalul aiurea, incearca sa gasesti unul mai de firma si facut din oaresce metale nobile.

Am si eu niste casti Sennheisser primite cadou dar deocamdata nici nu le-am scos din cutie. Sunt de calitate?

15. #1495 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    sunt catsti foarte bune

16. #1496 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Am si eu niste casti Sennheisser primite cadou dar deocamdata nici nu le-am scos din cutie. Sunt de calitate?
    Unele modele sunt considerate HiFi de multe persoane "audiofili", eu pana acum am avut o pereche de HD 650, dar care mi-au "disparut" in Regie (long story) si care mi-au umplut inima si urechile de fericire. Folosite cu o sursa de calitate sunt excelente. Mai nou mi-am cumparat un model HD 555 cu care sunt in teste, dar pana acum sunt foarte multumit de ele. In viitor urmeaza si un HD 800, dar sa mai scada preturile.

17. #1497 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    Unele modele sunt considerate HiFi de multe persoane "audiofili", eu pana acum am avut o pereche de HD 650, dar care mi-au "disparut" in Regie (long story) si care mi-au umplut inima si urechile de fericire. Folosite cu o sursa de calitate sunt excelente. Mai nou mi-am cumparat un model HD 555 cu care sunt in teste, dar pana acum sunt foarte multumit de ele. In viitor urmeaza si un HD 800, dar sa mai scada preturile.
    Problema e ca firul e prea scurt - 3 m, iar eu stau la aproximativ 3,5m de TV. O sa ma uit ce model sunt exact. Cam cat costa o pereche?

18. #1498 SP
    Member PumaS's Avatar
    Salut . Am o consola Xbox360 Core system care am cumparato deja modata cu VOODO etc . As dori sa joc jocuri online ,de ce as avea nevoie ? am inteles k trebuie platit un cont dar intrebarea mea este :" Daca este modata dar am jocuri originale pot juca?" Cat m-ar costa toata treaba sau cum se procedeaza eu am un ps3 la el merge fara probleme nu trebuie platit nimic in plus

19. #1499 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    PumaS, ai mai intrebat odata treaba asta. Ti-am recomandat functia de search si ti-am raspuns totusi la intrebare. De ce revii cu aceeasi problema ?
    Te poti juca jocuri originale, iar cand deschizi consola ai acolo "Connect to Xbox Live". Incearca macar, o sa vezi ca iti apar si costurile.

Foloseste cu incredere si "search"-ul pe forum.

20. #1500 SP
    Manager paul's Avatar
    This is The New Xbox Experience That Could Have Been

Gridplane

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 788 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 175 575 ... LastLast