Daca mai gasesti doi oameni intru eu. Daca nu ii gasesti acum, plec pe la 18 si revin pe la 21.
Daca mai gasesti doi oameni intru eu. Daca nu ii gasesti acum, plec pe la 18 si revin pe la 21.
Te ajut si eu, dar nu stiu daca pot intra azi sau maine. Vorbim pe ymsg sau aici pe forum.
Te ajut si eu ca si mie imi lipseste achivementul, dar lucrez pana la 17:00, daca sunt online dupa da-ti un invite ceva.
Microsoft�s Halo 3: ODST has surged past 1.8 million global sales since hitting shelves in September � with 294,000 purchases of the game being made in the UK.
Just 33,000 copies of the Xbox 360 game have been shifted in Japan � while the US has snapped up 1.52 million units.
Personal mi se pare o cifra destul de mare pentru un joc controversat, care in faza initiala era gandit ca si un DLC pentru Halo 3. In acelasi timp jocul a venit cu seturi de harti pentru Halo 3 multiplayer, care au fost achizitionate inainte de multi jucatori, lucru care i-a deranjat pe multi dintre acestia.
In cazul meu, am petrecut peste 12 ore in campania solo si poate chiar mai mult de 30 de ore in Firefight. Per total pentru mine a fost o achizitie care nu m-a dezamagit.
...se anunță cineva, azi?
Sorry...nu vreau să fiu stresant...nu-s eu vinovat că trebuie neapărat 4 jucători![]()
am si eu o intrebare:''Dupa ce treci jocul , mai poti sa mai treci ceva din el...doar pentru a obtine puncte G''
Nu reusesc sa gasesc Audio files, adica vreau sa o iau de la inceput si exact la primu audio file cand ajung nu e acolo. Stiu ca in campanie am gasit vreo 6-7 dar nu sunt sigur. Cum imi dau seama cate audio files mai am de gasit?
Bookmarks