De cand sunt valabile astea, pana cand?
EDIT:
NVM, im stupid...and fat...
Yup e saptamana nevoiii de viteza. If you feel the need for speed, you know what I mean !
Si saptamana viitoare e saptamana fanilor de topor / cap de zombie / drujba la picior + multiplayer. Adicalea Dead Island, cel mai genial joc cu zombie![]()
Și lista pentru Shocktober (22-Oct to 4-Nov)
Skulls of the Shogun - $4.99
The Walking Dead: 400 Days - $2.49
Bloodforge - $7.49
Ghostbusters: Sanctum of Slime - $2.49
Ghostbusters: The Video Game - $7.49
Limbo - $7.49
Eu mi-am luat The Walking Dead, d-abia aștept sezonul următor!![]()
Am si eu o intrebare intrebatoare.
Am lire pe cont, vreo 14 cred, da nu am nici un card atasat, nici paypal atasat. Vreau sa iau si eu Darkness II, care e acum vreo 6 lire, si imi zice ca nu am a valid payment option. Cum dracu fac sa mi-l iau?
AFAIK da. Eu am atasat cardul de salariu care oricum e gol tot timpul. Vrei sa iti dau cardul meu?![]()
Nu, e ok.banuiesc ca o sa imi atasez paypalul, cardul meu de salariu e plin tot timpul, eu traiesc din banii nevestii.
Apoi, dupa ce iau jocul, il scot.![]()
Dead Island
Cui ii place sa se joace cu zombie sa-mi dea PM, am nevoie de coechipieri romani![]()
Cred ca sunt putin cam prost. Am atasat paypal, si acum cand vreau sa cumpar nu pot alege intre paypal si suma pe care o am din coduri, imi arata doar paypal. Si cand dau buy imi zice ca nu poate efectua tranzactia deocamdata. WTF? Sugestii?
kragod de ce nu incerci sa-l iei de pe Xbox.com ? Eu gasesc mult mai usoare tranzactiile pe pc si apoi poti tasta mai repede....
Pai de acolo am incercat azi, de la munca. Sa vad diseara de la consola, ideea e ca de pe xbox.com, nu ma lasa sa aleg lirele din cont, doar de pe paypal, si cand dau next imi zice ca transaction not possible...
Yar daca dau "change payment option", imi da ori paypalul atasat deja, ori "add new credit card".
am un singur link pt tine Best UK VPN Service | UK PPTP VPN Account for FREE! free![]()
s-ar putea. cel mai usor este sa setezi vpn-ul pe telefonca sa nu te mai chinui cu router, pc, xbox, cabluri. Eu am vpn configurat pe aifon si il folosesc in situatii d-astea.
Da, de pe consola merge sa selectez lirele din cont, dar Vitezomanul are dreptate: "Not available in your region".
Domnu, te sun sa imi explici cu VPNul pe telefon.
---------- Post added 30-10-2013 at 08:32 ----------
Update:
Bun, pt ca am reusit sa fac VPNul sa mearga pe PC, am reusit sa iau Darkness II de pe xbox.com. Doar ca nu am scapat, pt ca nu mi-l downloadeaza de tot, deci tot trebuie VPN la consola. Nu mi-a mers aseara de nici un fel, poate e cablul de retea de vina, iau altul azi de la munca si incerc. Daca nu merge, apreciez ajutorul unui coleg care e mai bun la asta, pe PM sau telefon.
Degeaba îl cumperi în browser, îți trebuie VPN activ pe consola la sfârșitul download-ului (câteodată și pe parcurs, am observat ca se mai întrerupe dl din senin fără VPN) ca altfel îți corupe fișierul.
Eu încă n-am descarcat jocurile Free on Gold și nici Splinter Cell Double Agent primit digital la Blacklist.. Le am cumpărate pe toate, vizibile în Download History, pot sa lansez download, dar fără sa ma înfășor în cabluri și sa ma leg cu laptopul la consola, sateliți și serverele NASA, nu merg jucate...
N-am reușit sa cumpăr nici măcar Fifa sau F1, nu înțeleg de unde atâta cenzura.... Nu le-am mai luat de frica ca nu merge VPNul și rămân cu banii dați și buza umflata.
Stupid...
Bookmarks