Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 24 of 24

Thread: Devil May Cry 4

1. #21 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Hehe.. chiar azi m'am apucat de DMC4....

+grafica
    +posibilitate ca acest joc sa fi iesit extraordinar
    +nero, personaj ok...
    +shimbul de replici, tease'ul...
    +bossi mari ca dimensiune
    +manuta aia mica de face prostii

- jocul pare ca nu este.. terminat. Au vrut sa faca 20 levels dar parca sunt facute in sictir. Imi amintesc la DMC 3 cat mi-a luat sa fac primele7-8 levels... si cum salivam la cutscenes... acum dau skip...
    - bossi infecti. prosti. easy killz. Tocmai am trecut de donsoara aia dragon (nu zic numele sa nu dau in spoilers) si nu am folosit de la inceputul jocului pana acum stelute... nici macar una micuta... asta nu este normal... (ok, recunosc, am folosit pe dragonita un holy water dar asta pentru ca dura infect de mult sa tot astept...)
    - spawn points pentru anumiti inamici... asta mi se pare stupid.. pot sa intru si sa ies din anumite zone si monstrii apar... iar si iar si iar si iar si iar si iar...
    - Nero. este si un plus dar si un mare MINUS. nu vreau sa stau 4-5-6-x ore sa ajung la Dante... cu Dante au inceput jocurile DMC, cu el vreau sa le si termin... plus ca se vinde acelasi lucru ca in Stargate Atlantis... personajul principal este o copie mai tanara a personajului principal din SG1... daca tot ma obligi sa joc cu cineva care NU ESTE Dante... macar sa NU FIE Dante (singurul loc unde nu e ca Dante e in combat... miss ebony si ivory :X ).
    - raufacatorii. povestea este ceva gen Prison Break... WTF? ala bun lucreaza pentru aia buni ca sa afle ca aia buni sunt de fapt aia rai si ca Michael Jackson e tatal sau... super, mai pot sa scoata un sezon, erm, DLC pe aceeasi tema... pariu ca Nero este o femeie, de fapt? raufacatorii au niste replici de genul "p-p-p-p-rostule".. wtf... cred ca si in Pokemon Red pe Gameboy au replici mai.. raufacatoare. totul pare o sarada ieftina pentru ca personajul principal sa poata fi macho ca Dante... sincer... in DMC 3, cand Dante a zis replica cu Breath Pill, a fost mult mai cool decat cand a zis nenea faggerila asta primului boss...
    -misiuni prea scurte... mult prea scurte...

In concluzie.. jocul e bun.. e ok.. dar comparativ cu mostenirea lasata de anterioarele DMC... parca lasa asa un gol...
    Mi'ar fi placut sa aiba un story tot ONLY DEMON WORLD related... Nu cu semi coruptie, semi demoni, semi prostie, semi lupta pentru sexul frumos... Mi'ar fi placut ca Dante sa primeasca manuta aia.. si sa o poata ascunde, la un moment dat.. sa evolueze Dante mai mult, sa se axeze pe un conflict interior de'al lui Dante, sa fie aproape de a dezlantui raul pe pamant... niste chestii mai.. Dante. Intregul DMC4 pare un joc facut pentru Nero.. cu Dante bagat sa nu se supere fostii jucatori ai seriei...

Ca nota as da un 8-9... dar asta din cauza melancoliei ce ma apuca atunci cand aud "DMC"

Pacat... chiar foarte pacat de el

Parca nici muzica nu mai e aceeasi... cred ca singura melodie pe care o aud este cea din timpul luptelor... la cat de mult o auzeam pe aia la inceput, mi'am inchis urechile si absolut nimic nu mai aud...

Oricum.. este o parere pur subiectiva.. asa ca sper sa nu se ia nimeni de mine ca "dar vai, cum poti zice ca e un joc ok cand [...] sau [...]".

Edit: sa nu uit de achievements... nu vad sensul dispunerii lor.. mi se pare cel mai idiot lucru posibil... nu doar trebuie sa termini jocul, pe hard, mai trebuie sa scoti si un rank absolut nesimtit... dar nu ai cu ce... in dmc3 nu as fi avut nici o problema cu achv in formula asta (doamne fereste achv pe ps2 )...

Edit2: ronan, te felicit ca ai rabdarea sa stai dupa achievemnturile din acest joc... chiar sunt greu de obtinut

2. #22 SP
    Member zaice's Avatar
    GG Ronnie,one of the best player in the world .Si eu sunt un fan al Devil May Cry,iar locul unde s-a impotmolit Ronnie ,e destul de greu.Eu l-am terminat jocul pe PC,in prima faza ,adica in faza cand nu puteai alege levelurile (easy,normal,hard...).La partea cu Palace a fost destul de greu pentru mine atunci,stiu ca mi-au trebuit cateva incercari.Imi imaginez cam cum e pe nivelul cel mai greu al jocului.Go Ronnie

3. #23 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Tocmai am terminat si cu Dantilica...
    Parca nu mai are farmec sa am toate armele la deget... In celelalte jocuri aveam, la un moment dar, nevoie de o arma dupa care bateam jumate de level inapoi pana la statuia divinitatii... Adauga un nivel de greutate... Acum tot fightingul cu Dante a fost asa : jump, sword-sword-sword, jump, sword-sword-sword...

Misiunea cu salvadore a fost booooooring. Dante este super ultra-mega-tare si tot ce putea sa faca era sa sara de nebun pe alea albastre si sa dea cu pistolul... No more slashing, no more nothing... Really sad...

//Edit: p.s. numai mie mi s-a parut partea de story cu Dante doar un speed run inspre primul nivel?

O sa ma apuc si de Devil Hunter... poate asa nu ma plictisesc

4. #24 SP
    Member Xristina's Avatar
    Devil Hunter nu e greu, vezi ca nu se compara cu button mashingul din DMC III.

Ce face Ronan e greu , asa ca you might give that a shot.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2