Sunt 2 selectati pentru guardian???
Printable View
Ăla e un truc ieftin și vechi :p - folosit de americani lol
"ah and by the way, please sort the chainsaw or make it with fuel or something so that you can use it ones or twice or make a pro mode without the chainsaw and a noob mode with the chainsaw, where all the f...... chainsaw noobs can chainsawing themselves!!!!!!!"
:))
:)):)) genial
Salut am si eu o nelamurire.Am aflat acum cateva zile ca va aparea un DLC pentru Gears of War 2 numit All Front Collection.Am aflat cateva informatii cum ca trebuie folosit un program sau ceva de genul acesta care schimba ip-ul cand, cumperi de pe live ( parca VPN ii zice). Intreabrea este urmatorarea: iti trebuei cumva router ca sa schimbi ip? sau placa de retea?
Multumesc
placa de retea.
mai citeste aici : http://www.consolegames.ro/forum/f52...-pe-xbox-live/
...tocmai am luat o echipă �ntreagă cu un ink lol - wtf! lol
...contribuția mea video :p
http://www.youtube.com/watch?v=ikA4lXf_e1Q
Ah, mi-am adus aminte de ceva...
...nu știți TU4 va conține faza aia cu Clan Tag? (ca la CoD, Bionic Commando, etc). Ce fain...c�nd suntem doar rom�ni băgăm un Tag și gata.
Ultimul update, de vineri, a fost TU4.
OFFICIAL - Title Update 4 Release Notes - Live 7/3/09 @ 2 AM PST - Epic Games Forums
Nu stiu de ce mi-ai raspuns cu acelasi lucru, eu doar il lamuream pe Ronan ca deja s-a dat drumul la TU4. Sa se uite acolo sau aici daca e clan tag.
Pai era deja pe pagina precedenta un sumar cu ce aduce TU4 si clan tag nu exista pe lista respectiva.
Merci. Văd că din păcate nu este...
...păcat. E o chestie destul de utilă (c�nd vrei să joci mai mult și mai aranjat). Dec�t să-ți schimbi tot GT-ul @-) (800ms) - am văzut cazuri - am �n lista ema care-l schimbă de 2-3 ori pe săptăm�nă...
[tag-x] 1
[tag-x] 2
[tag-x] 3
[tag-x] 4
[tag-x] 5
vs
[tag-y] 1
[tag-y] 2
[tag-y] 3
[tag-y] 4
[tag-y] 5
...
Cine si-a perdut creierii in a patra poza ? lol
...să-mi bag ceva �n update-ul lor că iara-i back faza cu smoke-ul :wall:
Am jucat ~ 10 meciuri și pe toți ne-a tr�ntit mereu la păm�nt...
...chair acum sunt �ntr-un meci.
de abia astept sa aduca 2 la noi la sala.am terminat prima parte in 6 ore si sunt curios in legatura cu contnetul celei dea doua