Joc GoW 2, ( lvl 14) ies, intru in Bad Company, ies, intru in GoW 2 din nou si tada!!!! lvl 1
Achievements reset ( nu si GS)
Inclusiv Seriously + War Journal
GG epic
Printable View
Joc GoW 2, ( lvl 14) ies, intru in Bad Company, ies, intru in GoW 2 din nou si tada!!!! lvl 1
Achievements reset ( nu si GS)
Inclusiv Seriously + War Journal
GG epic
Si eu am patit-o asa ca nu esti singurul. Poate formam un club. Mi-au disparut si achievementuri si mi s-a resetat si rankul.....
Din cate am inteles de pe forumul Epic Games, mai multi au patit asta. Fie probleme cu jocul, fie Epic a resetat pe cine nu trebuia.
Dark Corners pe Marketplace. NU este blocat pe regiuni
Repede pana nu isi dau seama :))
sigur nu e blocat?
War Machine este superba.
Sanctuary este superba. :)
Am dat 1200 de puncte pentru o harta. War Machine. Prietenii stiu. Nu sunt dezamagit. :dance:
Acum sa vedem cum facem sa pice cand jucam e public :)
Numai lacuste am visat azi noapte.... :circles::dance:
Am luat si eu All Fronts ala,dar nu am cu cine sa joc in co-op.Se ofera cineva?
deci sa inteleg ca si pachetul All fronts collection este region free?
Eu cand l-am luat ieri si probabil ca era region free.A incercat cineva azi sa il downloadeze si era region locked.
Chiar nu vrea nimeni sa joace deleted scene la co-op??
off n-am apucat sa-l iau ... :((
mda... deci trebuie sa imi bag iar o luna VPN. Nu inteleg dc nu il lasa region free daca la inceput asa a fost.
eu habar n-am ce-i VPN .mi se pare complicat
citeste aici : http://www.consolegames.ro/forum/f52...-pe-xbox-live/
Demential aseara: boomeri, tickeri, mauleri, grinderi Gooood!!! :circles::gun: Trebuie sa luam o pauza de la horde azi ca o s-o iau razna... lol
...de ce naiba nu-mi vede Flashback Maps Pack-ul? @-)
�nafară de Snowblind Maps am tot cumpărat...
A mai pățit cineva așa ceva? M-am uitat �n listă, le am cumpărate, le am downloadate, dar c�nd să le aleg din playlist...pauză :wall:
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
Gata, am depistat problema. Au limitat amatorii de la Microsoft contentul pe profilul cumpărat (și așa e la orice DLC de la ultimul update).
...strike 2.