Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 14 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 LastLast
Results 221 to 240 of 272

Thread: Halo 3: ODST

1. #221 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Daca mai gasesti doi oameni intru eu. Daca nu ii gasesti acum, plec pe la 18 si revin pe la 21.

2. #222 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Daca mai gasesti doi oameni intru eu. Daca nu ii gasesti acum, plec pe la 18 si revin pe la 21.
    ...nu am pe nimeni acum - toți joacă Tekken 6, Magna Carta II și Borderlands

Păi nu e grabă...zilele astea...c�ndva - poate mai are cineva nevoie

3. #223 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Te ajut si eu, dar nu stiu daca pot intra azi sau maine. Vorbim pe ymsg sau aici pe forum.

4. #224 SP
    Member Mindscrewy's Avatar
    Te ajut si eu ca si mie imi lipseste achivementul, dar lucrez pana la 17:00, daca sunt online dupa da-ti un invite ceva.

5. #225 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Am primit astazi Halo Waypoint. Este un fel de data center pentru tot ce inseamna lumea Halo. Ce m-a mirat a fost faptul ca mi-a scanat toate achievements si medaliile obtinute la toate jocurile (Halo 2, Halo 3, ODST si Halo Wars), oferindu-mi ulterior alte medalii. Am primit si ceva awards pentru avatar inca de cand am intrat in el. Dupa ce am facut Vidmaster Endure, am intrat in Halo 3, apoi in Waypoint si am primit inca un award pentru avatar si anume casca de Recon. Din cate am observat, nu este disponibil pentru toata lumea. Posibil doar pentru cei care au primit deja ultimul update (Bodo, tu parca ai update deja. Poti vedea daca iti apare la My Comunity?). Am cautat pe net si vad ca data de lansare este trecuta peste tot ca 5 noiembrie 2009.
    sry dar am scapat postul tau man.

da si la mine este Halo Waypoint si am luat si awards-uri
    Attached Images Attached Images 03112009277.jpg

6. #226 SP
    ...no jucăm azi? Eu pot de la ora 19+

7. #227 SP
    Senior Member Krusht's Avatar

Halo 3: ODST - Vanzari de 1.8 mil unitati

Microsoft�s Halo 3: ODST has surged past 1.8 million global sales since hitting shelves in September � with 294,000 purchases of the game being made in the UK.
    Just 33,000 copies of the Xbox 360 game have been shifted in Japan � while the US has snapped up 1.52 million units.

Personal mi se pare o cifra destul de mare pentru un joc controversat, care in faza initiala era gandit ca si un DLC pentru Halo 3. In acelasi timp jocul a venit cu seturi de harti pentru Halo 3 multiplayer, care au fost achizitionate inainte de multi jucatori, lucru care i-a deranjat pe multi dintre acestia.
    In cazul meu, am petrecut peste 12 ore in campania solo si poate chiar mai mult de 30 de ore in Firefight. Per total pentru mine a fost o achizitie care nu m-a dezamagit.

8. #228 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...no jucăm azi? Eu pot de la ora 19+
    ...joacă cineva azi? Nu contează ora...doar să fim 4.

Mulțumesc.

9. #229 SP
    Te ajut si eu sa faci ala. Gaseste inca doi oameni si da-mi un semn.

10. #230 SP
    Te ajut si eu sa faci ala. Gaseste inca doi oameni si da-mi un semn.
    ...am dat mesaj acum. Să vedem

Eh, aiurea. Nici nu-mi răspund la mesaje. Rom�ni...lol

11. #231 SP
    ...se anunță cineva, azi?

Sorry...nu vreau să fiu stresant...nu-s eu vinovat că trebuie neapărat 4 jucători

12. #232 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Eu o sa fiu online pe la 7-8 seara. Daca vrea cineva sa jucam dati un invite.

13. #233 SP
    Girls rulz
    Attached Images Attached Images 94434555-full.jpg

14. #234 SP
    Member faby_67's Avatar
    ma ofer si eu gt.babian 67. cand vreti voi ca sunt acasa toata saptamana

15. #235 SP
    Banned Ady8's Avatar
    am si eu o intrebare:''Dupa ce treci jocul , mai poti sa mai treci ceva din el...doar pentru a obtine puncte G''

16. #236 SP
    Quote Originally Posted by Ady8 View Post
    am si eu o intrebare:''Dupa ce treci jocul , mai poti sa mai treci ceva din el...doar pentru a obtine puncte G''
    Da.

17. #237 SP
    Banned Ady8's Avatar
    Da.
    unde mai poti sa mai joci ?

18. #238 SP
    Quote Originally Posted by Ady8 View Post
    unde mai poti sa mai joci ?
    Prin oraș.

19. #239 SP
    Banned Ady8's Avatar
    Prin oraș.
    mai sunt challenge-uri ?

20. #240 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Nu reusesc sa gasesc Audio files, adica vreau sa o iau de la inceput si exact la primu audio file cand ajung nu e acolo. Stiu ca in campanie am gasit vreo 6-7 dar nu sunt sigur. Cum imi dau seama cate audio files mai am de gasit?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 14 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 LastLast