Aham... Deci nu ne strangem diseara la un Execution ?![]()
Oficial:
Cine se anunta de la ora 16:00?GEARS 2 8X XP WEEKEND: DUCK AND COVER
As you may have noticed, the Gears team loves to blow stuff up. Like, a lot. So with Independence Day and Canada Day rapidly approaching, there was really no question as to how we’d bring the party to Gears of War 2. From 9 AM Thursday, July 1, through 9 AM Tuesday, July 6, we’re lighting up Horde with one hell of a fireworks display—nine solid waves of Tickers followed by a single wave of pure Boomer action. Best of all, we’re capping it off with eight times the experience across all multiplayer modes. It’s insane! It’s pyrotechnic! It’s this weekend!![]()
Mo unde te'ai ascuns, sunt pe Live si nu te vad nicaieri
N'am putut ajunge chiar la fix pentru ca am avut un deces in familie si na....![]()
Felicitari. Un pont ceva? Cum de ai ajuns asa repede de la 88 la 100, de alaltaieri seara pana la ora postului? Azi nu am reusit sa fac decat 2 nivele.
Pai... Foarte mult Skill... Foarte mult Wingman... Foarte multe Social Match'uri.... Si foarte multe ore pierdute in fata TV'ului![]()
Pai cate ore? Azi am stat de la 10 la 19:30 in el si am jucat continuu. Punctaj minim pe meci de 10000, maxim de 34-35000, maxim 20 minute pe meci si nu am reusit decat doua nivele mari si late. De ce neaparat "Social"? Totusi, a reusit sa faca de la ora 12 noaptea, vineri, pana astazi la ora 22:30 sa spun, 2.252.697 de puncte si nu a stat non-stop. Mai mult am stat eu calare pe el si de asta vreau sa stiu cum de a reusit, pentru ca vreau si eu.
A avut echipa buna (andrei932000 / I N3XT I) si a jucat doar pe Social. De ce ? Pentru ca acolo echipele raman aceleasi si nu mai pierzi timpul cu Matchmaking....![]()
Probabil ca stiai toate astea dar na.... Altceva nu a facutZic eu
![]()
Nu domnu' avocat, nu stiam ca pe social se merge mai departe pentru ca nu am jucat nici un joc in acest playlist. Si in nici un caz nu insinuez ca a facut ceva. Doar intreb cum de a reusit. Daca observi, incep postul cu felicitari. Nu mai doresc nici o indrumare, ca se mai trezeste alt avocat sa imi dea cu oua in ochi. Inca o data, felicitari Paul pentru aripioare. Sper sa reusesc si eu pana la urma.
Si eu ti'am spus ce cred eu ca a facut.
De ce tot ce vorbesc eu pe aici se interpreteaza ?![]()
1. Te exprimi aiurea.
2. Preferam sa imi dea el un sfat cum sa joc, decat sa mi-l dai tu.
3. Sunt obisnuit de la Gears 1, sa joc numai ranked. Maine rup social in doua![]()
1. Imi pare rau.![]()
2. Imi pare rau inca odata Master Chief.... Insa acelasi lucru iti va spune si el.
3. Aia inseamna ca ma parasesti?Eu nu pot sa joc pe Social pentru ca nu am hartile.... De cand mi'am luat bann'ul ala acum vreun an de zile, nu mai pot sa le Download'ez din nou
![]()
Pai ce sa fac? Daca vin punctele buluc pe Social, joc pe ala. Vreau aripioarele alea. Gears este singura serie la care chiar imi doresc full house. Cum am muncit la primul pentru Seriously si mi-a sarit inima cand am vazut ca apare achievement-ul la 12000 kills, asa muncesc si la asta.Pentru harti, vezi solutia cu VPN.
Mo joci Wingman pe Social. Meciul merge pana iese hostul, hartile se schimba rapid intr-un loading. In felul asta nu pierzi timpul. Daca ai noroc te face host (te pune in pre-game lobby cu boti). Rar gasesti un meci cu lag, nu ca ar fi problema, poti iesi ca nu te penalizeaza. Sigur faci cel putin 10.000XP la final de meci. Ideea e ca nu pierzi timpul cu matchmaking si cu lag-ul de pe Rank. Avansezi repede asa pe Social. Bafta!![]()
Bookmarks