Bineinteles ca 88, e pe consola:D...
Printable View
Bineinteles ca 88, e pe consola:D...
daaaa
exact la asta m-am gandit si eu
:p
voi ati primit update-ul? in mod normal ar trebui sa vina pt conturile de uk la ora 0 ceea ce inseamna ca la noi ar trebui sa apara pe la 2 noaptea. Am incercat la 2 jumate sa ma intru pe live si nimic... cu exceptia ca nu mai merge sa tragi teme sau demo-uri, n-a aparut nici un update, nici macar acum, la mai bine de 5 ore. Eh.. asta este mai asteptam.. :(
@cel de sus... daca ai si citi ce se scrie pe aici, ai fi aflat ca la ora 12 vine, nu la 00
apropo de avatare... dupa ce vi-l faceti, sa miscati repede stanga-dreapta de stick-ul din dreapta sau sa il rotiti de mai multe ori :p
@mo: acum la 08.49, imi vede update'ul dar nu il poate downloada din cauza unei erori de live.. vad ca nu merg nici gamertagurile nici live'ul (din cate am mai vorbit si cu altii) so... asteptam :)
si eu am incercat la 9:00 si nu mi-a apatut nimic de update.mie nici nu mi-l vede.mai asteptam....
intra pe live..ma intreaba daca vreau sa fac update-ul,dau accept,apare ecranul de instalare si pe la jumatate spune ca nu poate...
o sa vad diseara..dupa work,,ehh
intre timp,va urmaresc >:)
Mie imi intra pe Live si nu ma intreaba nimic de nici un update... Wtf?! Incercat acum 5 minute...
same here. nimic nou pe live, nici update, nimic.
Same here, nu vede nici un update.
Oricum nu va asteptati sa mearga din prima dwn, probabil serverul e full de downloaderi.
aoleuuuuuuu... este asa greu? In jurul orei 12 vine update-ul
Dudes, chill, eu unul m-am gandit ca poate vine mai devreme in functie de time zone-ul in care ai user-ul facut...
Come on, credeam ca am scapat de atentionari pe forum pentru minor **** like this cand am plecat de pe CG...
Umm , sunt baetzi din uk care au reusit sa faca sa functioneze Netflix , si am inteles ca au un abonament de stream only la 8.89$ / luna...si un catalog de 12.000 de filme + seriale , nu stiu de ce dar m-as baga macar pt. 1 sau 3 luni ( cat o fi minimul )de curiozitate at least...
Si tot legat de Netflix , din pura coincidenta Sony Pictures a retras toate filmele care le avea disponibile pt. clientul Netflix de 360 ieri :))
MTV Multiplayer Netflix Speaks Out On Sony Movies Disappearing From Xbox 360 Service — It’s Not A Glitch
sa nu fie afectat de ip muggs... intereseaza-te de asta si daca este ok si reusesti, da-mi si mie detalii te rog
NeoGAF - View Single Post - NXE Preview Program Watch Thread (Who got in?)
cam astia sunt pasii de urmat , cand am timp o sa incerc
1 ora si 30 min pana la 12:P
:-w
Patiently waiting..