Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 32 of 32

Thread: N3II: Ninety-Nine Nights

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vai ce medie are: 4.5. Ma si miram de ce l-am luat atat de ieftin in atat de scurt timp de la lansare...
    N3II: Ninety-Nine Nights for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

2. #22 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Genul ăsta de jocui niciodată n-a avut note bune ...

Dar mie tot �mi plac (că se fac anumite exagerări) - story din mai multe perspective...etc.

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asa este. Mie de exp. mi-au placut foarte mult (unele) jocurile din seria Dinasty Warriors... pe care am observat ca majoritatea le urasc

4. #24 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    mindless games

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Asa este. Mie de exp. mi-au placut foarte mult (unele) jocurile din seria DYnasty Warriors... pe care am observat ca majoritatea le urasc
    Ah, si sa nu uit... pe langa Dynasty Warriors, seria Samurai Warriors si Warriors Orochi. Banzaaaaaai !

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gata, l-am terminat si eu (pe medium, doar cu eroul principal)... plus ceva side quests cu ceilalti unlocked heroes. Nu pot sa spun decat ca notele primite de joc sunt hilare. Revin cu ideea ca daca nu-ti place un gen, nu trebuie sa te agiti sa-i dai note proaste... mai bine te apuci si faci review la altceva. Pentru mine N3II este un joc de cel putin nota 8.5. A fost si challenging, a avut si personaje memorabile, si momente de nota 10... dar si momente de frustrare (in special la unele boss fights exagerat de grele - oare cum or fi pe hard ?). Anyway, ma bucur ca l-am achizitionat si terminat. A meritat fiecare minut... sper sa scoata si continuarea

7. #27 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Cum e fata de primul ? Daca e macar la acelasi nivel il iau clar...singurul efect bun al review-urilor e ca i-a scazut pretul instant din cate vad.

8. #28 SP
    Junior Member dreus's Avatar
    Te astept sa-l joci pe hard si sa revii cu comentarii. Bossii aia care ti-au facut necazuri pe medium sunt si mai nemernici.
    Eu l-am jucat si cu ultimul eroul Levi nu am putut sa-l bat pe boss-ul final
    Cu skilurile potrivite nu-i dificil nici pe Hard dar cum a remarcat si Monky sunt unii bossi infecti.

9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    muggs: eu zic ca este cu mult peste primul. Mult mai bine gandit... fiecare harta are n secrete, fiecare erou bine gandit... N-am gasit unul care sa nu-mi placa. In plus, ai un mare avantaj acum. Datorita notelor primite, il vei gasi la un super pret !

dreus: o sa incerc pe hard dupa ce apare un guide/walkthrough ceva... ca sa-mi gasesc si eu niste items mai tari. Nu de alta, dar mi se pare suspect de mic damage-ul armelor... nu cred ca am trecut de jumatate nici macar cu eroul principal... De fapt, inainte de hard, cred ca ar trebui sa termin cu fiecare erou in parte

10. #30 SP
    Campaniile eroiilor secundari sunt mai scurte decat decat cea a lui Galen si-ti recomand s-o faci prima (la campanie ma refer ) pe cea a lu' Zazi. La sfarsitul ei primesti un skill numit Oberon si curata tot plus ca-l poti folosi de mai multe ori.
    Ai ales Enchanted Ice (sa zicem) si ai posibilitatea sa activezi Oberon-ul care e un fel de magie asemanatoare ca cea pe care o activezi cu RB (parca) numai ca MULT mai puternica (pe hard magia aia de o dai e fix pix) si asa mai departe, pana se reface Enchated Ice bagi Enchated Fire + Oberon si pe urma Enchated Wind + Oberon din cand in cand un Linghting Bolt si treci prin ei fara probleme.
    Ce in schimb o sa fie greu (cred ca e a 5 oara cand o metionez) sunt unele lupte (nu toate) cu unii bosii.
    De unii vei trece in cateva secunde la altii te chinui de o sa vrei sa spargi discu'

Active Skills
    Enchanted Ice
    Enchanted Fire
    Enchanted Wind
    Lightning Bolt or (Enchanted Lightening)

Passive Skills
    Oberon (Obtained after completing Zazi�s story)
    Magic Empower
    Quick Draw
    Ethreal (asta nu stiu ce face si nici nu l-am gasit)

Pentru un Accesory Guide eu am folosit asta

11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ooo, thx pt. link. O sa incerc intai cu Zazi... Tu ai reusit sa le ridici DMG-ul la arme chiar si dupa ce ajung la level 10 ? Sau stats-urile in sine... mie mi se par totusi prea mici... parca asteapta sa faci unlock la ceva sa faca boost

12. #32 SP
    Baga-te direct cu Zazi si pana gasesti skillurile de le-am mentionat fa upgrade-uri la caracter si la arma de-ti place tie mai mult.
    Mai mult de lvl 10 nu merge dar ti-am zis totul va fi mult mai simplu cu Oberon-ul.
    Damage-ul facut de arme in sine e destul de slab (pe hard), dai de exemplu intr-un wizard din ala de te plictisesti si n-ai ce sa faci decat sa te bazezi pe skilluri si sa le upgradezi pe alea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2