only solo.they are to fast.
...cum e �n comparație cu Horde@Gears 2? �ntreb deoarece la Gears 2 am trecut singur toate 50 de valuri, dar din ce zice Raskolnikov@CoD 5...cu 100 de zombies...?cam mulți.
Detalii pleasecă p�nă-mi ajunge jocul...
![]()
Lasa Rasko ca le trecem noi ce naiba?Facem o echipa ca in vremurile bune si omoram zombie cat pt toata viata
.
Da..'vremurile bune'....bine zis 'Darkule' (fata intunecata a 'codului'...hahahahaa)..lasa ca vor reveni
in forta acele vremuri...ideea este sa fim online.....restul e placere..
![]()
Ma bag si eu cand imi soseste. Ma intereseaza in special zombie mod-ul si misiunile co-op![]()
Aseara am jucat Zombie Mode cu niste americani foarte foarte buni. Am ajuns la nivelul 19, dar din pacate de acolo a fost aproape imposibil sa trecem.
Mda, �mi permit să-mi dau și eu cu părerea deși l-am jucat pe PC. A aterizat direct pe locul 2 �n topul meu CoD, după CoD 1. �i dau și eu dreptate lui Raskolnikov că este peste Modern Warfare, nu numai prin intensitate și veridicitate, dar și vizual.
�mi pare rău că nu pot juca multi cu voi, dar asta este...fiecare cu opțiunile lui.
L-am terminat si eu azi (pe Recruit, urmeaza pe Veteran) si desi vizual si poate un pic mai intens, CoD4 mi-a placut mai mult prin acel sentiment de nou, de o schimbare radicala. But that's just me.
Dark, imi scriai aseara ca nu prea te-a prins povestea din World at War, ca nu ai avut acel sentiment de obiectiv, de asasinare a cuiva cum l-ai avut in Modern Warfare. Te contrazic: povestea este foarte puternica si in World at War. Intr-adevar nu ai obiective foarte clare in ceea ce priveste stiu eu ce teroristi sau generali nemti, dar este povestea de supravietuire a unor simpli soldati. Pentru majoritatea celor implicati in aceasta apocalipsa mondiala a fost o incercare crunta de a-si salva pielea si de a supravietui. Prin acest aspect mi se pare ca World at War este inovativ si aduce suflul acela de nou.
Luptele crunte prezentate in aceasta epopee a razboiului sunt despre un singur lucru: supravietuire!
Asasinarea generalului Amsel, eliminarea sniper-ului neamț, măcelărirea soldaților ruși/germani lipsiți de apărare, respingerea unui asalt din toate direcțiile asupra ta at�t prin junglă, c�t și �n aer/apă sunt c�teva din momentele ce s-au petrecut cu adevărat cu care seria a revenit la scara mare ce fusese abandonată �n Modern Warfare, scara Call of Duty aș putea spune.
Modern Warfare a fost alt joc, cu o poveste de film serie B din care n-au cum să lipsească teroriști, arme nucleare, forță de luptă restr�nsă foarte bine pregătită care rade tot �n calea ei, binecunoscutul accent al personajului negativ, o istorie personală �ntre the good guy și the bad guy. Chestia care a făcut din CoD 4 un produs de preferat a fost folosirea armelor actuale, care sunt, cum e și normal, foarte cool.
Din partea CoD nu mă aștept să revină la WW2, noroc că seria Brothers in Arms mai are multe povești de spus.
Acel sentiment adevarat de razboi in care oamenii mor, prietenii iti mor mi se pare mult mai bine transmis de seria Brothers in Arms in care cu adevarat pui suflet. Si sincer (pe cat posibil) m-am atasat mai mult de personajele din MW decat de acestea din WaW.
Cat despre ce zice Sanjuro trebuie sa recunosc ca WaW este mult mai grandios, mai epic decat MW: iti da un sentiment de razboi la o scara adevarata, dar simti ca nu poti pune suflet in el.
Oricum o sa-l termin si pe Veteran si o sa revin.
Nu mi se pare ca COD 5 e greu pe veteran.E adevarat, ramai blocat la doua misiuni poate 3 da nu e asa de greu cum zic altii. L-am terminat de 2 ori(odata pe Hardened si o data pe Veteran
), acu` il joc a 3 oara.
Back in business![]()
Cu toate ca nici nu l-am bagat in consola de cand mi-a venit, va astept online "ca pe vremurile bune"
azi am ajuns cu varul meu la cod5 in zombie mode pana la stagiu 20 lejer numai cu ray-gun.tot secretu e sa iti pice la noroc si dupe te duci exact in locul unde iti iei grandae si trageti pe rand,cand unu incarca intra al doilea si trage.puetam ajunge pana in stagiu ~25 dar am vazut o bomba si cand sa ma duc inspre ea(era la 30cm de mine) am fost omorat.poate face cineva cu mine un cod5zombie pe live![]()
Bookmarks