Perfect Dark, ah ce amintiri. Cand ma gandesc ca am dat pe caseta de N64 la vremea ei cam 60$. Apreciez ca s-au deranjat cu remasterizarea jocului, fata de Duke Nukem 3D![]()
Perfect Dark, ah ce amintiri. Cand ma gandesc ca am dat pe caseta de N64 la vremea ei cam 60$. Apreciez ca s-au deranjat cu remasterizarea jocului, fata de Duke Nukem 3D![]()
4. SCOTT PILGRIM THE GAME
Ar mai fi fost SHank, dar costa 1200 points si review-ul de pe GameSpot nu e prea rozav. Mi-am mia luat o tzapa cu Scrap Metal.
Cum nu am fost mare fan CS ... nu stiu ce sa zic. Dar daca vrei tu, nah, sa fie. Half Life 1 cu multiplayer CS 1.6![]()
Arata bine. Ce nu inteleg eu, Duke Nukem 3D remasterizat nu se putea? La Perfect Dark a iesit excelent
Stiu ca acum ceva vreme Scott Pilgrim vs. The World avea niste probleme, s-au rezolvat? am incercat varianta trial si e NEBUNIE!!![]()
Ar fi super. Dar exista deja ceva de genul (pe PC) - Half Life Source, se gaseste in pachetl HL2 Collector's. Si mai e un plan pentru Black Mesa, dar ala nu cred ca apare in curand
Si la duke e o versiune remasterizata, aparut chiar demult - eduke32 + pack-ul de texturi hires. Arata demential. Dar tot pe PC![]()
Nu s-au rezolvat. Eu nu pot trece de primul nivel. Se blochează mereu �n acelasși loc(iar la sute de oameni se blochează �n timpul unui boss battle - indiferent care e acesta).
...și dacă-i fac glitch (să trec peste forțat) zice lumea că-s on rău. Np, mai aștept c�teva luni. Dacă nu se rezolvă �l rezolv eu.
Da RaverX, le-am jucat pe PC. Duke a fost remasterizat de comunitate. De fapt este mult spus remasterizat. Se pot scoate bani si din jocurile vechi, maqi ales daca au fost jocuri de top la vremea lor. Sunt multi care nu le-au jucat niciodata, iar unii nu agreeaza sa le joace in starea initiala, cum nici eu nu le mai pot rejuca.
Eu am ultimul cuv�nt c�nd vine vorba de topuri XBLA (subliniat + boldat)
Mă uit imediat să văd ce si cum, momentan spargem normele la Lost Planet 2 Faction Match
---------- Post added 17-09-2010 at 11:38 PM ----------
Am văzut c�teva jocuri slabe de tot �n acest top- dar hai că lucrez cu materialul lor, ca să zic așa:
...cu restul nu mă complic.
- Shadow Complex
- Bionic Commando Rearmed
- Ikaruga
- Marvel vs. Capcom 2
- Braid
- Battlefield 1943
- Limbo
- Lara Croft and the Guardian of Light
- Portal: Still Alive
- Puzzle Quest/Puzzle Quest2
Trebuiau să facă un top separat pentru jocurile ce se folosesc de avatare... (sau - deja sar calul) pe genul jocurilor, că deja sunt suficiente![]()
![]()
Lara Croft and the Guardian of Light e ... simply ... AWESOME!!! L-am jucat putin solo dar apoi m-am pus sa-l joc cu gagica-mea. Surprinzator ... nu m-am enervat asa mult. Jucam tot timpul CO-OP si nu poti sa zici ca daca Lara e cea mai buna. Tot timpu trebuie sa ne coordonam, etc. Odata trebuia ea sa foloseasca acel grip, odata trebuie eu sa pun o sulita, etc.
Very very very nice!
Recomand jocul Dream Chronicles- 800
Info.
Welcome to a realm where fantasy meets reality. In "Dream Chronicles�", help heroine Faye rescue her husband and reverse the enchanted sleeping spell that has enveloped the town of Hope. Travel through a magical world as you find hidden objects and solve puzzles to unravel the threads of the mystery. Enjoy "Dream Chronicles�" alone or invite a friend to join in Co-Op mode.
Buy/Download
Video
Site-ul oficial: Hybrid
Eu. Chiar aveam �n plan să-i mai dau o șansă azi. Dă-mi un mesaj pe RonanN1 c�nd joci
*p.s.
Din c�te știu n-are Co-Op online...(așa era la �nceput). L-am luat chiar �n prima zi de la lansare dar jocul era de ne-jucat! Se bloca mereu, mereu, mereu. Sper că s-au rezolvat problemele că tare nervoasa era lumea pe forumuri![]()
(mai ales eu).
Bookmarks