Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 29 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 568

Thread: Xbox 360 Slim

1. #361 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai nu stiu de ce va plangeti ca e lucioasa avand in vedere ca a fost deja anuntata versiunea care este negru mat... cu tot cu Kinect port. Cat despre sursa integrata in Xbox 360... are you serious ? Vreti sa devina consola principalul tzel al micului piroman ? Lasati-o acolo afara, mare si neagra... ca sta bine

2. #362 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Oare o sa apara si la Gameshop varianta negru mat?

3. #363 SP
    Junior Member mamutu's Avatar
    cea mai adevarata ,este cea argintie

4. #364 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Oare o sa apara si la Gameshop varianta negru mat?
    Cred ca aici ar trebui sa intrebi: http://www.consolegames.ro/forum/f60.../index197.html

5. #365 SP
    Junior Member bogdanel21's Avatar
    Am inteles k se va lansa un pack format din consola xbox 360 slim + kinnect + jocul kinnect adventure...Stie cineva pe cand ar urma sa aibe lansarea in Europa?Pachetul va fi disponibil si pentru varianta de 250 gb sau doar pentru cea de 4 gb?

6. #366 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    daca kinect se lanseaza in noiembrie, acel bundle oare cand?

7. #367 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Momentan e anuntata doar varianta de 4GB, iar lansarea va avea loc cel mai probabil in Noiembrie.

8. #368 SP
    Banned nurv's Avatar
    Asa, aveti inteleg slim-ul, cum este? Pareri, impresii. Daca ai un jasper, macar Arcade / Elite, in afara de aspectul frumos al noului slim sunt motive pentru o schimbare?

9. #369 SP
    Vezi ca s-a postat un review pe site si cateva mini-review-uri pe paginile anterioare ale thread-ului.
    Si review-ul: http://www.consolegames.ro/forum/f46...x-360-sub-ire/

10. #370 SP
    Member raptorscream's Avatar
    au fost anuntate si hdd de 250Gb care or sa se vanda separat pt aia care au arcadeuri insa nu s'a zis pretu (prea mare simt ...)

11. #371 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Slim-ul se poate pune si la un tv crt(cu tub)?Ma 'mananca' sa imi iau un xbox slim si dupa vreo 4 luni un lcd.

12. #372 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Da, sigur se poate conecta. Trebuie sa ai iesiri audio/video sau mufa euroscart

13. #373 SP
    Junior Member BRiaN's Avatar
    Salut, am si eu o intrebare in legatura cu Xbox 360 Slim : se poate moda?

14. #374 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Teoretic da, vorbeste cu Donely. Dar pentru ce sa-ti iei noul xbox cu 250 gb daca il modezi?

15. #375 SP
    Mentionez k nu am avut niciodata o consola, deci sunt nou in acest domeniu k sa zic asa. Am fost tot timpul adeptul PC-ului insa am observat k nu prea se mai merita sa bagi bani in PC. Imi trebuiesc vreo 25-30 mil k sa imi fac PC-ul sa suporte noile jocuri si alte aplicatii bani pe care nu ii am si nu o sa ii am prea curand, de aceea as vrea sa imi iau o consola. In legatura cu modarea am citit k se face pt a te putea juca jocurile piratate deoarece jocurile originale Xbox sunt f scumpe. E ceva gresit dak iti modezi noul Xbox? (sper sa nu fiu prea insuportabil cu anumite intrebari care pt altii ar fi niste intrebari tampite dar sunt nou in ceea ce priveste consolele). Ms frumos

16. #376 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by BRiaN View Post
    E ceva gresit dak iti modezi noul Xbox? (sper sa nu fiu prea insuportabil cu anumite intrebari care pt altii ar fi niste intrebari tampite dar sunt nou in ceea ce priveste consolele). Ms frumos
    Da, e gresit, consola e facuta pentru a rula asa cum e. Iar jocurile sunt facute pentru a fi jucate originala. De asemenea, n-ar strica sa fii atent la felul in care scrii, cocalarii nu sunt agreati aici.

17. #377 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    nu se modeaza slimul. si inca ceva: modare = ban pe xbox live.

18. #378 SP
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Da, e gresit, consola e facuta pentru a rula asa cum e. Iar jocurile sunt facute pentru a fi jucate originala. De asemenea, n-ar strica sa fii atent la felul in care scrii, cocalarii nu sunt agreati aici.
    In primul rand RaverX nu sunt cocalar si daca am gresit se mai intampla nimeni nu e perfect, in al doilea rand am si spus ca sunt nou in acest domeniu. Stiu ca jocurile sunt facute pentru a fi jucate originale insa nu toti avem o situatie financiara buna atfel incat sa dam foarte multi bani pe jocuri originale si asa ma gandesc de 2 zile ce sa fac daca sa imi iau sau nu Xbox pentru ca sunt niste bani pe care ii dau si de aceea am intrat pe acest forum pentru a primi niste raspunsuri de la cei care au experienta in acest domeniu.

19. #379 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by BRiaN View Post
    In primul rand RaverX nu sunt cocalar si daca am gresit se mai intampla nimeni nu e perfect, in al doilea rand am si spus ca sunt nou in acest domeniu. Stiu ca jocurile sunt facute pentru a fi jucate originale insa nu toti avem o situatie financiara buna atfel incat sa dam foarte multi bani pe jocuri originale si asa ma gandesc de 2 zile ce sa fac daca sa imi iau sau nu Xbox pentru ca sunt niste bani pe care ii dau si de aceea am intrat pe acest forum pentru a primi niste raspunsuri de la cei care au experienta in acest domeniu.
    Vezi ca se poate Asa e mult, mult mai bine, te rog sa ma scuzi ca te-am acuzat ca esti cocalar, dar postul tau anterior era jalnic, efectiv urasc pe cei care scriu asa (cu "k" in loc de "ca", "q" in loc de "cu", fara cratime, etc).

Leagt de jocuri si modare, sa-ti dau niste motive pentru care nu merita sa-ti modezi consola :
    -modarea costa (nu mult, dar e un cost - banuiesc ca n-o sa o poti moda singur, din moment ce ai zis ca nu te pricepi)
    -modarea anuleaza garantia
    -o consola modata are sanse FOARTE mari sa fie banata
    -jocurile "pirat" nu-s nici ele gratis
    -desi un blank dual layer e de obicei mai ieftin ca un joc original, o sa gasesti jocuri originale second hand la preturi atractive : cauta un pic pe forum si o sa vezi jocuri la 20-30 lei (chiar aici exista burnout paradise pt xbox 360 la 20 lei).
    -rularea jocurilor piratate va obosi mai mult unitatea optica, care va ceda...si cum n-ai garantie trebuie sa cumperi alta unitate optica
    -discurile blank se uzeaza rapid in timp - probabil ca pe multi nu-i intereseaza acest aspect, insa merita mentionat, intr-un an-doi discul devine foarte greu sau imposibil de citit

Stiu ca e greu sa cumperi originale, dar daca iti permiti o consola ar trebui sa-ti permiti si niste jocuri originale, 2-3 jocuri pe luna la 20-30 lei e o investitie mica (parerea mea), plus ca poti sa le revinzi sau sa le schimbi, daca vrei. Cumperi 2-3 jocuri, le joci, apoi le revinzi si cumperi altele sau faci schimb cu altele si daca studiezi bine piata nu vei pierde nimic.

20. #380 SP
    Preturile la jocuri SH sunt extrem de mici ( totusi nu toate costa 30lei, doar titlurile foarte vechi), dar un joc ca Burnout iti va manca foarte mult timp, asta daca vrei sa faci toate cursele. Alte jocuri ( RPGuri, FPSuri cu online bun) iti vor lua la fel de mult timp, deci 1-2 jocuri pe luna sunt destule.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 29 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks