Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 111

Thread: Skate 2

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Skate 2

Mai este putin si urmatorul joc dezvoltat de EA Black Box va ajunge pe piata. Ma refer desigur la Skate 2, sequel-ul unui joc care a intrecut cu mult seria Tony Hawk desi aceasta avea cativa ani buni pe piata.

Astazi, inca un lucru ne aduce mai aproape de lansarea jocului: lista de achievemen-uri.

Personal mi se pare o lista destul de echilibrata si destul de challenging pentru cei care vor sa ..aprofundeze jocul.

2. #2 SP
    Member weriwulf's Avatar
    nice

3. #3 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    ma bucur ca s-a renuntat la unele achievementuri pe partea de online care erau destul de greu de obtinut , gen voturile pt. clipuri , 6 wins in a row samd

4. #4 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Primul mi s-a parut peste ultimele jocuri Tony Hawk.Sper sa fie cel putin la nivelul primului

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    ma bucur ca s-a renuntat la unele achievementuri pe partea de online care erau destul de greu de obtinut , gen voturile pt. clipuri , 6 wins in a row samd
    Exact acest lucru m-a incantat si pe mine .

6. #6 SP
    Senior Member huber's Avatar
    dabea il astept, primul a fost super ... acuma sa vedem daca il va intrece pe primul.

7. #7 SP
    cred ca singurul lucru care ii lipseste ar fi un coop-mode

oricum ar fi , mai prost decat prima parte nu are cum sa fie , si din clipurile care le-am vazut so far chiar nu e cazul

8. #8 SP
    deci da nene , excelent demoul , iar in party mode , break-a-bone sau cum se numea..este GENIAL am jucat ieri in 2p local si e mega fun , de abia astept sa vad cum e online..partea de customizare a skaterului m-a lasat paf iarasi...fantastic jocul !

Proba de care spuneam mai sus :

Gametrailers.com - Skate 2 - Demo Gameplay 2

de asemenea , soundtrackul este de 10+ si el

9. #9 SP
    De acord. Dintotdeauna soundtrack-ul a fost de nota 11.

10. #10 SP
    Member reborn2603's Avatar
    am descarcat si eu demo-ul zilele trecute, e excelent!

11. #11 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Eu am reluat skate. in asteptarea lui skate 2 .

12. #12 SP
    Am jucat si eu demoul si imi place,mai ales party play

13. #13 SP
    Bad News. A luat 7 in ultimul numar al revistei EDGE.

14. #14 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Banuiesc ca pentru grafica si optimizarea slaba...
    Gameplayul din demo mi s-a parut ok, dar f multe bube in alte locuri

15. #15 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Bad News. A luat 7 in ultimul numar al revistei EDGE.
    si skate 1 a luat 7 pe gamespot... tot mi-i s-a parut f bun

16. #16 SP
    Nu conteaza atat de mult notele.Poate sa aiba note mici,dar sa fie fun.E posibil ca cel ce a facut reviewul sa fi depunctat jocul pentru control,care mie imi place.Totul depinde de preferinte

17. #17 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Dap, like they said . Eu tot il astept!

18. #18 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    am jucat demo-ul , grafica imi place , controlul la fel dar gameplay-ul mi se pare dificil , poate ptr mine.

19. #19 SP
    Gametrailers.com - Skate 2 Reviewed by jelock -un review al unui membru gametrailers ( cred )

sincer chiar nu vad ce ar putea fi atat de prost fata de skate 1 , atata vreme cat au pastrat acelasi gameplay din primul si au mai adaugat si chestii in plus..chiar nu inteleg , as fi curios sa vad minusurile din reviewul Edge

20. #20 SP
    Am vazut in Demo Gameplay atatea scheme ma intreb cum se vor face .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast