Ar fi fost buna optiunea de transparenta. Este facuta poza imediat dupa ce s-a schimbat ca sa pot prinde fundalul.
Ar fi fost buna optiunea de transparenta. Este facuta poza imediat dupa ce s-a schimbat ca sa pot prinde fundalul.
nu vreau sa dau in off-topic ,dar de ce va trebuie teme? nu va e bun xbox-ul stock? daca vreti ceva original modifica aspectul la consola ,nu la soft ,in fond ,xboxul e o consola pe care te joci ,nu te uiti la fundal.....si voi chiar nu duceti lipsa de puncte? cu punctele date pe temele astea mi-as pune vreo 30 de melodii pe guitar hero sau add-onuri la jocuri sau poate chiar cateva jocuri arcade
kagula_89, e o vorba romaneasca: "nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala". E placerea fiecaruia sa-si customizeze consola cum vrea si cum poate. Tie ti-ar placea daca ti-as raspunde cu aceeasi moneda, sa iti zic: ce faci tu nene cu 30 de melodii la Guitar Hero, ca poti lua cu punctele alea 3 teme. Mai urmeaza sa ne zici ca suntem fraieri ca dam banii pe jocuri, cand le putem scrie pe verbatimuri. Rostul thread-ului este de a putea vedea temele premium si de a decide daca merita sau nu sa dam banii pe ele. Nu iti convine, nu le lua, nu inteleg de ce tre sa te iei de gustul oamenilor.
din ce stiti, mai exista vre-o tema NXE gratuita ? daca da, cum se numeste ? in ce categorie o gasesc ?
O intrebare daca nu va suparati,cum procedez sa-mi cumpar si eu premium themes,am inteles intai trebuie sa cumperi punctele MS,dar cum???
Si eu cu o intrebare de nooob,cum iei de pe live premium themes sau MS microsoft points?
Ai raspunsul la intrebarea ta cu exact 3 posturi mai sus fata de al tau...
Cat de enervanta e chestia asta, parca e laitmotivul forumului... O data la 10 reply-uri trebuie sa intrebe cineva aceleasi si aceleasi si aceleasi lucruri...............
Pai lumea e prea lenesa sa caute singura, prefera sa intrebe decat sa piarda 2 secunde pentru a cauta.
E acelasi user caruia i-ai raspuns acum cateva post-uri, acum mi-am dat seama.
Incredibil!
Bookmarks