nu,e original (e ntsc ,dar nu vad ca ar fi vreo problema)
btw:sapt asta este double xp (valentine's)
Printable View
N-are nicio legatura.Cei de la epic games nu au cum sa stie ca ai jocul piratat.
Ar fi 2 motive pentru care poti lua reset la level.
1.Ai incercat sa faci glitch ca sa sari direct la level 100(majoritatea care au facut asta le-a fost resetat level-ul)
2.Ai dat recover la gamertag pe alta consola.Stiu ca este stupid,dar din pacate multi au patit-o.Si eu am dat recover pe alta consola de 2 ori si nu mi s-a intamplat nimic.
Daca motivinul nu e niciunul din astea 2,nu stiu ce sa spun...
De la recover gamertag este sigur. Din cate stiu eu, ai luat o consola noua.
De la asta trebuie sa fie daca si-a luat alta consola.Sunt sigur ca nu a facut glitchul ala,deci de la asta este.
Se mai plangea cineva pe live imediat dupa ce a dat recover si a intrat in gears,avea level 1.
P.S. Ma intreb ce s-ar intampla daca i-ar reseta level-ul lui CLUJLIVE?:))
si eu si hallo 40 avem console noi si am dat recover
Pai Hallo si-a luat inainte. Lui i-au dat preventiv reset. lol
Am o intrebare..poate stupida :)) Cole nu a murit ?
Ba da. :)):))
http://gearsofwar.xbox.com/Templates...y.aspx?id=1844Quote:
In honor of St. Patrick�s Day, leprechauns have invaded Horde in Gears of War 2, turning our favorite height-challenged Locust, the Wretch, into an even deadlier killing machine. Fortunately, we�ve given players a four-leaf clover full of bonuses! From 9 A.M. EST on Wednesday, March 17, through 9 A.M. EST Monday, March 22, earn double XP across all multiplayer modes, double points for leader survival in Guardian, and double bonus points for match wins. And don�t forget to check your weapon loadouts�something golden may be awaiting you.
Intru eu sa sparg niste capete :evil:
P.s : Care sunt cei mai buni jucatori de pe CG :D ? Vreau sa gasesc pe cineva de masura mea :matrix::evilf::dance:
Vezi ca esti cu vreun an cam tarziu :D
P.S.: Nu stiu cati poarta 37 la adidasi.