Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 19 of 33 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 644

Thread: Marketplace Deals - Xbox 360

1. #361 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    nu este necesar, merge fara.

2. #362 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Am incercat si am primit mesajul "this item is not available in your region" deci asta era problema..

3. #363 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Atunci îți trebuie vpn... De obicei merge să cumperi de pe pc pe vpn, iar după ce dispare oferta, jocul să fie region-free și să-l poți downloada fără vpn.

Depinde doar de tine dacă riști sau nu.

4. #364 SP
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Bulletstorm este gratuit pentru cei cu cont de India.Nu va trebuie VPN ca sa il descarcati.Eu l-am luat si merge perfect.
    Domnu' intrebare : de unde Doamne gasesti promotiile pe alte tari / continente ? Ca eu am cautat ceva de genu sa ma tina la current cu ce mai e ''moka'' pe alteconturi si nu gasesc neam.

Sorry pentru limbajul de balta, mai glumesc si eu...

5. #365 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Citind toate aceste reply-uri cu India, VPN, etc ma gandesc doar la asta: Romani... vor sa ia tot ce e gratis si sa fure cat pot.

6. #366 SP
    Ce treaba are furatul cu jocurile gratis ? E ca si cum ai spune sa refuz jocurile oferite prin programul Games with Gold fiindca nu imi trebuie nimic moka de la Microsoft ! Sii ceva ? F.U.

Daca piratez sunt idiot, daca vreau un joc gratis sunt sarman si vreau sa fur, daca....daca..daca ! Daca stau sa ma gandesc bine esti mai roman decat mine deoarece te fu^&^te grija altuia prea mult!

7. #367 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Hai sa fim seriosi... De ce oare trebuie sa-mi fac cont pe India pentru un joc gratis? Mi se pare ciudat sa stai la panda penru un joc gratis oferit pentru tari ca India, Papua Noua Guinee s.a.m.d. Ne este chiar asa greu sa sprijinim developerii?

8. #368 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Nu inteleg ce tot va certati.Marinake a postat , nu este nimeni obligat sa downloadeze jocul cu cont de India
    djleo666 are dreptate( minus partea cu limbajul ofensiv) si raduadelin fiecare cu treaba luiEu sunt de parere ca sprijinim destul developerii.

LE: Bulletstorm are MP si echoes foarte cool

9. #369 SP
    N-am spus de nimeni ca e sarman. Dar eu cred ca americanii (de exemplu), chiar daca nu am alergat prin orasele lor sa le impart chestionare, nu alearga asa pentru niste jocuri gratis, care nici macar nu cred ca au multiplayer. Si chiar daca ar vrea sa alerge dupa ele, nu prea pot (fizic) pentru ca au peste 150kg majoritatea. Eventual isi rup cateva coaste pentru a ajunge la McDonald's.

10. #370 SP
    Pentru limbaj ofensiv/ vulgar / murder imi cer scuze, ma mai ia flama uneori. Dar intrebarea este foarte ok : unde gasesc site-uri cu PROMOTII (inclusive de India ) ? Nu trebuie sa-mi sariti in cap cu hai sa sprijinim developerii, daca ati sti cate console cu RGH se vand pe ebay.com ati lasa-o mai moale cu idea de romanii vor totul moka....
    Si apoi promotie nu inseamna ca jocul e gratis, ma bucur cand dau de jocuri gen Crysis 1 la 4.99$. Si daca e 0$ ma bucur si mai mult... Asa cum am mai spus, la 800 de lei salariu nu-mi vine sa dau 100 de lei pe un joc digital, nu fizic...

11. #371 SP
    Totusi nu inteleg, de ce oare Microsoft nu face aceste promotii worldwide. De ce le fac valabile numai in India?
    India... parca e singura suprafata de uscat care a ramas pe planeta.

12. #372 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Daca fiecare tara are cate un "Marinake", promotia devine worldwide

13. #373 SP
    Uitați aici un site unde sunt trecute zilnic ofertele de pe US și UK. Pentru celelalte regiuni nu știu.

Ungaria au cele mai mari reduceri, ireale de multe ori. Aflu de ele citind comentarii pe diverse site-uri. Singura problemă este că unele jocuri sunt doar în maghiară, altfel cred că mi-aș fi mutat de mult timp contul pe Ungaria...

Un exemplu cu reducerile de acolo: Cu 2100 Msp, la ultimele reduceri Xbox Live îți luai și AC3, Crysis 3, Witcher 2 și Hitman sau Tomb Raider sau renunțai la 2 și luai Bioshock Infinite. Plus că tot îți mai rămâneau câteva zeci de puncte...

---------- Post added 22-07-2013 at 04:33 ----------

Desigur că am uitat să pun linkul...

current deals | xbldb

14. #374 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Pai Marinake isi ia promotiile de pe Video Game Deals si mai da cate un serci pe Gugal cu textul Free Xbox Live Game Deals.Se gasesc destule

Si in legatura cu afirmatiile colegilor "bogati si inagmfati".Puteti sa ma considerati milog, hot, sarantoc sau cum vreti dar eu joc unele jocuri gratis cu un minim de efort si voi dati banii ca doar na.Ce poti face cu ~100 de lei in ziua de azi?

15. #375 SP
    Manny thaks man, you're the best !

Sa moara fetiliii ) Acum serios, ce treaba au promotiile cu platitul ? Repet, cine refuza jocurile gratis prin Games with Gold ? For real ?

16. #376 SP
    Săptămâna aceasta 50% reducere la următoarele jocuri pe Xbox Live Marketplace:

Grand Theft Auto IV
    GTA IV: The Lost and Damned
    GTA IV: The Ballad of Gay Tony

17. #377 SP
    9$ GTA IV + 400 MS points pt. Lost and The Damned + 800 MS Points pt. Ballad of gay Tony.

PS maine anunta Major Nelson jocul gratuit pentru Games with Gold cu 24h in avans

18. #378 SP
    Poate e GTA San Andreas. Nu m-aș supăra

19. #379 SP
    Games with Gold for August: Crackdown, Dead Rising 2 & DR2: Case Zero

The next set of free games for Xbox Live Members in August will be Crackdown, Dead Rising 2 and Dead Rising 2: Case Zero.
    Starting tomorrow (August 1st) the award winning Xbox 360 exclusive Crackdown (Normally US $14.99) will be free for Xbox LIVE Gold members through August 15th .
    Then on August 16th, Xbox Live Gold Members can grab BOTH Dead Rising 2 (Normally US $29.99) and Dead Rising 2: Case Zero (Normally 400 points) for free.
    As a reminder, the “Games With Gold” program gives Xbox LIVE Gold Members 2 free games to keep each month. A new title will be available the 1st and 16th of each month.
    Follow me on Twitter to find out what games will be free each month.

20. #380 SP
    Junior Member GDoG's Avatar
    Pe UK nu merge nici GTA, nici Crackdown... Games with Xbox Gold on my a$$

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 33 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast