Tocmai am achizitionat astazi un xbox arcade de la emag, dar este versiunea cu mobo falcon... banuiesc ca toate cele cu discount-ul actual sunt falcon-uri
Tocmai am achizitionat astazi un xbox arcade de la emag, dar este versiunea cu mobo falcon... banuiesc ca toate cele cu discount-ul actual sunt falcon-uri
eu am dat aseara comanda la gamshop de un PROsa vedem cu ce vine .. banuiesc falcon dar cine stie
![]()
Nu cred ca inca s-au adus si PRO Jasper. Eu chiar m-am uitat prin magazinele mari de astfel de console, si toate erau Falcon, fabricate in vara sau toamna 2008. Dar poate-o fi norocul de partea ta.
deci tocmai l-am primit , de fapt curierul i l-a dat mamei. si nu i-a cerut niciun ban . eu ce trebuie sa fac ? cum platesc ? la banca ?
eeeh da ? pe bune ? eu deja i-am dat pm lui RVSS , si celor de la gameshople multumesc atunci
numai de bine
am factura trebuie sa semnez sub suma de plata si pe foaia de garantie , corect ?
la mine a fost fan curier , mama nici nu stia despre ce e vorba . am gasit coletul pe birou , ma si miram cand ma suna astia sa ma anunte ca vin
pe factura jos scrie nr meu de tel , Fan (curier) , Ramburs ... wtf?
hmmm da, problema e sa nu plateasca baiatul care l-a adus. le-am dat deja mail sa ii intreb:
Buna ziua,
Va multumim pentru email.
Am informat Fan Courier si speram ca vor veni sa incaseze in 1-2 zile.
Cu stima,
LE: oricum daca nu imi aduc niciun document , nu le dau banii . chitanta factura ceva ..![]()
De ce nu am si eu norocul asta oare ?
Macar acum nu mai e nicio problema, nu mai conteaza daca primesti RROD, ca si asa nu ai platit nimic.
Cred ca multi s-ar multumi si cu un Zephyr pe gratis.
MediaGalaxy din Careffour Felicia (Iasi). 4 Xbox360 Arcade cu Jasper expuse in cutii si unul in stand, pretul este de 950ron.
Alaturi vreo 18 Xbox360 Pro 60Gb HDD la 1199ron (parerea mea e ca asta se merita oricit de Jasper ar fi arcade-ul) si unul GOW2 Edition la 1219ron (cred ca asta era pretul), ambele Falcon edition.
Mickey is welcoming xbox 360 Jasper[poza cu Mickey am gasit-o pe net, putin prelucrata, pusa piatra de jasper si logo-ul de la xbox si iata ce a iesit
]
Cei care ati luat din Cora, cum vi se par visavis de onorarea garantiilor?
e posibil sa prelungesti garantia? a incercat cineva in cora sa prelungeasca garantia?
Nu stie nimeni sa imi spuna cat de seriosi sunt CORA la onorarea garantiilor... just in case? Nu a intampinat nimeni probleme de garantie la ei? In cat timp se solutioneaza, cat sunt de seriosi?
cred ca sunt seriosi ca nu cumperi din cora magazin, cumperi din flanco ... magazinele din interior
O afirmatie ce nu-si avea rostul. Daca a zis ca il intereseaza seriozitatea Cora, ce te-a facut sa crezi ca vrea sa cumpere din Flanco ? Plus ca eu nu am vazuz xbox 360 in flanco, pana acum. Am cumparat xbox din Cora, dar competenta celor de acolo lasa de dorit. Garantia o ofera firma importatoare, despre ei trebuie sa va interesati !
Bookmarks