A-ti facut o liniuta cu Pickup-ul baieti?Cu transmisie manuala nu?![]()
Bine domnu', rescriem: "o mica deconectare a lui Grey care era gazda, dar nu din vina lui ci a serverelor"
....manuala si a trebuit sa aflu in game, iar ffocus deja avea 2-3 secunde in fata mea
In alte cuvinte sau mai pe scurt, cei care aveti jocul intrati ca nu va mananca nimeni.
Pana sa vad asta nu imi dadusem seama ca diferentele sunt chiar asa de mari mai ales ca am jucat forza 3 destul ^^..
Watch in Full Screen..diferentele de "modeling" ale masinii sunt destul de mari in favorea lui Forza 4 si am mai observat ceva..dar nu pot sa fiu sigur si nici sa confirm ca asa e..pare mai bine optimizat pentru contoler, masina se comporta mai firesc cand se schimba directia din stick mai mult in anumite situatii (dar cum spuneam exista si posibilitatea ca respectivu` sa fi jucat cu volan ).
Mai sunt reward-uri dupa lvl 50? Am vazut ca multi dintre voi au sarit deja de lvl 50.
Doar credite primesti dupa level 50. Masini nuAsa ca alegeti-va BINE masinile, pana in level 50.
Am o intrebare pentru cei care au jocul. Primesti masini la fel de des ca in Forza 3 sau te lupti pentru ele mai mult?
Ne mai strangem si noi la un Forza, sau gata, asta a fost tot?
Postati aici ziua si ora cand credeti ca puteti veni, sa ne organizam.
Ne strangem astazi, mai pe seara sau cand aveti timp sa dam o tura? Sau e Gears weekend?![]()
Salut, am si eu 2 dileme:
1. Cand incerc sa joc online niciodata nu-mi gaseste o cursa, un joc facut, indiferent ce tip de cursa aleg. Cauta mult timp dar nu gaseste nimic. Imi scapa mie ceva? Mai trebuie sa setez ceva?
2. Pe cine trebuie "sa ung" ca sa intru in clubul CG?
@tazman: Da-mi add si se rezolva.
Lume, lume, dam si noi o cursa civilizata, fara lovituri, ca niste gentlemani, de 10-20 de ture diseara, ora 20:00?
Vad ca ati uitat de jocul asta, inca nu v-ati plictisit de jucat singleplayer?
axel, devil, nameless, rulzmaker, janquis, djdanny, rtl si restul voi nu serviti?
Sunt atatia oameni care au jocul si nu reusim si noi sa ne strangem?![]()
Bookmarks