Am postat pe "Xbox, pune o intrebare" ca nu e locul aici, merci
Ultimate Game Sale - ziua 2
Lego Lord of the Rings - $14.99 - 50%
Lego Batman 2: DC Superheroes - $9.99 - 50%
Hasbro Family Game Night 3 - $9.99 - 67%
Monopoly Streets - $9.99 - 67%
Kinect Sports 2 - $9.99 - 67%
Rockstar Table Tennis - $2.99 - 80%
Vad ca assassins creed 3 e inca valabila cu 8 lire,merge luat cu cardul,daca il am pe ro?
Cred ca unele sunt inca region locked. La Rockstar Table Tennis primesc asta: "Your purchase cannot be completed at this time. Please try again." Am incercat de pe xbox.com, atat cu Paypal cat si cu MS Points. Mai incerc acasa si de pe consola, dar nu trag mari sperante. Macar Forza Horizon de n-ar region locked cand va veni la daily deal...
Assassin's Creed 2 available free to Xbox Live Gold members July 16-31 | Polygon
Deci nu va mai agitati ca au mintit, jocul va fi disponibil din 16 iulie(sper ca nu region locked)
Poți să iei cu cardul de România, dar ar fi bine să-l atașezi unui cont de Paypal!
Unele jocuri sunt valabile toată săptămâna, altele doar o zi.
Sunt fericit că în sfârșit au scăzut prețul la Crysis de la 1980 MSP la 520 msp (4,5 lire)!
Ultimate Games on Demand Sale Regular Sale Price Save Savings
Witcher 2 $9.99
Forza Horizon $14.99
Left 4 Dead 2 $9.99
The Orange Box $4.99
Crysis 3 $19.99
mie imi zice ca witcher 2 nu e valabil pt regiunea mea![]()
Fă un vpn pe calculator doar pentru a cumpăra jocul. Iar mâine când nu va mai fi valabilă oferta îl downloadezi pe Xbox!
Uneori jocurile sunt region locked cât timp există oferte speciale, dar apoi se ridică restricțiile.![]()
Si eu am incercat sa-mi iau withcer de pe calc si nu-mi merge...a reusit careva sa-l cumpere?
Am mai zis-o ca ma enerveaza cum ne umileste MS, vreau sa-mi cheltui si eu banii si nimic![]()
Relax man, e posibil sa aibe si ei erori de site din cauza traficului mare si a tranzactiilor multiple. Pe de alta parte, a incercat careva de pe consola sa-l ia ?
Eu am incercat sa iau Lego-urile ieri de pe calc si nu am putut, nici cu cardul si nici cu Paypal, dar de pe consola au mers ambele...cu cardul de Ro...![]()
Ultimate Games Sale! - Xbox.com
Preturi foarte bune la cateva jocuri pe Xbox Live.
Tocmai am cumparat Forza Horizon si The Witcher 2 EE - 2400 MP in total. (aka 19.99 lire)
Nu merge luat The Witcher 2 de pe cont US. Nici cu VPN. Daca e cineva care a reusit sa ma anunte si pe mine va rog.
Ultimate Game Sale - july 5
Bioshock Infinite - $39.99 - 33%
Tomb Raider - $19.99 - 33%
Gears Judgement - $29.99 - 50%
Metal Gear Rising: Revengence - $29.99 - 40%
Hitman Absolution - $9.99 - 67%
XCOM: Enemy Unknown - $19.99 - 50%
Dupa parerea mea nu prea e nimic interesant, Bioshock e cu 10 lire mai scump decat de pe Amazon,
Tomb Raider are acelasi pret, titluri mari dar preturi la fel de mari
Eu urmaresc demult Metal Gear... credeti ca as putea sa il gasesc mai ieftin in format fizic? Nu conteaza consola xbox sau ps3. Mersi!
Uite aici DeathWings
Bookmarks