Pai credeam ca era o afirmatie obiectiva si nu subiectiva
In fine, sa revenim la Gears. Cand se hotaraste si se da drumul la 20 de catralioane xp?
20x XP SDCC Event is going to run exactly SDCC hours - July 22nd, 12:30 PM EDT till July 25th, 8 PM EDT. Get your wings!
Gears of War Xbox 360 Elite Console *RARE ONLY 20 MADE* on eBay (end time 18-Jul-10 14:15:02 BST)
best sell?
Gears of War Xbox 360 Elite Console *RARE ONLY 20 MADE*
Item condition: Used
Ended: 18 Jul, 201014:15:02 BST
Bid history: 7 bids
Winning bid: �1,047.00
Arata foarte bine consola
Am auzit eu bine sau este lag mare pe serverele de Gears of War 2?
Fara suparare naz... Dar pana acuma, de vreo 2 ani de zile incoace... La unii dintre noi, le'au iesit peri albi din cauza la lagul de pe GOw2![]()
Scuzati exprimarea![]()
Cine se baga maine la un King of the Hill?Am vazut pe cei de pe x360 achievements ca asta e cea mai buna metoda pentru mult xp,asa ca ar fi bine sa incercam,ca maine e 20x.
Da,este adevarat,dar un KOTH tine mai mult si ai mai multe sanse sa faci multe killuri,un Wingman se termina repede.Eu zic ca ar trebui totusi sa incercam.
Uite,citeste aici:
http://www.xbox360achievements.org/f...d.php?t=245035
---------- Post added 21-07-2010 at 12:52 PM ----------
Avem nevoie sa fim 10 ca sa folosim metoda asta.In 16 meciuri se poate face level de la 1 la 100.
Eu am level 90. Cu 20x XP, fac 2000 de puncte in vreo 20 de meciuri de Wingman si mi'am luat Aripioarele![]()
@vvalentin: Poti sa joci un KOTH timp de o ora si sa faci cate killuri vrei. Daca faci sa zicem intr'un meci de Wing aprox. 1600 de puncte in 10 min iesi mult mai bine decat sa stai o ora in KOTH si sa faci 60 de killuri(primesti mai multe puncte intr'un interval mult mai scurt de timp)
Sper ca m'am exprimat bine![]()
La KOTH nu e vorba de kill-uri. E vorba ca 4 stau in cerc si 4 ies si intra din cerc incontinuu si se dau cate 200 de puncte la cateva secunde. Am vazut pe net pe unii cu scor (cand apesi pe back) de vreo 80-90k, care vine aproximativ 900k in XP. Dar e mai fain Wingman-ul.
Last week, Epic Games executive producer Rod Fergusson made a tempting offer to Gearheads everywhere: The more followers he gained on Twitter, the more XP players would earn in Gears of War 2 multiplayer the weekend of Comic-Con. The results are in, and you guys did us proud—over 11,000 followers, which means an unprecedented 20 times the standard experience scores across all multiplayer modes! If that’s not enough, we’re shaking things up with a Boomer family reunion stampeding through every wave of Horde, plus some special guests on every 10th wave! The event kicks off July 22 at 12:30 PM EST and lasts through July 25 at 8:00 PM EST. Go boost your rank and enjoy the fruits of your labor with some Gears 2 mayhem.
Sursa: Siteul Oficial GoW
Bookmarks