consoleazate....ce treaba am eu..zicam ca fapt divers...fiecare face ce vrea...wtf.....ar trebuii sa incetati sa fiti asa carcotasi...fiecare cu pasiunile lui..
Printable View
consoleazate....ce treaba am eu..zicam ca fapt divers...fiecare face ce vrea...wtf.....ar trebuii sa incetati sa fiti asa carcotasi...fiecare cu pasiunile lui..
nu e vb doar de rrod, este vb de modding......
modding-ul este o pasiune.....
Ce dimensiuni au coolerele din XBOX 360? Vreau sa iau 2 alte coolere pt. ca alea sunt foarte zgomotoase. Ceva recomandari?
poi de fapt e un ansamblu de 2 ventilatoare... lipite.....
Coolerele stock nu sunt zgomotoase. Ele tureaza la maxim pentru ca radiatoarele nu sunt lipite foarte bine de cipurile de pe placa de baza. Daca vrei sa o faci mai silentioasa curata pasta stock de pe cipuri si radiatoare si aplica o pasta mai buna si X-Clamp`urile indoaiele un pic mai mult in exterior ca sa aiba mai multa tensiune pe placa de baza si strange suruburile negre foarte bine. Ai grija cum le strangi ca floricica aia se roade foarte usor. Succes
salut care de aici se pricepe sa modeze xbox 360 si poate sa imi explice si mie detaliat pasii as fi foarte recunoscator si nu ma trimiteti la donely fiindca nu sunt din bucuresti si nu am cum sa trec pe acolo.Doar daca este cnv din Buzau si ma poate ajuta ar fi super
Cine doreste sa ma ajute sa imi dea add la id stand_up2007
poti trimite consola la Donely fara probleme :) nu exista pasii, ai nevoie de niste scule pe care tu nu le ai :)
Robert, cauta. Exista tutoriale pe net care te vor ajuta daca vrei sa iti modezi singur consola.
ok ms baieti.Poate da domnu sa ajung la Bucuresti ca nu vrea mama sa ma lase sa o trimit prin posta
:)) buna asta,vb.cu mama ta si aratai posturi de la oamenii care au trimis la el si nu o trimiti prin posta ci prin Fan curier.
stiu ca trebuie sa o trimit prin fan curier si credema iam aratat toate forumurile pe care le stiu si toate recomandarile altor persoane si tot nu vrea.E o fire mai incapatanata da asta e.Pana la urma datorita ei am ajuns sa detin un xbox 360
Cauta pe forumurile din orasul tau, sigur gasesti pe cineva sa te ajute.
sau daca ai cumva un prieten care e dispus sa mearga pana in bucuresti sau mere intamplator pe acolo :)
Am si eu o intrebare: daca se pune un material izolant intre dvd-rom si radiatorul gpu-lui sau cpu-lui (nu stiu care e sub dvd-rom) nu ajuta cu ceva? In sensul ca nu se mai transfera caldura de la dvd-rom la radiator!
Daca ai garantie nu te complica,da ajuta cu ceva.Temperatura scade cu 3-4 grade si se mareste considerabil debitul de aer care iese din consola.
Hm, interesant! Sa pun sau nu? Altii zic ca nu-i bine ca obstructioneaza mai rau radiatorul de la GPU!
mark nu ai de ce sa iti faci griji cat timp ai consola in garantie . chiar nu va inteleg toti va bateti pentru jasper si puneti 10 coolere pe consola , chiar nu inteleg cat timp o ai in garantie nici nu are rost sa iti pese poti sa iti faci griji dupa ce nu mai are garantie , dar cum la gameshop se ofera 3 ani garantie chiar nu vad unde ar fi problema plus ca daca da rrod sau E 74 ti-o schimba imediat .
mda, am fost la cineva si mi-a spus ca nu e bine sa faci xclamps fix pt ca iti face mai mult rau decat bine. Am ramas un pic uimit, apoi l-am intrebat de ce. Mi-a spus ca are experienta ca in urma acestui fix si ca multe console au de suferit dupa el pt ca nu tine mult acest fix. Spunea ca acele Xlamps n-au fost gandite prost de Microsoft, in sensul ca ele tin procesorul imobilizat pe placa tocmai sa nu faca RROD, acuma din alte varii motive se intampla totusi acel RROD dar nu din cauza acelor cleme ci din cauza caldurii independente de aceste cleme. El mai spunea ca fara aceste cleme care sa impinga de sub placa de baza (ca un fel de contra) procesorul se poate deplasa mai ales din cauza ca zona in care este plasat GPU-ul face o burta din cauza caldurii, in partea de sus este impins de coolerul tras de suruburile noi puse in locul xclamp-urilor iar jos nu mai este nimic ce sa tina...
Spune-mi si mie cine e acesta "profesionist" ca poate ma ajuta si pe mine..
Un domn din Tg.Mures!