cjquest16 - In special Black Ops 2. rog mesaj in prealabil (am setarile de confidentialitate foarte ridicate)
https://live.xbox.com/ro-RO/Profile?Gamertag=cjquest16
IonuT Adrian
COD BO 2
GOW Judgement
Forza 4
Nfs Most Wanted!
Kragod te astept la un GOW!![]()
Acesta este noul meu gamertag :
( ex danycoman16 )
Pentru cei interesati, la fel cum am specificat si data trecuta, ma gasiti online la Fifa, Gears, si, de ce nu, si la un Kinect Sports sau alte jocuri ce tin de Kinect. Restul timpului pe care il petrec jucand online pe live il dedic achievement boost-ului. Asa ca daca observati un joc comun la care amandurora ne lipseste vreun achievement , nu ezitati sa-mi trimiteti mesaj.
Salutare tuturor... mi am achizitionat de curand o consola xbox360 250 gb cu kinect..
tin sa mentionez ca pana acum am jucat doar pe pc
vreau sa mi activez live gold membership si sa mi cumpar si niste puncte...ideea e alta ..daca cumpar puncte pot downloada orice joc sau mai bine il cumpar din magazin ?
iar pe langa asta dupa ce o sa activez gold membership-ul CE JOCURI recomandati ? pm sau postati aici![]()
Mai bine le cumperi din magazinMult mai ieftine si macar dai bani pe ceva fizic.Pentru Live iti recomand:COD BlackOps 2 , Forza Horizon sau Forza 4.
Noul cont principal, de astazi o sa joc numai pe asta. Vechiul profil e pe UK si nu pot sa-l mut si nu-mi convine... asta e pe US.
Jocuri: GTA IV, BF3, MW3, Forza 4, RDR, Fitness Evolved, UFC Personal Trainer, Borderlands 2, BO1, NFS Shift.
P.S. Se baga cineva la un Cops & Robbers in GTA IV?![]()
Bookmarks