Hooooooooordeeeeeeeeee!!!! Yeah baby!!!! Modul meu preferat!!!![]()
...degeaba, că nu se conectează..pot sta mult și bine. Așa că folosesc tactica: one (Benjamin Carmine) vs. many. Cu ea am ajuns p�nă la valul 8 și sper să trec imediat de el...
Horde -> Match type Private Xbox Live (că public..nimic) -> Horde Difficulty Casual -> Starting Wave (8 - se poate alege ultimul val atins) -> Map selection Host -> Day One -> Start
Imediat ce intra �n joc -> rodie run p�nă la scările cu mortar-ul (cele din stanga) -> mă folosesc de el (5) -> apoi aștept să apară și să urce la mine cel puțin un boomshield locust și �l nenorocesc pe scari -> iau scutul și �l plantez chiar la intrare (am 2 poze) și cam at�t...�n caz că mai vine un boomshield locust (defapt sigur mai vine...) �l ennorocesc și pe ăla...și mai pun un scut...(am reușit maxim 3).
Mortar-ul are re-spawn...deci e lux. Dar la final e cam aiurea că...apar 2 skorge și-mi aruncă ink grenades și mă termină.
...altceva n-am ce face. Am �ncercat să joc cu 2,3 și 4 controllere dar degeaba. Tot am �ncercat să �nconjor zona de re-spawn dar...apar niște tickers și gata...
Păcat că n-a fost implementată faza cu autorevive din Excution (at least one time...).
Damn, mi-a venit azi LE-ul... L-am bagat in consola acum aproape 3 ore si n-am mai putut sa ma dezlipesc pana acum (si sunt doar la inceput). Excelent! Nu stiu cand mai termin Far Cry 2 si Fallout 3...![]()
uite un ce pack interesant se vinde in franta
PS: scuzati calitatea pozei - sursa a fost MICA RAU
ce a postat darki acolo nu este lancer edition.... este consola premium cu ambele jocuri
De ce, e la fel cu ce ai in jocul editie standard, difera doar coperta exterioara, din cate mi-am dat eu seama. E doar for cheaper, as they say.
E cam funny poza, cum arată acolo consola + controllerul + gears 1 and gears 2. Wtf, ce rost mai avea să arate controllerul...doar se știe că din start vine in pachet.
Oricum un prieten a observat faza...
RonanN1: ia ce tare-i cutia
Andrei Dumuta: da fii atent cum apra
RonanN1: imi vine sa ma sinucid
Andrei Dumuta: cica consola +controller
Andrei Dumuta: +gears
Andrei Dumuta: cum vine asta?
Andrei Dumuta: ca doar controlleru oricum vine
Andrei Dumuta: doar nu era sa o vanda fara controller
Andrei Dumuta:
RonanN1: ahahaaa ce tare faza
Andrei Dumuta: ar fi tare sa vina fara controller si sa o iei asa din prima
Andrei Dumuta: sa nu stii ce sa faci cu ea
Eu cred ca vine cu extra controler -
Console Xbox 360 Premium (60 Go) + Gears of war 2+ 40 euros remboursés: Amazon.fr: Jeux vidéo
...oricum are un preț super bun.
***later edit***
...am mai avansat un val - heh, 41 left...(sper să mai țină tactica).
Oricum am făcul alta nouă...la celelalte scări (din dreapta) se poate sta mai bine. Nu toti vin ca pe tava dar cei mari și proști vin...iar restu foarte ușor cu sniperul (de aia e mai bun locul 2 deoarece are sniper/tork bow).
Da...știu..casual (x1), dar ce naiba să fac?...
***later edit***
gata! 10 down! - 40 to go!![]()
Am jucat si eu un pic cu baietii azi... in afara de 2-3 momente in care a fost un pic de lag, cred ca GoW2 e un urmas demn al lui GoW1... desi parca ma asteptam la ceva mai mult. Un pic mai mult "zvac", vre-o minune de monstru, ceva care sa ma faca sa ma opresc si sa zic "asta arata atat de bestial ca il las sa ma calce pe cap"
But, still testing... poate dupa ce termin si story mode-ul voi avea opinii mai ok. Pana una alta, grafic este peste GoW1, dar feelingul de "new" pe care l-a avut GoW1 inca nu e de vazut.
pai probabil ca acelasi feeling o sa il ai cind o sa joci primul joc facut pe urmatorul lor engine. Gears 1 a fost primul joc pe Unreal 3 si intr-adevar m-a lasat si pe mine masca din multe puncte de vedere la vremea lui. acum cam stii la ce sa te astepti si nu mai e acelasi lucru. cu toate astea, sunt momente in joc cind efectiv ramai 'fermecat' (cunoscatorii stie) insa tre sa joci campania ca e mai spre final treaba.
Eeeh, campania o fi ea cum o fi, insa Gears a "trait" prin multiplayer... sa vedem, zise orbul
Sunt sigur ca vor iesi updates peste updates, noi moduri de joc, etc...
Bookmarks