Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast
Results 101 to 120 of 146

Thread: Xlink Kai

1. #101 SP
    Junior Member WIZz's Avatar
    Consola conectata la router (cablu)
    Computerul conectat la router (cablu)
    Netul de la Rds(pppoe) conectat la router (cablu)
    ----------------------------------------------
    Am instalat kai-ul cum trebuie, am windows 7 x64 si imi arata:
    network reachable: yes
    consola este detectata sub un nume format din litere si cifre
    nu primesc nici o eroare sau altceva: deci totul ar trebui sa mearga dar nu merge (nu vad nici un joc)
    -----------------------------------
    Acum problema:
    sunt pe camera ungariei de modern warfare 2 ( toti au ping sub 30) si sun vreo 12
    Dar eu nu vad nici un joc, oricat refresh as da de la consola

Care ar putea fi problema?

2. #102 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Ai updateul la joc facut mai mult ca sigur.Du-te la memorie si cauta pe undeva Clear Cache.

3. #103 SP
    argh.... asta era si cata bataie de cap am avut, injuram pe aicea si am chinuit routerul la greu
    Multumesc mult, pacat ca nici nu stiam unde ii cache-ul pana n-am cautat pe google

4. #104 SP
    Banned Al_Pachino's Avatar
    acest Xlink este doar pentru consolele banate pe live sau si pentru celelalte modate ?

5. #105 SP
    Member collector's Avatar
    Trebuie mai intai sa ti-o banezi ... altfel nu merge !

6. #106 SP
    Quote Originally Posted by collector View Post
    Trebuie mai intai sa ti-o banezi ... altfel nu merge !
    Thanks...deci mai bine nu incerc

7. #107 SP
    Member collector's Avatar
    Just kidding ...

8. #108 SP
    Quote Originally Posted by collector View Post
    Just kidding ...
    vorbesc serios...

9. #109 SP
    xlink e pentru cine are consola modata si nu vrea sa riste un ban sau are deja ban sau nu vrea sa plateasca gold-ul

10. #110 SP
    Junior Member cordyhigh's Avatar
    are cineva idee merge fifa 2010 pe xlink kai.

11. #111 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    Am si eu o intrebare.
    Am un router, in el intra netul de la rds si pc-ul meu. IP-urile le ia automat prin DHCP, deci daca conectez consola, automat o sa se conecteze la live (am profil de live, si la logarea profilului se conecteaza automat). Pot sa evit cumva asta?
    Am consola banata si uncripple-uita, deci daca ma conectez la live si e netul bagat, imi suprascrie uncrippleul si pierd hardul iar si deasta nu prea vreau sa ma risc decat daca e sigura treaba.

12. #112 SP
    Quote Originally Posted by Fallen View Post
    Am si eu o intrebare.
    Am un router, in el intra netul de la rds si pc-ul meu. IP-urile le ia automat prin DHCP, deci daca conectez consola, automat o sa se conecteze la live (am profil de live, si la logarea profilului se conecteaza automat). Pot sa evit cumva asta?
    Am consola banata si uncripple-uita, deci daca ma conectez la live si e netul bagat, imi suprascrie uncrippleul si pierd hardul iar si deasta nu prea vreau sa ma risc decat daca e sigura treaba.
    Nu are nici o legatura xlink kai cu xbox live. Dezactivezi la user optiunea sa se conecteze automat la LIVE si nu o sa ai nici o problema.
    Iti rutezi portul 30000 UDP catre IP-ul calculatorului porenesti Xlink kai si dupa aceeea consola. Si asta e toata jmecheria. In documentatia de pe site precizeaza ca e bine sa iti schimbi si mac-ul consolei. Eu am facut direct cum au zis ei si a mers brici. O singura problema e daca esti jucator de Modern Warfare 2 merita sa instalezi Xlink.

Success

13. #113 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    A, deci sa inteleg ca pe xlink o sa gasesc numai modern warfare 2 si atat?

14. #114 SP
    Quote Originally Posted by Fallen View Post
    A, deci sa inteleg ca pe xlink o sa gasesc numai modern warfare 2 si atat?
    Mai sunt si alte jocuri dar nu prea le joaca nimeni asta e problema. Decat decat modern warfare 2 are jucatori. Instaleaza aplicatia si o sa te lamuresti. Nu instala versiunea beta.

15. #115 SP
    Junior Member xecutor's Avatar
    daca am consola banata pe live se poate juca pe kai?si daca da cum ca nu stiu

---------- Post added 27-01-2010 at 10:16 PM ----------

inca o inrebare...modelul elite are wi fi integrat?

16. #116 SP
    Quote Originally Posted by xecutor View Post
    daca am consola banata pe live se poate juca pe kai?si daca da cum ca nu stiu

---------- Post added 27-01-2010 at 10:16 PM ----------

inca o inrebare...modelul elite are wi fi integrat?
    Da se poate. Cred ca pentru asta a si fost gandit, numai dai bani pe contul de la LIVE si merge cu consola banata.

Nu toate Elite-urile au wifi integrat. Nu stiu de ce. Cele care au wifi este specificat pe cutie sau in detaliile tehnice.

17. #117 SP
    Member piratu360's Avatar
    daca joci prin xlink kai se poate comunica prin headset?

18. #118 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Din toate jocurile care le-am incercat pe xlink doar COD nu are suport de casca.

19. #119 SP
    Junior Member xecutor's Avatar
    cine ma ajuta si pe mine cu kai ca nam nici un habar sa il configurez..id meu e iulianraku.. poate are rabdare cineva si cu mine sa mi explice..

20. #120 SP
    Junior Member DIAVOLINO's Avatar

Conectare la Xlink kai

Salutare tuturor. De curand am achizitionat un xbox 360 arcade. L-am modat cu LT, mi-am scris jocuri , totul merge frumos. Dar cu toti vrem apoi live Cineva mi-a zis de Xlink kai asta. Nu am apucat sa caut pe net despre asa ceva si asa ca am apelat la acest forum, in care maestrii sper sa ma lamureasca Mi s-a spus ca e un server piratat, un live in care nu se plateste, nu se ia ban. Astept lamuriri, discutii, raspunsuri pe acest new thread. Numai bine tuturor !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast