Arata excelent, daca ai putea pune mai multe poze si cu interiorul carcasei as fi recunoscator.
Plus, ai putea sa-mi spui de unde ai luat carcasa si ce model este ? Eventual cat a costat toata treaba ?
Mersi ;)
Printable View
Arata excelent, daca ai putea pune mai multe poze si cu interiorul carcasei as fi recunoscator.
Plus, ai putea sa-mi spui de unde ai luat carcasa si ce model este ? Eventual cat a costat toata treaba ?
Mersi ;)
acum arata chiar bine...inainte arata si ma oribil ,era cu dvd-ul extern...printr-un cablu tras din consola
PS:tipu asta are aceeasi meserie ca si donely ,adica modeaza/face service la console
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
eu mia-m modat xbox-ul pentru a ma putea juca jouri ntsc/j-ntsc originale ,dar acum traiesc cu frica de rrod ,ce pot face ca sa nu primesc rrod sau e74?
...nu există așa ceva (din păcate). Ori joci PAL, ori NTSC, ori NTSC-J, nu toate. Excepție fac cele Region Free (care-s puține la număr).Quote:
eu mia-m modat xbox-ul pentru a ma putea juca jouri ntsc/j-ntsc originale
Ca să joci toate regiunile ai nevoie de 3 360-uri.
Let's take a look inside...
Salutare, imi pare rau ca nu am mai raspuns de mult, insa am fost foarte ocupat si nu am mai avut timp de nimic ( plus ca am fost out of country).
Ok, mare lucru nu am avut timp sa fac la XBOX, insa, am ajutat pe cineva sa monteaza un Arctic Cooling Accelero S1. Problema care o am acum. daca poate cineva sa moasoare daca are loc in XBOX, in locul celui care este pe GPU. Dimensiunile lui sunt 215x138x33 mm.