Lacustele sunt superbe. I'm in love..... :x
Printable View
Multumita update-ului de azi, ne lovim de alta eroare: Server session is outdated. Interesant.
Foarte tare! Si dupa spusele tale lagul e la fel....:wall:
Cat de des da eroarea aia? Si cum e sistemul de XP?
Aoleo! Am și uitat de update! :clown: Ia să vedem...
�i bine...Quote:
...update failed - can't download the update.
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
Gata merge, wooooo!
Din vreo 15 meciuri jucate, 10 au fost cu lag de zile mari. In unul dintre ele, a fost si un framerate infernal. Bine ca eu bagat sistem de experienta, dar inca au ramas valabile anumite glitch-uri.
PS. Feriti-va sa jucati in intervalul 13-17. Merge infect. Si nu in ultimul rand, feriti-va de japonezi. Au net la roata activata de hamsteri.
Pai am intrat si eu azi intr-un Public execution in Mansion si mergea aiurea rau de tot, lag imens. M-am enervat si am iesit rapid.
But the XP system is sooo cool :D.
Cu ce te incalzeste acel sistem, nu stiu. Degeaba ai o motivatie de a juca, daca joci degeaba. Sunt curios cum merge seara cand intru de obicei. Oricum pana acum am ajuns la concluzia ca ai mai putin lag cand joci cu americani decat cand intalnesti europeni.
Pe forumul lor este rascoala.Quote:
The update sucks this is not an update its a joke the gameplay is even more unreliable. Epic what the hell are you guys doing. Do you even listen no more buying epic games. and as for those cheap skates at microsoft splash out on a European server for this piece of **** it might help improve the game as the coders at Epic cant manage that.
Cel mai tare jucator de Gears of War 2 :p
Sign In
Niste poze...unele sunt destul de vechi...
Intra cineva in seara asta? Macar vreo 4-5 sa ne strangem jucam pe Public! :D
Intru eu Junnkie,sa ma conmtactezi pe Live,GrantedBlackcat :)
Am intrat aseara si dupa 15 minute mi s-a facut greata: acelasi lag imputit, aceeasi samba pe harta - 2 pasi inainte 3 inapoi, acelasi host imposibil de killarit...Way to go Epic!
Da intr-adevar uneori este un lag de imi vine sa ma dau cu capu de toti peretii!! :wall: Dar per total it was fun. Azi am stat pana pe la 5 dimineata. :)
Granted eu te am man in lista, ne auzim in seara asta ca o sa intru!
Ce frumos a fost aseara :)
Mai joaca cineva in seara asta?
Noul pack nu poate fi luat din RO