Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 21 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 417

Thread: Noutati: XBOX 360 Jasper in magazine

1. #261 SP
    Junior Member shimrut's Avatar
    Tocmai am achizitionat astazi un xbox arcade de la emag, dar este versiunea cu mobo falcon... banuiesc ca toate cele cu discount-ul actual sunt falcon-uri

2. #262 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    eu am dat aseara comanda la gamshop de un PRO sa vedem cu ce vine .. banuiesc falcon dar cine stie

3. #263 SP
    Member Istrate's Avatar
    Nu cred ca inca s-au adus si PRO Jasper. Eu chiar m-am uitat prin magazinele mari de astfel de console, si toate erau Falcon, fabricate in vara sau toamna 2008. Dar poate-o fi norocul de partea ta.

4. #264 SP
    deci tocmai l-am primit , de fapt curierul i l-a dat mamei. si nu i-a cerut niciun ban . eu ce trebuie sa fac ? cum platesc ? la banca ?

5. #265 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by R@Z0R View Post
    deci tocmai l-am primit , de fapt curierul i l-a dat mamei. si nu i-a cerut niciun ban . eu ce trebuie sa fac ? cum platesc ? la banca ?
    Free Xbox lol

6. #266 SP
    eeeh da ? pe bune ? eu deja i-am dat pm lui RVSS , si celor de la gameshop le multumesc atunci numai de bine

am factura trebuie sa semnez sub suma de plata si pe foaia de garantie , corect ?

7. #267 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by R@Z0R View Post
    eeeh da ? pe bune ? eu deja i-am dat pm lui RVSS , si celor de la gameshop le multumesc atunci numai de bine

am factura trebuie sa semnez sub suma de plata si pe foaia de garantie , corect ?
    Păi nu?

Eu mereu i-am plătit tipului de la Fan Curier (am corectat) suma de bani și apoi am semnat c-am primit produsele...

8. #268 SP
    la mine a fost fan curier , mama nici nu stia despre ce e vorba . am gasit coletul pe birou , ma si miram cand ma suna astia sa ma anunte ca vin

pe factura jos scrie nr meu de tel , Fan (curier) , Ramburs ... wtf?

9. #269 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Free xbox dude Greseala lor d c sa le dai banii

10. #270 SP
    hmmm da, problema e sa nu plateasca baiatul care l-a adus. le-am dat deja mail sa ii intreb:
    Buna ziua,

Va multumim pentru email.

Am informat Fan Courier si speram ca vor veni sa incaseze in 1-2 zile.

Cu stima,

LE: oricum daca nu imi aduc niciun document , nu le dau banii . chitanta factura ceva ..

11. #271 SP
    Member Merdiso's Avatar
    De ce nu am si eu norocul asta oare ?
    Macar acum nu mai e nicio problema, nu mai conteaza daca primesti RROD, ca si asa nu ai platit nimic.
    Cred ca multi s-ar multumi si cu un Zephyr pe gratis .

12. #272 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    MediaGalaxy din Careffour Felicia (Iasi). 4 Xbox360 Arcade cu Jasper expuse in cutii si unul in stand, pretul este de 950ron.
    Alaturi vreo 18 Xbox360 Pro 60Gb HDD la 1199ron (parerea mea e ca asta se merita oricit de Jasper ar fi arcade-ul) si unul GOW2 Edition la 1219ron (cred ca asta era pretul), ambele Falcon edition.

13. #273 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Real Bacau - 3 Elite (ext. : lot 902, int. : 14.2A, 23.07.08), 3 Arcade lot 853.

14. #274 SP
    Banned nurv's Avatar
    Mickey is welcoming xbox 360 Jasper [poza cu Mickey am gasit-o pe net, putin prelucrata, pusa piatra de jasper si logo-ul de la xbox si iata ce a iesit ]

Cei care ati luat din Cora, cum vi se par visavis de onorarea garantiilor?
    Attached Images Attached Images xbox-360-jasper-final.png

15. #275 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Mickey is welcoming xbox 360 Jasper [poza cu Mickey am gasit-o pe net, putin prelucrata, pusa piatra de jasper si logo-ul de la xbox si iata ce a iesit ]

Cei care ati luat din Cora, cum vi se par visavis de onorarea garantiilor?
    Eu am luat xbox-ul din Cora Pantelimon, si garantia de doar 1 an m-a nemultumit

16. #276 SP
    Junior Member cornel's Avatar
    e posibil sa prelungesti garantia? a incercat cineva in cora sa prelungeasca garantia?

17. #277 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by cornel View Post
    e posibil sa prelungesti garantia? a incercat cineva in cora sa prelungeasca garantia?
    Da, chiar la Cora e de 1 an garantia. Se poate prelungi?

18. #278 SP
    Banned nurv's Avatar
    Nu stie nimeni sa imi spuna cat de seriosi sunt CORA la onorarea garantiilor... just in case? Nu a intampinat nimeni probleme de garantie la ei? In cat timp se solutioneaza, cat sunt de seriosi?

19. #279 SP
    Junior Member cornel's Avatar
    cred ca sunt seriosi ca nu cumperi din cora magazin, cumperi din flanco ... magazinele din interior

20. #280 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    Quote Originally Posted by cornel View Post
    cred ca sunt seriosi ca nu cumperi din cora magazin, cumperi din flanco ... magazinele din interior
    O afirmatie ce nu-si avea rostul. Daca a zis ca il intereseaza seriozitatea Cora, ce te-a facut sa crezi ca vrea sa cumpere din Flanco ? Plus ca eu nu am vazuz xbox 360 in flanco, pana acum. Am cumparat xbox din Cora, dar competenta celor de acolo lasa de dorit. Garantia o ofera firma importatoare, despre ei trebuie sa va interesati !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 21 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast