Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 19 of 21 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 LastLast
Results 361 to 380 of 417

Thread: Noutati: XBOX 360 Jasper in magazine

1. #361 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Pai da, si imi da si GOW2, care separat e in jur de 150 lei.
    De HDD nu as avea nevoie, dar daca imi voi pune Live pentru DLC-uri si Demo-uri un HDD nu poate fii decat util.

2. #362 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    @Merdiso: Consolele Arcade de la Altex sunt Jasper. Pachetul cu GOW2 nu este Jasper, este falcon. Oricum mai bine iei un Pro la 1200ron, decat un Arcade la 1000

3. #363 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Daca e jasper totusi n-as inclina in favoarea falconului, chiar daca trebuia luat separat hdd.

4. #364 SP
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Daca e jasper totusi n-as inclina in favoarea falconului, chiar daca trebuia luat separat hdd.
    La Pro nu ai in plus doar HDD. Ai cablu component, headset, cablu de net si un joc. Pentru a ajunge la nivelul unui Pro cu acel Arcade va trebui sa bagi destul de multi bani in Arcade, astfel incat va deveni mai scump decat acel Pro. Plus ca nu trebuie sa mai cauti HDD, headset etc. Ai luat consola si nu mai cumperi nimic, decat jocuri

5. #365 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Exact, iei jocuri si atat.Tin foarte mult la garantie.Daca Arcade-ul are 2 ani garantie si e la 1000 lei si e Jasper iar Pro-ul e Falcon si are doar un an garantie voi lua arcade-ul, dar sigur ambele console au acelasi termen de garantie, ca sunt in acelasi magazin.
    Totusi, mai am vreo 2 luni in care ma voi hotari, dar am considerat ca e bine sa incep de pe acum cu cateva intrebari sa nu ma uit chiar ca un prost la un 360.
    Am mai gasit unul bunicel la pretul lui, si asta stiu SIGUR ca e din Brasov: http://www.altex.ro/catalog/index.js...16&itemId=2555
    Sper sa nu se considere reclama

6. #366 SP
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Exact, iei jocuri si atat.Tin foarte mult la garantie.Daca Arcade-ul are 2 ani garantie si e la 1000 lei si e Jasper iar Pro-ul e Falcon si are doar un an garantie voi lua arcade-ul, dar sigur ambele console au acelasi termen de garantie, ca sunt in acelasi magazin.
    Totusi, mai am vreo 2 luni in care ma voi hotari, dar am considerat ca e bine sa incep de pe acum cu cateva intrebari sa nu ma uit chiar ca un prost la un 360.
    Am mai gasit unul bunicel la pretul lui, si asta stiu SIGUR ca e din Brasov: Consola jocuri XBOX360 PRO Joc GEARS OF WAR 2 - Altex - cel mai mic pret din Romania
    Sper sa nu se considere reclama
    Daca vrei pachetul cu GOW2 ar trebui sa te grabesti, deoarece nu cred ca mai este in productie. Probabil la Altex mai sunt cateva bucati nevandute

7. #367 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Pai eu as vrea un pachet cu FIFA (eu imi iau consola in special pentru FIFA, desi voi juca si alte jocuri), dar nu se gaseste asa ceva.
    As fii luat oferta aia cu Pro si un joc la alegere de la GameShop dar nu am garantia in oras, si vreau sa o am neaparat in oras, eventualul RROD e devina.
    Eu voi lua cam orice joc voi gasi cu varianta Pro, in afara de jocuri gen Indiana Jones, Superstar Tennis s.a.m.d.
    Cert e ca nu voi lua consola chiar acum (nu are sens, ca sunt si incarcat cu scoala si poate pana in vara preturile vor fii mai accesibile), dar in Iulie sper ca voi avea un 360 in casa ...

8. #368 SP
    Junior Member cornel's Avatar
    la gameshop poti sa fii si din buc ca tot prin curierat rapid o trimiti la garantie eu iti recomand sa iti iei consola de la gameshop ca ai 3 ani garantie si primesti si un joc gratis

9. #369 SP
    Member sentyno's Avatar
    El vrea garantia sa fie la el in oras, daca se strica consola sa nu o trimita la bucuresti sau in alta parte.

10. #370 SP
    Junior Member fluber's Avatar
    Deci ca sa concluzionam in principiu Arcade de la Altex sunt cu Jasper, Elite cu halo ar fi falcon iar Elite cu R5 ar fi jasper... dar cel cu Gears?

11. #371 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Quote Originally Posted by fluber View Post
    Deci ca sa concluzionam in principiu Arcade de la Altex sunt cu Jasper, Elite cu halo ar fi falcon iar Elite cu R5 ar fi jasper... dar cel cu Gears?
    Cel cu Gears e sigur Falcon

12. #372 SP
    e clar deci Halo3-Falcon; kungfu Panda -Falcon; Gears- Falcon; numai R5-Jasper... e bine de stiut..multumesc

13. #373 SP
    A vazut cineva acest bundle in Romania?

14. #374 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Nu.

15. #375 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    A vazut cineva acest bundle in Romania?
    Da, și-a luat un prieten din București (Baia Mare) anul acesta fix acel bundle (are poza la topicul despre cumpărături).

16. #376 SP
    se gasesc si online Elite cu R5 dar trebuie vazut la unele firme preturile sunt exagerate ajungand pina la 2000-2100 ron

17. #377 SP
    Junior Member merlin2578's Avatar
    La magazin in Unirea, Bucuresti, la et. 3, Altex. Au pe stoc numai Jasper, lot din 17.02.2009. Mi-am luat eu pe 8.05.2009

18. #378 SP
    la altex am vazut numai arcade...la unirea erau si alte serii? si niste preturi ceva?

19. #379 SP
    Junior Member merlin2578's Avatar
    Arcade mi-am luat. Cele cu HDD, bundle, erau toate Falcon, cu 14,2A. Dar Arcade-urile erau toate Jasper. 999, 99 lei, 3 ani garantie!!

20. #380 SP
    Mda asa stiam si eu ok multumesc pentru raspuns

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 21 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 LastLast