Ma incurcasem pentru ca nu gaseam un Audio File dar pana la urma m-au ajutat filmuletele astea:
Primele 1-15:
Urmatoarele 16-30:
Salut! Voua va merge jocul asta? Mie imi da "This disc is unreadable" si ,din ce am vazut pe net, este o problema pe care o intampina multi. Va aparea ceva update, fix???
Am intrat si pe bungie.com si acolo sunt tone de reclamatii, care sunt recunoscute; deci problema exista. Cica ar fi la consolele fabricate mai inainte, dar a mea este dupa august 2008 si nu stiu ce sa fac, pentru ca vreau jocul asta...
am si eu jocul
e marfa...dar tot halo 3 e mai tare...asta n-are atata farmec pt ca e mai usor (chiar dak nu i se incarca health bar-ul),unele misiuni sunt de genul:"plimba-te prin districtu' nush care si gaseste nush ce"
majoritatea achievementurilorsunt usoare,pt ca le faci avansand in joc
o curiozitate si nu imi sariti in cap...nici macar nu mi-a ajuns xbox-ul acasa dar eu am inceput achizitiile pentru el...
am auzit ca halo e un must buy la xbox....bun
am gasit halo 3 classic si halo 3 odst. acesta din urma are halo 3 clasic + ceva dlc-uri sau e total diferit. ce imi recomandati sa iau?
Jocul este cu adevarat foarte bun si tot ce voi insira ca o critica la adresa lui, derivata din faptul ca actiunea se petrece in timpul celei din Halo 2, nu mi-a stricat nici cat negru sub unghie experienta. Strict pentru autenticitate:
1. brutele nu ar fi trebuit sa poarte armuri regenerabile, cel mult coifuri
2. brutele ar fi trebuit sa intre in modul berserk in momentul in care unul din coechipierii lor ar fi fost ucis si sa nu mai caute cover, ba mai mult decat atat sa se mai si foloseasca de arme, odata ce au devenit orbite de furie
3. brute shot nu tragea drept la momentul acela ci sub o traiectorie curbilinie.
Modificarile efectuate in Halo 3 sunt de inteles, dar in ODST nu ar fi trebuit sa existe.
Am gasit si eu jocul asta la 90 de ron, si am facut prostia sa il iau, nu din cauza ca ar fi un joc prost, ci pentru ca am sarit direct la asta fara sa fi jucat vre-un joc din seria Halo. Am citit pe net ca este de fapt un prequel pentru restul seriei si am zis ca daca tot incep sa le joc, macar sa o fac in ordine cronologica a povestii, nu in ordinea in care au aparut. Am gresit. Acum astept sa imi vina HDD-ul pentru xbox ca am un arcade ca sa pot sa joc Halo 1 si 2 si urmeaza sa cumpar si 3. Deci sfat pentru cei care vor sa isi ia jocuri pentru xbox: nu incepeti serii de jocuri de la ultimul aparut, chiar daca povestea este inaintea celorlalte din serie, producatorii se asteapta sa stiiti despre ce este vorba.
psicho1986 - ??? nu inteleg, de ce ai ajuns la concluzia ca trebuie sa ai la avtiv jucarea jocurilor Halo 1 si 2 pentru a juca 3? Eu le-am jucat pe primele doua, dar nu vad necesitatea ?!?! Poate nu ma prind eu. Sau te referi la poveste? Pentru mine povestea conteaza doar daca este esentiala in inaintarea in joc.
Am o nelamurire legata de joc. Jocul are 2 DVD-uri, un DVD - Campaign si inca un DVD - Multiplayer. Acel DVD - Multiplayer, este defapt Halo 3? Si daca da, are cumva ceva in plus fata de Halo 3-ul "normal"?
Mersi!
Ce prostie. am jucat vreo 2 ore din ODST si cand sa intru din nou vad ca treuie sa iau campania de la sfarsitSa fie oare din cauza ca am schimbat controller-ul ? Era 100% logat pe profilul de Live.
Cand am intrat sa fac Co-OP Campaign, mi-a aratat primele 3 harti pe care le deblocasem in SP.
Bookmarks