nu uitati sa ne trimiteti si noua un mail cand incepe campionatul.
Inca 4 oameni, daca mai aveti prieteni care joaca fifa 08, anuntatii si voi de campionat
Le: Inca 2 zile pentru inscriere daca nu se inscrie nimeni campionatul va incepe cu 12 oameni se vor face 4 grupe a cate 3 echipe, si se vor califica din faza grupele primele 2 echipe din fiecare grupa. Acesta este sistemul de joc:
Nu era vorba ca o sa facem cu clasament ?? Eu inca sunt nedumerit, whatever
DUMY, mai strange-i si tu pe ceilalti, sunt sigur ca sunt mai multi care au FIFA 08 si nu s-au inscris aici sau nu au auzit de Campionat
Inca un membru
Gamertag : Val96
Echipa : Inter Milan
Mail : [email protected]
Uni sunt plecati...vin in septembrie..asa ca eu zic sa-i dam drumul asa..si vedem pe parcurs...cum a zis si axel...e mai bine stil 'liga lui mitica'..suntem 12...tur-retur..oricum o sa facem pe asta asa..si in septembrie cand se aduna toti ....vom vedea.....si propun sa se numeasca LIGA LU' MARIUCK...
Ar mai fi fost sA joce fifa..:
Seraphro
Allex28
Siakal
Baddog
Silviu(eu la-m sters din lista)..care il mai aveti anuntati-l...si pe el
Da si vad ca Dragos10..lipseste..din lista ..s-a retras..?
P.S. Bobyy..vezi la pozitia 10...10.oyruce ([email protected]) -- Chelsea
Modifica ..este Purice..![]()
Pana la urma ,dupa discutii...sa ajuns la concluzia ca o sa jucam gen 'liga lu'mitica;.....12 echipe.. tur-retur..va incepe vineri ,asteptam sa vedem 'ce , cand si cu cine'..jucam...
SEZONUL I "Gamepad League"
Vineri 15 Aug. va incepe primul sezon din "Gamepad League" o liga formata din cele 12 echipe inscrise. Campionatul va avea 22 etape TUR-RETUR, iar castigatorul, cum Monky a promis va primii un premiu din partea ConsoleGames.ro.
Fiecare etapa va dura 3 zile, in cazul in care meciurile se vor termina mai devreme, se poate juca urmatoarea etapa. Incepera etapelor va fi anuntata prin mail si pe forum.
HAVE FUN & PLAY FARE << It's more than a game !!!>>
Moama..asa...a..iesit...3*22= 66 de zile..lol...2luni juma...pana in iarna..cat liga lu' Mitica....
![]()
Sunt 2 participanti care au dat adresele de mail gresit va rog sa le postati corect !
1.oyruce ([email protected]) -- Chelsea
2.val96 |([email protected]) -- Inter Milan
DA...pe val...il anunt..eu sa..vad..si pe purice..nu oyruce....il anunta Burete...e..ok..se rezolva...
VAL...are [email protected] .e in italy.....greseala mea.
Bookmarks