Nu trebuia sa inceapa deja Event'ul asta ?![]()
Am jucat 3 meciuri de Wingman, am facut in fiecare peste 2000 de puncte si am primit doar 6000![]()
Nu trebuia sa inceapa deja Event'ul asta ?![]()
Am jucat 3 meciuri de Wingman, am facut in fiecare peste 2000 de puncte si am primit doar 6000![]()
mie nu imi merge. nu gaseste meci si nu creaza pe social meci cu boti. ma $%@%$@@%$ pe eventul lor
NAT este ok, nu am nicio restrictie nimic
Va sugerez tuturor sa jucati pe KING OF THE HILL, cum am spus si acum 2 zile.Am avut level 60, iar in 12 h de KOTH am facut deja level 100.
Foarte simplu, este nevoie de 10 oameni pentru boosting,meciul trebuie jucat pe Social Player, echipa 1 sta in cerc, iar echipa 2 intra si iese din cerc pana se face 118 pentru echipa 1 , iar apoi se schimba locurile.Astfel, echipa 1, care sta in cerc fara sa faca nimic primeste 200 puncte la 2 secunde, iar cea care face toata treaba, adica echipa 2, primeste 50 de puncte.
Un astfel de meci cu boosting la KOTH dureaza cam 50 de minute si se poate face intre 400-500 k pe meci.Daca nu aveti oameni,incercati sa intrati intr-un meci cu strainii,ca sunt destui care joaca.
Grabiti-va cat mai aveti timp....Bafta!
Joc Gears of War 2 in multiplayer din aprilie 2009, toata vara trecuta am jucat de am innebunit.As fi jucat in continuare, dar din toamna n-am mai avut cu cine, toata lumea a luat ban, toti au "aruncat" xbox-ul si si-au luat ps3, plus ca mai e si lagul asta nenorocit, daca nu era evenimentul asta cu 20x xp, nu as fi facut niciodata level 100, si cred ca merit si eu dupa cat am jucat jocul asta.
---------- Post added 25-07-2010 at 03:24 AM ----------
Mai este cineva care nu a facut hoardele la map-packs?Am nevoie de toate,absolut toate,inclusiv cele de la 1-10 ca si pe casual nu poti sa le faci singur ca te zboara boomer-ul.
Nu meriti deloc! Daca tu meriti level 100 care ai jucat doar 7 zile si 10 ore.... Apai eu care am jucat 25 de zile si am doar level 93.... Ce ar trebui sa zic ?
http://gearsofwar.xbox.com/WebStats/default.htm
Ma rog...Fiecare cu principiile lui.Daca eu spun ca merit chiar nu ma intereseaza parerea celorlalti.Eu consider ca am jucat destul incat sa merit VETERAN GEAR si poate se spuna oricine ce vrea.
Pana la urma,am eu level 100 si tu nu ai?ASTA INSEAMNA CA /\/\ERIT,din moment l-am facut.
Ok man. Bravo tie.
Daca era sa nu'mi cada Rank'ul ala nenorocit de 2 ori.... Aveam rank 100 de mai bine de un an. Inca odata, bravo tie!
Nu stiu ce ai facut de te-au resetat de 2 ori, eu n-am patit asta.L-am lasat deoparte o perioada ca nu mai puteam juca din cauza lag-ului.
Respect x2 din partea mea ca faci level fara boosting, adica o sa privesc cu alti ochi la gt-ul tau cand vei avea level 100 stiind ca ai avut ambitia sa faci far niciun pic de ajutor, dar ti-am zis, nu mi s-a parut frumos ca ai zis ca nu merit.Poate a fost o gluma si n-am luat-o eu ca atare!
Oricum, n-are rost sa ne certam din cauza unei prostii,toti or sa faca level 100, si toata lumea o sa fie fericita intr-un final, ca apare Gears 3 si trebuie sa terminam cu Gears 2 mai intai.Bafta si spor la lvl 100.
Era doar o ironie ca sa zic asa![]()
M'am amuzat un pic cand am vazut ce ai scris, cum ca la cat ai jucat meriti Rank 100. Ma gandeam la sutele/zecile de nopti pe care le'am pierdut in fata TV-ului....![]()
Inca odata, felicitari pentru Rank!
P.S: Poate intrii maine la o Fifa. Nu te'am mai batut de mult timp![]()
La cat XP au turnat cei de la Epic, nu a mai avut nici un farmec faptul ca am vazut aripioarele alea. Am jucat pana pe la 75 cu maxim x2, dar nu am avut aceeasi bucurie, ca in seara cand am vazut Seriously. Pana la urma skill-ul nu consta intr-un achievement. Care este respectul cand il vad pe clujlive care are level 100 de jumatate de an, ca ia grenadele si le planteaza la iesiri, el aflandu-se intre ele? (asta intr-un meci cu "friendly fire" activat)
Bodo mai are nevoie de ceva la horde. Ma bag si eu. Mai adaug la Seriously 2.0.
Nu intra nimeni la un Wingman ceva?![]()
Nu inteleg, lumea se joaca Gears 2 doar atunci cand se da XP la greu?![]()
Tocmai astazi vorbeam cu CLUJLIVE daca mai jucam si noi un Gears 2 pe privat, ca nu mai intra nimeni.
Pe public eu nu mai joc, ca e lag meci de meci si m-am saturat, ma enervez prea mult asa ca daca aveti de gand sa facem un privat, eu intru sigur.
Unde *dracu* vedeti voi lag meci de meciIo cred ca voi v'ati bagat in cap o chestie, daca nu joci bine e din cauza lag'ului !
Cum Dzeu se face ca am jucat azi vreo 20 de meciuri de Wingman si nu am avut lag deloc
Scuze dar ma aprind prea tare cand aud chestia asta
Si sa fim seriosi, treaba asta cu lag'ul nu mai e ca inainte. Cu un pic de Skillz poti juca linistit![]()
De mult astept si eu sa bagam un privat numai ca nimeni numai joaca. Pacat !
Ei bine, daca vrei sa stii, e un fel de "lag" si cu botii.Sunt prea buni, te nimicesc, nu stiu cand au facut cei de la EPIC games update si i-au facut atat de buni.
Am facut un experiment jucand un wingman in privat pe casual ca sa ma conving, botul era jos, si aveam shotgun-ul tintit spre el, trebuia sa-l fac bucati, dar cand s-a ridicat, n-a murit nenorocitu', i-am traso de la 1 mm de el si n-a murit de la shotgun, a trebuit sa trag de doua ori.
Daca te duci spre bot cu shotgun-ul, nu o sa il poti omori niciodata, pentru ca isi schimba imediat lancer-ul "in no time" cu shotgun-ul si iti sparge fata din prima.
Gears 2 nu mai e ce a fost,d-aia nu mai joaca lumea, si da e adevarat ca nu e foarte "des" lag....pe dracu nu e.....decat 70% din meciuri.![]()
Bookmarks