Pai da, si imi da si GOW2, care separat e in jur de 150 lei.
De HDD nu as avea nevoie, dar daca imi voi pune Live pentru DLC-uri si Demo-uri un HDD nu poate fii decat util.
Pai da, si imi da si GOW2, care separat e in jur de 150 lei.
De HDD nu as avea nevoie, dar daca imi voi pune Live pentru DLC-uri si Demo-uri un HDD nu poate fii decat util.
@Merdiso: Consolele Arcade de la Altex sunt Jasper. Pachetul cu GOW2 nu este Jasper, este falcon. Oricum mai bine iei un Pro la 1200ron, decat un Arcade la 1000
Daca e jasper totusi n-as inclina in favoarea falconului, chiar daca trebuia luat separat hdd.
La Pro nu ai in plus doar HDD. Ai cablu component, headset, cablu de net si un joc. Pentru a ajunge la nivelul unui Pro cu acel Arcade va trebui sa bagi destul de multi bani in Arcade, astfel incat va deveni mai scump decat acel Pro. Plus ca nu trebuie sa mai cauti HDD, headset etc. Ai luat consola si nu mai cumperi nimic, decat jocuri
Exact, iei jocuri si atat.Tin foarte mult la garantie.Daca Arcade-ul are 2 ani garantie si e la 1000 lei si e Jasper iar Pro-ul e Falcon si are doar un an garantie voi lua arcade-ul, dar sigur ambele console au acelasi termen de garantie, ca sunt in acelasi magazin.
Totusi, mai am vreo 2 luni in care ma voi hotari, dar am considerat ca e bine sa incep de pe acum cu cateva intrebari sa nu ma uit chiar ca un prost la un 360.
Am mai gasit unul bunicel la pretul lui, si asta stiu SIGUR ca e din Brasov: http://www.altex.ro/catalog/index.js...16&itemId=2555
Sper sa nu se considere reclama![]()
Pai eu as vrea un pachet cu FIFA (eu imi iau consola in special pentru FIFA, desi voi juca si alte jocuri), dar nu se gaseste asa ceva.
As fii luat oferta aia cu Pro si un joc la alegere de la GameShop dar nu am garantia in oras, si vreau sa o am neaparat in oras, eventualul RROD e devina.
Eu voi lua cam orice joc voi gasi cu varianta Pro, in afara de jocuri gen Indiana Jones, Superstar Tennis s.a.m.d.
Cert e ca nu voi lua consola chiar acum (nu are sens, ca sunt si incarcat cu scoala si poate pana in vara preturile vor fii mai accesibile), dar in Iulie sper ca voi avea un 360 in casa ...
la gameshop poti sa fii si din buc ca tot prin curierat rapid o trimiti la garantie eu iti recomand sa iti iei consola de la gameshop ca ai 3 ani garantie si primesti si un joc gratis![]()
El vrea garantia sa fie la el in oras, daca se strica consola sa nu o trimita la bucuresti sau in alta parte.
Deci ca sa concluzionam in principiu Arcade de la Altex sunt cu Jasper, Elite cu halo ar fi falcon iar Elite cu R5 ar fi jasper... dar cel cu Gears?
e clar deci Halo3-Falcon; kungfu Panda -Falcon; Gears- Falcon; numai R5-Jasper... e bine de stiut..multumesc
A vazut cineva acest bundle in Romania?
se gasesc si online Elite cu R5 dar trebuie vazut la unele firme preturile sunt exagerate ajungand pina la 2000-2100 ron
La magazin in Unirea, Bucuresti, la et. 3, Altex. Au pe stoc numai Jasper, lot din 17.02.2009. Mi-am luat eu pe 8.05.2009
Arcade mi-am luat. Cele cu HDD, bundle, erau toate Falcon, cu 14,2A. Dar Arcade-urile erau toate Jasper. 999, 99 lei, 3 ani garantie!!
Bookmarks