Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 89

Thread: Game Room

1. #21 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by psicho1986 View Post
    Am mai scris si mai sus despre asta si ati zis ca nu am inteles eu bine, dar se pare ca am avut dreptate dupa cum spun si cei de la Kotaku Xbox 360's Game Room Wants You to Rebuy Your "Arcade" - xbox game room - Kotaku , pe langa costurile de achizitie, nu o sa putem folosi Game Room sa folosim jocurile arcade cumparate, chiar daca este vorba de Pac-Man sau tetris, tot ce este in Game Room va trebui recumparat pentru ca MS zice ca acolo sunt doar originale si nu variante "imbunatatite(revamped)" cum sunt jocurile arcade de pe Xbox Live. Stiu ca majoritatea sunteti de acord cu asta dar eu vorbesc din punctul de vedere al unui gamer care nu este de acord nici macar cu DLC-uri, muncesc pentru bani, ii dau pe jocuri, dar ma astept sa primesc tot ce trebuie pentru suma platita. Ca sa nu va luati de mine asa aiurea va dau exemplu Assassin's Creed 2, apare acum DLC Sequence Memory 12: Battle for Forli, practic nu are nimic nou pentru joc, sunt aceleasi cladiri unde trebuie sa faci aceleasi misiuni dar cu alte obiective, nu cred ca astea nu puteau fi bagate in varianta finala. Oricum vorbesc offtopic, deci MS o sa va ceara bani daca vreti sa aveti o interfata mai potrivita pentru jocurile arcade, pentru impatimitii care aveti mare parte din ele cumparate de pe live, chiar daca sunt variante imbunatatite ale originalelor, nu cred ca este o idee prea buna sa aruncam cu bani catre MS.
    Cu peste 50 de jocuri arcade cumparate de pe LIVE nu cred ca am sa ma mai "obosesc" odata sa le cumpar a doua oara in varianta "super-originala", si de aceea cred ca la faza asta Microsoft a dat-o in culmea lacomiei. Poate pana la urma au sa gaseasca ei un motiv sa atraga oameni aflati in aceasi situatie ca a mea sa cumpere jocurile in "Game Room" si nu in afara lui ("Killer Instinct" ca exclusivitate, RARE, can you hear me?!?), dar sa platesc a nu stiu cata oara Sonic (il am pe Sega, PC, Xbox original) sa il am pe acelasi sistem dar cu o interfata diferita, ..., hahaha...lol

2. #22 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu mă interesează. Dacă trebuie să le re-cumpăr...le re-cumpăr -pac, pac.

Dacă e musai...�mi v�nd așa zisele jocuri nextgen...și-mi iau TOATĂ librăria de jocuri Arcade (Game Room).

Wooooo!

Toate �ncet și cu treabă bună.

3. #23 SP
    Azi e ziua cea mare - Wooooooooo!

http://www.xbox.com/en-US/games/g/gameroomxbla/

4. #24 SP
    Xbox LIVE Marketplace | Game Room

FREE GAMES! (timp limitat) Goooooo!
    Attached Images Attached Images cboxgameroom.jpg

5. #25 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Thanks! Am pus in coada... din pacate game pack-urile nu le pot lua de pe web si nu am acces la consola pana diseara.
    Game pack-urile sunt region locked?

6. #26 SP
    Quote Originally Posted by crazyquark View Post
    Game pack-urile sunt region locked?
    Nu, sunt disponibile pentru toate regiunile.

7. #27 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    De ce nu merge direct de pe web ?
    Nu inteleg.

8. #28 SP
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    De ce nu merge direct de pe web ?
    Nu inteleg.
    Pentru că �nt�i trebuie luat Game Room-ul și apoi jocurile - trebuie paltforma.

9. #29 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    mersi ronan..downloadat platforma...si game pack 1 si 2 free
    sa inteleg ca in curand o sa fie cu plata aceste game packuri [1 si 2 ma refer...restul sunt sigur]
    problema care o intampin...am stat arox 10 minute la loadingul game room-ului
    dupa acest interval m-a dat o eroare de genul "server error" si acum am intrat [cred ca offline]..banuiesc ca e prea plina reteau si nu fac fata..
    de asemenea..jocurile acestea nu le gasesc nicaieri..cum pot sa le vad...nu imi apar..iar daca intru in store gameroom imi apare o lsita de jocuri de cumparat..dar cele din pack 1 si 2 ?

10. #30 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Mare timpul in care incarca...

11. #31 SP
    Hyp
    daca astepti 10 minutee se conecteaza offline cred...te lasa sa iti personalizezi camerle...am pus niste item-uri..teme..dar sa joc nu am reusit :-s

12. #32 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pai cred ca le vezi doar daca esti online.

LE: Nici acum nu a intrat.

13. #33 SP
    Hyp
    poate vedem si noi gameroom azi sper ..online
    ma simt ca pustanul de acum 15 ani care astepta weekendul sa se duca la salile de aparate pentru un mk...terminator..pacman..atv...numai ca acum nu introduc fise
    le: la mine nu mai intra nici in offline

14. #34 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Si eu stau de cateva minute bune sa se conecteze.
    Stau de mai mult de 10 minute si nimic

15. #35 SP
    9XBX9 - 9RCD9 - 9BCK9 - 9PRTY - 9RCKZ

16. #36 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Facem un gratar ?
    Pana repara ei arcade-ul...
    http://kotaku.com/5500832/xbox-game-...ive-and-broken

17. #37 SP
    ...o să aveți o surpriză neplăcută după ce intrați �n ROOM. O surpriză tipic Microsoft.

*p.s.

Versiunea pentru PC are și mai mari probleme.

---------- Post added 24-03-2010 at 05:10 PM ----------

Gata și-a dat drumul! Wooooooo!

...no să vedem cum stă treaba!

18. #38 SP
    Nu prea inteleg, care sunt jocurile "gratis"? Ca vad ca trebuie cumparate cu MSP.

19. #39 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Nu prea inteleg, care sunt jocurile "gratis"? Ca vad ca trebuie cumparate cu MSP.
    Exact asta vruiam si eu sa intreb, am downloadat Game Room-ul si cele doua pachete de jocuri....Cum pot sa vad jocurile care le am, sa le joc? Sau trebe sa le si cumperi sa le joci?

20. #40 SP
    Cred ca pachetele de jocuri sunt de fapt jocurile pe care le poti juca si cumpara. Adica jocurile sunt demo, pana la cumperi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast