are destule moduri de joc si acum... tu ai jucat aseara Horde mai mult, prea putin multiplayer pur... vrei monstrii rasariti cu care sa nu stii ce sa faci? diseara iti dau invite in acelasi mod de joc, dar pe insane
are destule moduri de joc si acum... tu ai jucat aseara Horde mai mult, prea putin multiplayer pur... vrei monstrii rasariti cu care sa nu stii ce sa faci? diseara iti dau invite in acelasi mod de joc, dar pe insane
Ma obsedeaza deja..Aseara am jucat cu Mika pana aproape de 3 dimineata...Nici nu mai stiu cat era ora, doar ca eram foarte foarte obosit.
10/10 e putin spus.
Come on chief... nu pot sa cred ca spui asta. Adica, nu pot sa cred ca ideile originale au fost inlocuite de "just set it on insane dificulty". Eu cand am spus de inovatii, ma refeream la un gameplay diferit (cum era in UT lupta pe auto-trenurile acelea). De exp. din momentul in care am vazut masinutele acelea (Betty rulez) am sperat ca vom avea parte de batalii in multiplayer pe ele. Ma asteptam la siege modes sau harti ciudate (nu zic ca a fi omorat de avalanse intr-o harta nu ar fi interesant, dar nah...). Well, oricum nu mai zic nimic pana nu termin jocul si facem mai mult multiplayer![]()
pai domnu... cum sa schimbi asa drastic modul de joc in multi? serios acum.. plecam de la ideea de gow si ajungem la ce? la battlefield cu tancuri si elicoptere?
De ce sa strice ceva ce e deja consacrat si cu milioane de fani in lume? Am ajuns sa ii dau dreptate lui Cliffycu biger, better, more bad ass... Dar asta e adevarul.
...got my codes today!
[x] - Flashback Multiplayer Map Pack - 116MB
[x] - Gold-Plated Lancer Assault Rifle - 56KB
[x] - Trial 48 Gold
shala!![]()
Finally... l-am terminat si eu. Sunt singurul caruia i s-a parut cam scurt ? Adica, erau cativa care spuneau ca e IMENS fata de GoW1 (chiar am auzit "de 3 ori mai mare, cel putin"). Insa s-a terminat cam in 6-7 ore pe medium, alone... Eeeh, nu-i bai, ca-l mai joc odata sa-l admir. Plus some multiplayer. Pana acum are nota 9, spre 9.5. A must have game !
Nici mie nu mi s-a parut prea lung, dar daca stau bine sa ma gandesc, primul chiar a fost scurt scurt.
Superb joc, nu am ce zice, merita toate laudele
Si pentru cine a uitat ce a zis Hostile, cand il terminati, asteptati sa vedeti toate creditele![]()
Mi-a placut enorm - >
***later edit***
...da cum să-mi dea disk read error după două minute de jucat MP. De abia aștept noul dashboard...disc prost! E o adevarată euforie pe forumurile din afară (să nu zic de forumul xbox). Prima dată n-am coduri, a 2-a oară stau 10 ani să-mi găsesc meci, și după aia...disk read error. Numai cu Gears 2 am așa probleme. Epic fail!
(sorry, am dat edit la later edit și s-a pus 2x post, delete last one please)
***later edit 2***
...vin imediat cu poze. Așa ceva...n-am mai pățit/văzut �n viața mea.
...hai că merge acum.
Doamne cat lag poate fi. Incredibil. Ma gandeam ca vor face si ei ceva cu serverele ca doar ii cel mai asteptat joc pe 360, dar nah..
Bookmarks