Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 185

Thread: XBLA Arcade

1. #61 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Perfect Dark, ah ce amintiri. Cand ma gandesc ca am dat pe caseta de N64 la vremea ei cam 60$. Apreciez ca s-au deranjat cu remasterizarea jocului, fata de Duke Nukem 3D

2. #62 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Quote Originally Posted by PET View Post
    La mine Castlevania - Harmony of Despair nu mai e pe wishlist dupa reviews-urile citite.

Wishlist-ul actual e asa:

1. Limbo
    2. Snoopy Flying Ace
    3. Lara Croft and the Guardian of Light

Si cam atat. 3600 points
    4. SCOTT PILGRIM THE GAME

Ar mai fi fost SHank, dar costa 1200 points si review-ul de pe GameSpot nu e prea rozav. Mi-am mia luat o tzapa cu Scrap Metal.

3. #63 SP
    Va doriti Half Life 1 pe XBLA remasterizat?

4. #64 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    ...mai degrabă CS 1.6

5. #65 SP
    Cum nu am fost mare fan CS ... nu stiu ce sa zic. Dar daca vrei tu, nah, sa fie. Half Life 1 cu multiplayer CS 1.6

6. #66 SP
    Rush 'n Attack: Ex-Patriot arată excelent! - can't wait!

7. #67 SP
    Arata bine. Ce nu inteleg eu, Duke Nukem 3D remasterizat nu se putea? La Perfect Dark a iesit excelent

8. #68 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Stiu ca acum ceva vreme Scott Pilgrim vs. The World avea niste probleme, s-au rezolvat? am incercat varianta trial si e NEBUNIE!!

9. #69 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Ar fi super. Dar exista deja ceva de genul (pe PC) - Half Life Source, se gaseste in pachetl HL2 Collector's. Si mai e un plan pentru Black Mesa, dar ala nu cred ca apare in curand

Si la duke e o versiune remasterizata, aparut chiar demult - eduke32 + pack-ul de texturi hires. Arata demential. Dar tot pe PC

10. #70 SP
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Stiu ca acum ceva vreme Scott Pilgrim vs. The World avea niste probleme, s-au rezolvat? am incercat varianta trial si e NEBUNIE!!
    Nu s-au rezolvat. Eu nu pot trece de primul nivel. Se blochează mereu �n acelasși loc (iar la sute de oameni se blochează �n timpul unui boss battle - indiferent care e acesta).

...și dacă-i fac glitch (să trec peste forțat) zice lumea că-s on rău. Np, mai aștept c�teva luni. Dacă nu se rezolvă �l rezolv eu.

11. #71 SP
    Da RaverX, le-am jucat pe PC. Duke a fost remasterizat de comunitate. De fapt este mult spus remasterizat. Se pot scoate bani si din jocurile vechi, maqi ales daca au fost jocuri de top la vremea lor. Sunt multi care nu le-au jucat niciodata, iar unii nu agreeaza sa le joace in starea initiala, cum nici eu nu le mai pot rejuca.

12. #72 SP
    Manager paul's Avatar

13. #73 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Locul 19 ar trebui sa fie 1.

14. #74 SP
    Eu am ultimul cuv�nt c�nd vine vorba de topuri XBLA (subliniat + boldat)

Mă uit imediat să văd ce si cum, momentan spargem normele la Lost Planet 2 Faction Match

---------- Post added 17-09-2010 at 11:38 PM ----------

Am văzut c�teva jocuri slabe de tot �n acest top - dar hai că lucrez cu materialul lor, ca să zic așa:
    1. Shadow Complex
    2. Bionic Commando Rearmed
    3. Ikaruga
    4. Marvel vs. Capcom 2
    5. Braid
    6. Battlefield 1943
    7. Limbo
    8. Lara Croft and the Guardian of Light
    9. Portal: Still Alive
    10. Puzzle Quest/Puzzle Quest2
    ...cu restul nu mă complic.

Trebuiau să facă un top separat pentru jocurile ce se folosesc de avatare... (sau - deja sar calul) pe genul jocurilor, că deja sunt suficiente

15. #75 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Lara Croft and the Guardian of Light e ... simply ... AWESOME!!! L-am jucat putin solo dar apoi m-am pus sa-l joc cu gagica-mea. Surprinzator ... nu m-am enervat asa mult. Jucam tot timpul CO-OP si nu poti sa zici ca daca Lara e cea mai buna. Tot timpu trebuie sa ne coordonam, etc. Odata trebuia ea sa foloseasca acel grip, odata trebuie eu sa pun o sulita, etc.

Very very very nice!

16. #76 SP
    Recomand jocul Dream Chronicles - 800

Info.
    • Welcome to a realm where fantasy meets reality. In "Dream Chronicles�", help heroine Faye rescue her husband and reverse the enchanted sleeping spell that has enveloped the town of Hope. Travel through a magical world as you find hidden objects and solve puzzles to unravel the threads of the mystery. Enjoy "Dream Chronicles�" alone or invite a friend to join in Co-Op mode.

Buy/Download
    Video

Attached Images Attached Images banner.png

17. #77 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

18. #78 SP
    Member RaduValentin's Avatar

19. #79 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Cine mai joaca Scot Pilgrim?

20. #80 SP
    Quote Originally Posted by PET View Post
    Cine mai joaca Scot Pilgrim?
    Eu. Chiar aveam �n plan să-i mai dau o șansă azi. Dă-mi un mesaj pe RonanN1 c�nd joci

*p.s.

Din c�te știu n-are Co-Op online...(așa era la �nceput). L-am luat chiar �n prima zi de la lansare dar jocul era de ne-jucat! Se bloca mereu, mereu, mereu. Sper că s-au rezolvat problemele că tare nervoasa era lumea pe forumuri (mai ales eu).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast