Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 146

Thread: Xlink Kai

1. #21 SP
    Junior Member h2o2's Avatar
    Imi trebuie internet si pe calculator si pe X-box? nu de alta da la mine internetul e TTL1 deci nu am net decat pe primul calc ...nu prea am ce ruta C-zone ...varza

2. #22 SP
    Junior Member hydrarulz's Avatar
    da, iti trebuie pe ambele. TTL-ul poti sa-l schimbi si pe windows destul de usor.
    Registry Tweak for Windows2000/XP/NT: Change Your Default TTL

3. #23 SP
    Junior Member h2o2's Avatar
    pai internetul vine cu TTL1 asa ca nu prea am cum sa maresc TTL de la c-zone , astept sa ai preia RDS

4. #24 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Consola trebuie sa fie conectata la calculator sau pote fi conectata la acelasi router ca si calculatorul?

5. #25 SP
    Member collector's Avatar
    Si eu ma joc pe kai ( sunt flo ) , mai mult vinerea si sambata .. ca in rest nu pot
    de ce ma joc ? pentru ca nu are rost sa dau bani pe gold cand am un timp limitat .. poate o sa-mi iau gold 3 luni in vacanta

6. #26 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    pai si tre sa activez si conexiunea ICS pentru Xlink Kai?sau sa am doar reteaua de la consola la PC ,iar Pc-ul trebuie sa aiba netu.

Ca stiu ca daca ai net pe consola, nu e bine sa ai back-upuri in DVD-ROM.Sau trebuie sa ma loghez cu un user care nu e cu cont online?

7. #27 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    pai sa inteleg ca ai 2 placi de retea?poti juca si cu contul de live dar sa nu fi online(in caz de ai backup)baga id meu de messenger teo_dodo_the_one si vorbim acolo.in momentu asta ne jucam 8 oameni gears1

8. #28 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    pai si tre sa activez si conexiunea ICS pentru Xlink Kai?sau sa am doar reteaua de la consola la PC ,iar Pc-ul trebuie sa aiba netu.

Ca stiu ca daca ai net pe consola, nu e bine sa ai back-upuri in DVD-ROM.Sau trebuie sa ma loghez cu un user care nu e cu cont online?
    Nu e bine sa ai backup-uri deloc, pentru ca nu-s legale. Deasemenea nu e bine sa vorbesti despre backup-uri pe forum, s-ar putea sa te trezesti cu vreun warning.
    Just a friendly advice.

9. #29 SP
    defapt nici nu ai voie sa zici "backup" ca primesti warn...

10. #30 SP
    Member kane86's Avatar
    nu e bine sa ai backup-uri, insa jocurile originale dauneaza grav bugetului...din pacate unii dintre noi nu isi permit sa isi cumpere jocurile originale (mie chiar imi pare rau) si asta e ... miroase mai mult a discriminare. ...oricum...cu toate acestea sunt de acord sa nu promovam back-up-urile si cred ca este just ce faceti si sunt de acord sa nu vbim despre asta in aceasta comunitate ( insa uneori sunt unii care exagereaza si in loc de o explicatie prieteneasca vin si ameninta cu warninguri, bann-uri si altele, nu fac aluzie la Greyhound) bleah...

11. #31 SP
    Member I condoe I's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    nu e bine sa ai backup-uri, insa jocurile originale dauneaza grav bugetului...din pacate unii dintre noi nu isi permit sa isi cumpere jocurile originale (mie chiar imi pare rau) si asta e ... miroase mai mult a discriminare. ...oricum...cu toate acestea sunt de acord sa nu promovam back-up-urile si cred ca este just ce faceti si sunt de acord sa nu vbim despre asta in aceasta comunitate ( insa uneori sunt unii care exagereaza si in loc de o explicatie prieteneasca vin si ameninta cu warninguri, bann-uri si altele, nu fac aluzie la Greyhound) bleah...
    Ia uite domnule, aflam ca gamingul face parte din nevoile fundamentale ale omului si dobitocul de Maslow a uitat sa-l treaca la baza piramidei lui. Mai ales cel online si daca se poate si cu achievementuri.
    Iar pana sa vorbesti de discriminare, trebuie sa ai habar de drepturile si de obligatiile din sfera cu pricina.

12. #32 SP
    Am nevoie de ajutor.
    Am router Asus si 2 PC-uri 1 cu xp si 1 cu Vista
    Poate cineva sa ma ajute cu Xlink Kai?
    Imi tot da erroarea 502 si am ip static si mi routat si portul.
    HELP PLEASE!

13. #33 SP
    Nimeni nu poate ajuta un amator de Kai?
    P.S. Am click net. Mai este cineva pe Kai cu click net?

14. #34 SP
    Junior Member hydrarulz's Avatar
    @h2o2:
    se poate mari TTL-ul daca PC-ul tau cu linux face routarea.

15. #35 SP
    is the man! trickz's Avatar

Daca Xlink Kai este "alternativa" la Live, atunci asta este alternativa la Xlink Kai? A incercat cineva?

16. #36 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    de fapt o alternativa care merge sigur este XboxConnect,se mai intampla sa nu mearga kaiul(de 8 luni de cand joc acolo de 2 ori s-a intamplat)

17. #37 SP
    Member GoroMare's Avatar
    sal am incercat acum sa intru pe Kai..nu merge..apare fereastra de genul The connection to the server was reset while the page was loading. M atot chiniu dar degeaba

18. #38 SP
    Acuma downloadez "alternativa" data de trickz, Kai-ul nici cum nu am reusit sa il fac sa mearga, si mi-am setat ip-urile cum trebuie am routat porturile am facut si pe dracu-n patru( daca are cineva cu Kai click net please let me know)
    Anyways, sper sa functioneze leaf networks-ul.

19. #39 SP
    Member GoroMare's Avatar
    daca reusesti sa ne dai de veste ...reborn2603....il instalez si eu acum..sa vad ce reusesc

sunt pe leaf...dar ca sa mearga vad ca trebuie sa am pe cineva in lista de mebri sa invit....eu sunt ..animalronny....adauga-ma in lista ..poate merge....

20. #40 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Super tare...cu ajutorul baietiilor de pe forum am reusit sa fac sa mearga Kai....si m-am si jucat Online....e super misto..ce pot sa zic..alta experientza decat sa joci in singleplayer...Le multumes ctuturor..in special se joaca Gears of war...dar se poate si altele..se misca foarte bine, ping maxim era 21....Asteptam cat mai multi gameri din romania pe KAi....Thanks to REBORN 2603, TRICKZ, HYDRARULZ, TEODOR 15, KANE 86...COLONELUL.....etc...ne vedem pe KAI

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast