Chestia care nu o inteleg, de ce i-au pus si jos aerisire daca tot sta vertical? Eu o tin vertical pentru ca nu am loc sa o pun orizontal, si pot spune ca in lateral si in partea de jos se incalzeste cel mai tare iar sus deloc...
Chestia care nu o inteleg, de ce i-au pus si jos aerisire daca tot sta vertical? Eu o tin vertical pentru ca nu am loc sa o pun orizontal, si pot spune ca in lateral si in partea de jos se incalzeste cel mai tare iar sus deloc...
O sa incerc si alte jocuri, am mai jucat tot Red Alert vre-o 3 ore si nu s-a incis asa, era calda dar nu ca atunci, posibil sa fie si de la caldura care a fost zilele astea.
salut,
o problema asemanatoare am si eu .
consola e nou nouta , dar mi se pare ca se incinge mult prea tare , daca pun mana deasupra ventilatiei dupa 20 min deja frige la mana.Am stat cu ea aprinsa cateva ore , si doar in zona ventilatiei si intre ventilatie si butonul power (partea de sus) se incinge, in rest e ok ...
spatiu are berechet, credeti ca ar trebui sa ma duc pana la garantie ?
Nu mai fiti asa paranoici.....la a mea pot sa prajesc oua pe ea,mai ales acum vara, dupa vreo 3 ore de joc....nu are nici pe dracu....Oricum daca aveti slim, daca se inchinge peste limita lui se inchide singura
Freezul este altceva, poate sa iti dea freeze si dupa 15 min de joc...Eu am avut doar 2 freezuri la consola fat, si i-am dat restart si gata. La slim nu am avut inca, doar odata mi s-a facut ecranul negru cand imi incarca o salvare...i-am dat restart, am rezolvat problema...daca ma lamentez pt fiecare chestie nu ma mai bucur de consola...ai garantie, ce iti mai trebuie?
xbox-ul meu slim a crapat dupa 4 luni, da mesaj cu error e71.sa vad cum va fi cu garantia!!! (fvshop)
Salut sunt nou pe aicia si nou posesor de Xbox 360 Slim....la inceput si la mine se incalzea destul de mult dar am rezolvat problema cu un cooler de 12....acuma totul e ok nu mai frige deloc![]()
Catalin cred ca se referea daca cumva poate naviga pe net cu ea si nu doar pe Live. In acest caz nu o sa poti naviga cu ea pe net.
Salut. Sunt proaspat (si mandru) posesor al unui xbox 360 slim de 250gb. Am citit multe pe tema modarii in ultimele cateva zile insa catesiteuri/topicuri/forumuri atatea pareri drept urmare am cateva intrebari de newbie (poate aveti totusi rabdare...)
1. Care este cea mai buna varianta pt modare?
2. Mai am acces la net/windows live?
3. (daca tine de 2... scuze) mai pot sa joc in retea/pe net?
4. Se poate moda fara sa pierd garantia?
Stiu ca gasesc raspunsuri atat pe yahoo cat si pe google si ask.com DAR este un talmes balmes(jtag/rge/rgh/FreeBOOT/Exploit360... what??? O.o? ) Deci daca se poate sa-mi raspundeti la intrebari (astept si eventuale recomandari) asa mai ca pt un om care are consola de o saptamana... dau un like pe facebook hi5 etc ca bere mai greu prin net (dar daca sunteti din BV...).
Cu respect... ala nou
PS: 5. Poti sa joci shootere cu tastatura si mouse sau nu? Eu am un kit pe pc cu un singur receptor si pt tst si pt mouse... in meniu merge tastatura dar in jocuri (battlefield 3 si civilization... demo ambele ce este drept) nu-mi merge
Bookmarks