Eu cred ca mai bine cauti pe youtube si te lamuresti singur. Xbox360 sau PS3 fax aproximativ aceleasi lucruri. Pana la urma in a alege una din astea doua este doar o parere subiectiva.
Uite aici fiecare consolă prezentată cu avantajele și dezavantajele aferente, sper să-ți fie de ajutor: http://www.consolegames.ro/forum/f60...-console-wars/
Cea mai mare si mai evidenta diferenta sunt jocurile exclusive, iti alegi consola in functie de ce vrei sa joci.
Daca mi-am luat o consola din Anglia si are alta iesire pentru priza, pe 110V, pot sa schimb doar ultima parte din cablu incat sa il pot baga direct in priza fara sa mai am nevoie de transformator din 110 in 220V? Sau trebuie schimbat tot cablul?
sursa este 220V. poti schimba cablul cu unul de sursa pc (cel de la brick la priza) sau poti pune un adaptor pe stecher. stecherele de uk au siguranta in ele impotriva supra -tensiunii
110V au in SUA![]()
salut! mi-am cumparat si eu slim- dupa 2 rrod-uri consolelor vechi! l-am desfacut m-am uitat la el si dupa ce l-am instalat am facut reteaua. doar ca inainte de a ma conecta pe live mi-a cerut un uppdate fara de care nu pot accesa live-ul. Acum ceva zile am citit pe un forum ca nu trebuie facut ultimul update intrucat nu vor mai functiona jocurile mai vechi pt xbox?? stie cineva ceva despre lucrul asta ceva? merci!
Poti sa faci linistit. N-a aparut noul tip de dashboard. Or sa iti mearga toate jocurile si pe viitorul dashboard. Problema or sa aiba doar cei cu o consola modata, deoarece acesta sterge modarea si face si alte chestii despre care poti cauta pe google.
Salutare,
Sunt nou pe acest site si sunt la prima mea consola. Mi-am achizitionat de curand un Xbox slim cu HDD de 250GB si as vrea cateva recomandari de la cei mai experimentati. In primul rand as vrea sa stiu daca este normal sa se incalzeasca foarte tare ptc. ieri m-am jucat cam 3 ore si frigea consola. Era in pozitie orizontala, inaltata pe niste doape (asa am mai citit si eu pe aici ca ar fi bine). Stiam ca Jasperul nu se inalzeste mai deloc(tot din cate am citit) si cand am vazut ca Slim-ul se incinge m-am cam panicat. In ce pozitie este bine sa tin consola pentru o mai buna racire? Si cam ce lucruri elementare ar trebui sa stiu despre acest tip de consola?
Va multumesc pentru ajutor,
O zi placuta!
In mod normal nu trebuie sa se incalzeasca. Dupa 6-7 ore de rulat un joc consola mea nu se incalzeste. Asigura-te ca are destul loc in jur incat sa circule aerul pe langa ea. E foarte bine ca ai pus niste dopuri sub consola. Incearca sa cureti cat mai des praful de pe consola cat si praful din jurul ei. S-ar putea sa se incalzeasca si datorita jocului pe care il rulezi. (asa patesc la PS3 cu LA Noire)
Am jucat Red Alert 3 C&C instalat de pe HDD. O sa mai joc astazi si jocurile cu care a venit consola pe hdd sa vad daca se intampla la fel. Daca o pun pe o masuta pentru laptop prevazuta cu coolere si o conectez la un port usb al consolei are ceva?
N-ai nevoie de nici o masuta si de nici un capacel, pur si simplu tine-o intr-un spatu neingradit, that's all.
Pai chestia e ca nu o tin intr-un spatiu ingradit, este pusa la inaltime pe un suport de tv, nu are nimic in lateral si pana la peretele din spate sunt 20-30 de cm. Cu toate acestea se incinge foarte tare in partea dreapta unde are si coolerul.
dar in sus are ceva? daca are, trebuie sa o muti
si a mea se mai incalzeste, dar nu poti sa zici ca frige
Bookmarks