Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 11 of 63 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 ... LastLast
Results 201 to 220 of 1260

Thread: Gears of War 2

1. #201 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    are destule moduri de joc si acum... tu ai jucat aseara Horde mai mult, prea putin multiplayer pur... vrei monstrii rasariti cu care sa nu stii ce sa faci? diseara iti dau invite in acelasi mod de joc, dar pe insane

2. #202 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ma obsedeaza deja..Aseara am jucat cu Mika pana aproape de 3 dimineata...Nici nu mai stiu cat era ora, doar ca eram foarte foarte obosit.
    10/10 e putin spus.

3. #203 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    are destule moduri de joc si acum... tu ai jucat aseara Horde mai mult, prea putin multiplayer pur... vrei monstrii rasariti cu care sa nu stii ce sa faci? diseara iti dau invite in acelasi mod de joc, dar pe insane
    Come on chief... nu pot sa cred ca spui asta. Adica, nu pot sa cred ca ideile originale au fost inlocuite de "just set it on insane dificulty". Eu cand am spus de inovatii, ma refeream la un gameplay diferit (cum era in UT lupta pe auto-trenurile acelea). De exp. din momentul in care am vazut masinutele acelea (Betty rulez) am sperat ca vom avea parte de batalii in multiplayer pe ele. Ma asteptam la siege modes sau harti ciudate (nu zic ca a fi omorat de avalanse intr-o harta nu ar fi interesant, dar nah...). Well, oricum nu mai zic nimic pana nu termin jocul si facem mai mult multiplayer

4. #204 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    pai domnu... cum sa schimbi asa drastic modul de joc in multi? serios acum.. plecam de la ideea de gow si ajungem la ce? la battlefield cu tancuri si elicoptere?

5. #205 SP
    De ce sa strice ceva ce e deja consacrat si cu milioane de fani in lume? Am ajuns sa ii dau dreptate lui Cliffy cu biger, better, more bad ass... Dar asta e adevarul.

6. #206 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...got my codes today!

[x] - Flashback Multiplayer Map Pack - 116MB
    [x] - Gold-Plated Lancer Assault Rifle - 56KB
    [x] - Trial 48 Gold

shala!

7. #207 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Ma obsedeaza deja..Aseara am jucat cu Mika pana aproape de 3 dimineata...Nici nu mai stiu cat era ora, doar ca eram foarte foarte obosit.
    10/10 e putin spus.
    Am ajuns la 10 destul de lejer . Am murit amandoi la 5 din neglijenta, dar a fost bestial . Primul contact cu GoW2 for me .

8. #208 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Am ajuns la 10 destul de lejer . Am murit amandoi la 5 din neglijenta, dar a fost bestial . Primul contact cu GoW2 for me .
    A fost fenomenal! Mika rupe rupe la Gears! Bravo!

9. #209 SP
    Mersi . Pacat ca nu aveai casti insa...

10. #210 SP
    "You talkin' to me?"

11. #211 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Are casti, doar ca nu prea stie sa se exprime coerent in limba romana.
    Prefera rromana, daia nu vorbeste

12. #212 SP
    Vreun doritor de co-op/Horde?

13. #213 SP
    Vreun doritor de co-op/Horde?
    add me

14. #214 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Finally... l-am terminat si eu. Sunt singurul caruia i s-a parut cam scurt ? Adica, erau cativa care spuneau ca e IMENS fata de GoW1 (chiar am auzit "de 3 ori mai mare, cel putin"). Insa s-a terminat cam in 6-7 ore pe medium, alone... Eeeh, nu-i bai, ca-l mai joc odata sa-l admir. Plus some multiplayer. Pana acum are nota 9, spre 9.5. A must have game !

15. #215 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Nici mie nu mi s-a parut prea lung, dar daca stau bine sa ma gandesc, primul chiar a fost scurt scurt.

16. #216 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Are casti, doar ca nu prea stie sa se exprime coerent in limba romana.
    Prefera rromana, daia nu vorbeste
    Sunt balbait domnu'! Asta e problema...Si mi-e tare frica ca "va" radeti de mine...Sunt rusinoasa.

17. #217 SP
    Gears of War 2 = Red vs. Blue - varianta hardcore

18. #218 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Superb joc, nu am ce zice, merita toate laudele

Si pentru cine a uitat ce a zis Hostile, cand il terminati, asteptati sa vedeti toate creditele

19. #219 SP
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Superb joc, nu am ce zice, merita toate laudele

Si pentru cine a uitat ce a zis Hostile, cand il terminati, asteptati sa vedeti toate creditele
    Mi-a placut enorm - >

***later edit***

...da cum să-mi dea disk read error după două minute de jucat MP. De abia aștept noul dashboard...disc prost! E o adevarată euforie pe forumurile din afară (să nu zic de forumul xbox). Prima dată n-am coduri, a 2-a oară stau 10 ani să-mi găsesc meci, și după aia...disk read error. Numai cu Gears 2 am așa probleme. Epic fail!

(sorry, am dat edit la later edit și s-a pus 2x post, delete last one please)

***later edit 2***

...vin imediat cu poze. Așa ceva...n-am mai pățit/văzut �n viața mea.

...hai că merge acum.

20. #220 SP
    Doamne cat lag poate fi. Incredibil. Ma gandeam ca vor face si ei ceva cu serverele ca doar ii cel mai asteptat joc pe 360, dar nah..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 63 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 ... LastLast