Astept sa imi vina AF-urile din GEAR 2Jocul il iau pe 25 ne vedem pe live game tag Mentorica
![]()
Astept sa imi vina AF-urile din GEAR 2Jocul il iau pe 25 ne vedem pe live game tag Mentorica
![]()
mda, nu mi-am batut capul cu nivelele de dificultate si habar nu am avut ca normal e casual din gears 1. cind imi vine original o sa il reiau pe hardcore insa problema mea nu se refera neaparat la AI-ul inamic sau viata lor raportata la numarul de gloante trase. mai sunt aspecte care mie mi se par simplificate, insa nu pot sa argumentez fara sa spoilez, sorry.
nu stiu ce efect au pe insane. eu, de obicei, joc un titlu o singura data pe un singur nivel de dificultate (normal sau mediu dupa caz). in situatia asta insa, voi relua GoW2 pe hardcore ca sa vad diferenta, insa mai mult ca sigur nu voi juca niciodata pe insane (de obicei asta se intimpla din ratiuni de timp (sau mai bine zis lipsa lui) pentru ca 2 joburi si o gramada de titluri in perioada asta plus Lich-King care bate la usa deja consuma enorm de mult). prefer sa intru pe live decit sa ma chinui cu noptile sa fac campania pe insane.
GoW2 LE FTW! imi ajunge saptamana viitoare, insa pur si simplu nu am mai avut rabdare. eu joc ptr storyline si din punctul asta de vedere sunt mai mult decit incintat de GoW2. sunt chestii la care pur si simplu nu m-am asteptat. chestia cu bigger better more badass e ptr trigger-happy kiddies care se excita de nu mai pot cind aud cuvintele astea. povestea este mult mai profunda decit in primul (care a fost de fapt o introducere in universul GoW), iar acum multe chestii se explica, insa se si ridica citeva semne de intrebare ffff mari. din punctul meu de vedere, povestea este principalul motiv pentru care voi juca si urmatorul joc al seriei.
PS mai nou si memorex sunt ok chiar daca sunt made by ritek![]()
Nu toata lumea are rabdare si nu toti sunt pirati 100%.Ce merita cumparat se cumpara,ce nu..uita-te la FarCry 2 cati nemultumiti sunt.
De exemplu am Dead Space sigilat fiindca l-am facut rost abia acum 2 zile.
E ConsoleGames.ro nu ConsoleDiscs.ro.Se discuta despre jocuri,nu mediumul de stocare.Atata timp cat nu se promoveaza pirateria sau nu vin idioti care sa rada de cei care se chinuie sa cumpere originale,e OK.Altfel ajungi la "double-standard"..vezi thread-ul lui Donely.Pe X360 modat nu poti rula emulatoare ca sa te scoti cu "homebrew".
Eventual educi pe cel care greseste in ultimul hal,nu-i dai direct cu paru' in cap si dupa aia te plangi ca nu sunt destui oameni online,site-ul n-are destule hits.
Stiu un site de gaming news care e flame-fest,dar inteleg de ce sunt lasati sa fac ce vor.It's all about the money...more people,more replies,more hits.
Nu.verbatim
God no.Not WOW.plus Lich-King
offtopic, nu joc WoW regulat. am avut contul frozen din oct 2007 pina acu 2 saptamani. astept expansionul pentru ca mi-a placut lore-ul si vreau sa explorez si sa fac questuri, sa mai fum...culeg o iarba, sa admir peisaju, etc. sunt un extreme casual player. nu am epix si cu toate ca am un NE priest, nu sunt exalted nici macar cu darnassus. imagine that!
A făcut cineva proba la codul pentru Flashback Map Pack? Hărțile refăcute pot fi descărcate din Rom�nia?
crezi tu? astea au fost oferite la joc posibil din lipsa de spatiu pe disc si nu au putut sa le restrictioneze ca le sareau oamenii in cap... dar cred ca pe viitor vor fi aceleasi probleme
Răm�ne de văzut ce va fi pe viitor. Mai bine păstrăm o atitudine pozitivă asupra situației, pentru că sunt multe titluri AAA care nu dau astfel de bătăi de cap.
Poate face vre-unul din cei care a primit deja jocul un review serios. Pana acum sareati pe cei care piratau ca prezentau din joc, iar acum cand in sfarsit il aveti oficial, nu mai zice nimeni nimic...
Bookmarks