Cum se poate transfera un joc sau ceva de pe contul unui prieten?
Nu poți transfera un joc de pe un cont pe altul... Ca să joci acel joc, trebuie ca prietenul tău să downloadeze contul pe consola ta, să descarce jocul și să seteze consola ca primary.
Salut, am cumparat un Xbox 360 s din SUA si cred ca tocmai Ce I-am prajit adaptorul(incarcatorul) pt ca am uitat ca acel tip de incarcator merge doar la 110... Intrebarea este: ce tip de adaptor trebuie sa folosesc ? Multumesc.
Salut,
Are cineva un senzor Kinect de vanzare? Ma intereseaza fully functional si la pret decent.
Multumesc,
Daniel
De ieri nu mai pot accesa marketplace-ul, orice joc as selecta imi da aceeasi eroare 8c230002, nici macar nu ma lasa sa intru in detaliile legat de joc, nu sa mai si cumpar! Am umblat si la setari cum zic ei la suport, insa nu e de acolo. Stie cineva ce se intampla?
Există o eroare de câteva ore legată de marketplace pe 360... Sper că se va rezolva curând.![]()
De 2 ore ma chinui sa descarc Call of Duty Classic de pe marketplace si nu pot. Imi tot da erroare cu "Can't download". Am incercat cateva posibilitati de pe google:
Clear cache la consola; am sters file-ul corupt de pe HDD si am incercat sa downloadez din nou; am lasat sa faca download in background.
Niciuna din metodele de mai sus nu a functionat. Cum descarc un amarat de joc de pe marketplace? Ma doare capul deja...
P.S: De ce am viteza asa de mica pe consola? Descarc 1.24GB in 40 de minute.
P.S 2: Sa fie de la problema de pe martketplace ce se discuta putin mai sus?
Consola nu ar trebui sa nu fie afectata deoarece power brick-ul are un sistem de siguranta pentru a o proteja, ar trebui sa functioneze un power brick de 220, insa inainte sa-l cumperi verifica daca output-ul(voltaj amperaj etc) concide cu powerbrick-ul de US.
Ps: fereste-te de chinezarii cumpara-ti tot un power brick original.
Salut,
Ce joc sport este mai funny de jucat la dublu, pe aceeasi consola dintre NBA, NHL, Madden sau poate altul.
Multumesc anticipat!
Salut as vrea sa stiu daca se poate conecta un xbox 360 de 250gb la un monitor cu iesire DVI mai precis acesta:SAMSUNG 920NW Black 19" 5ms Widescreen LCD Monitor 300 cd/m2 700:1 - Newegg.com . Multumesc pentru raspuns.
Oh god cred ca are VGA si nu devi da boxe nu are deci sunetul va fi o problema se pare , daca am niste boxe se pot conecta separat?
Salut vreau sa stiu de ce programe am nevoie pentru a face livestream pe twitch dupa un xbox 360 si cum ar trebui sa procedez, multumesc
Cine ma ajuta si pe mine cu o problema, am pus pe stick FIFA 15, dupa ce l-am convertit si nu-l pot copia pe hardul XBOX 360 , imi da eroarea asta---there was a problem performing this action xbox , cine ma ajuta , multumesc.
@ alecsandru82 - copiaza prin retea. Uneori, prin utilizarea USB-ului, iti da eroare la copiere sau in timpul jocului.
@ Scofield91 - probabil ca reclama pentru un produs / magazin / etc. este interzisa pe acest forum, fa fel si ofensarea / facutul de misto. In schimb oferirea de ajutor unui coleg este recomandata.
La fel și încurajarea sau discuțiile despre piraterie!
Și nu a fost vorba de nicio ofensă sau făcut mișto, este o soluție care nu dă greș niciodată.![]()
Bookmarks