Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 111

Thread: Skate 2

1. #41 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    In plus am vazut o tona de trick-uri noi.
    mi-i se par interesante handplanturile, hippy jumpsurile ( jump off your board and land back) si grabul numit the superdude, care e un fel de superman luat din BMX,ATV, MotoCross. the superdude arata bestial daca il combini cu un un frontflip sau backflip

ca in reclamele alea vechi la superman
    is it a bird?... is it a plane?... NO... IT'S SUPERDUDE !!!

2. #42 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Inca un motiv sa-mi iau PS 3

3. #43 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Cum faci superdude-ul?

4. #44 SP
    LT + RT + B (L2 + R2 + O) ...cred, nu-s sigur. oricum, scrie in trick guide (il gasesti inclusiv in demo la meniul de start) la sectiunea grabs

pt superdude + backflip/frontflip trebuie sa dai LS jos/sus (si sa tii apasat) dupa ce ai facut combinatia de la superdude

5. #45 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    LT + RT + B (L2 + R2 + O) ...cred, nu-s sigur. oricum, scrie in trick guide (il gasesti inclusiv in demo la meniul de start) la sectiunea grabs

pt superdude + backflip/frontflip trebuie sa dai LS jos/sus (si sa tii apasat) dupa ce ai facut combinatia de la superdude
    Front/backflip stiu. Nu m-am uitat la trick guide. Thx.

6. #46 SP
    ce cretinie. greedy EA sons of "bicez". pe psn UK s-a scos deja un addon care costa 5 lire si care adauga niste optiuni existente in skate1. la video editing sepia efect si black and white effect. ASTA LA 2 ZILE DE LA LANSAREA JOCULUI? NU PUTEAU SA PUNA OPTIUNILE IIINNNN JOC? ea disgust me...

7. #47 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Mda asa e cum zice alex, io ma jucam de cand a aparut demo-u cu alea. E f usor si pe prima rampa din demo si si il poti face in mai multe feluri daca te joci putin si cu right stickul Pe rampa aia uriasa din video cred ca poti sa il faci si dublu

8. #48 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Dammit! Mie cred ca mi-a pierdut Posta Romana coletul de la shopto cu skate 2... Aia l-au trimis de luni si pe site-ul Postei Romane nu apare nici acum nimic la track'n trace.

9. #49 SP
    Junior Member ElektroDragon's Avatar
    Dupa parerea mea, Skate 1 este mai bun decit Skate 2. Pur si simplu au pierdut calitate.... ca daia sa si desfintat EA Black Box in Vancouver.

10. #50 SP
    A venit azi skate 2... Prima impresie (dupa vreo ora in joc): e cam la fel cu primul, apreciez ca se poate teleporta pe harta. Imi place pana acum.

11. #51 SP
    a ajuns si aici, revin cu impresii

12. #52 SP
    Impresii updatate: it rocks solid, imi place senzatia de viteza pe care o ai in comparatie cu primul, iar noile tricks sunt super tari!

13. #53 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    cum e cu grafica pana la urma , nu sunt imbuntatatiri fata de primul ? camera se poate seta ok ? sau se poate scoate efectul ala de lens ?

14. #54 SP
    Grafica arata mai ok, dupa mine, dar au pus la dlc efectele de sepia, de ex., ceea ce este nasol... Nu mai e efectul de lens, camera e over the shoulder (kind of) acum.

15. #55 SP
    Senior Member muggs's Avatar

Daca as avea timp liber cred ca n-as face altceva toata ziua decat replayuri si movies

16. #56 SP
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    YouTube - Teku Skate 2 - 4

Daca as avea timp liber cred ca n-as face altceva toata ziua decat replayuri si movies
    am vazut un video cu un tip care a facut hippy jump peste masina o masina in miscare. adica a sarit de pe skate, placa s-a dus sub o masina, el peste, dupa care a aterizat inapoi pe skate , foarte tare!

dupa parerea mea jocul isi merita toti banii, imi place tare mult,imi pare rau ,nu as putea face un comentariu obiectiv, mie pur si simplu imi, in special PT FEELING si trec cu vederea problmele careexista .

singura nemultumire: nu l-a mai luat nimeni pe ps3 si nu am cu cine juca online.

17. #57 SP
    Vezi ca am impresia ca majoritatea il au pe PS3. Webpredator cel putin l-a adus pe stoc numai pe PS3 de acum vreo saptamana. Mai sapa, imposibil sa nu-i gasesti.

Cu feeling-ul, subscriu total, jocule pur si simplu excelent.

18. #58 SP
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Vezi ca am impresia ca majoritatea il au pe PS3. Webpredator cel putin l-a adus pe stoc numai pe PS3 de acum vreo saptamana. Mai sapa, imposibil sa nu-i gasesti.

Cu feeling-ul, subscriu total, jocule pur si simplu excelent.
    pai e deschis thread pe aria PS3 si inafara de mine, nu-i niciun entuziast

19. #59 SP
    Junior Member mikeee!'s Avatar
    Se joaca cineva skate. in seara asta?

20. #60 SP
    S-ar putea sa intru eu mai incolo, dar nu stiu sigur.

Incerc de cateva zile sa termin pro challenges si mai am una singura - The Streets are Calling - , data de Rob Dyrdek... Nu pot sa fac 360 Flip nici batut. Are cineva vreun sfat pentru mine, dintre cei care ati trecut de ea?

Thanks.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast